mitak_94 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 2006, Орк. Кристал - "Златните хитове" Нещо ми е убегнала тази компилация. Скандална е. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Соня Немска как се раздава на 06:16 :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Сега гледах Папараци, миналогодишнато кюкарване беше по-интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Най-яката песен на Ваня. Защо не стана хит, много ме е яд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Написано с любов", изпълнена на живо звучи още по-въздействащо. Тя си остава и най-любимата ми песен за изминалата вече година. Жалко, че нямаше успеха, който заслужаваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Гили, гили, гили, гили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Райна на какво ще се обучава? СИликонче ли ще си слага? И ще я учат как се носи? :1000 (29): :1000 (29): Райна отдавна има силикон, добре си го носи https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=58E01302 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Написано с любов", изпълнена на живо звучи още по-въздействащо. Тя си остава и най-любимата ми песен за изминалата вече година. Жалко, че нямаше успеха, който заслужаваше. И мен също ми е много любима. Но изпълнението в Автограф ми харесва много повече от това на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Гили, гили, гили, гили... :heart: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 И мен също ми е много любима. Но изпълнението в Автограф ми харесва много повече от това на концерта. Съгласен съм. Очевидно, на концерта е била много по-притеснена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Райна отдавна има силикон, добре си го носи https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=58E01302 Има ли певица без? :1000 (29): В Райна ми беше последната надежда, ама явно и тя се е поддала на комплекса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Соня Немска как се раздава на 06:16 :D Сончето се размаза на всички песни. Наблюдавах я във всеки клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Има ли певица без? :1000 (29): В Райна ми беше последната надежда, ама явно и тя се е поддала на комплекса. Според доста хора, Райна има силикон от 2007 насам, което разбира се не е истина. Въпросната снимка е от началото на миналата година, а мисля, че в клипа на "И дори да боли" ясно си личи, че няма никакъв силикон. Тя си използва отдавна сутиени с подплънки, които предават подобен ефект като от снимката по-горе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Кали е едно от най-досадните създания в тая чалга. Хем е проста, хем се опитва да се прави на интелектуалка. А колко злобно се изказа за Преслава. Злобица ! Отвратителна е. Хората я усетиха и затова вече 2 години няма пукнат хит. Същата работа като надувката Джена. САмо, че всяка я е хванало различно бреме. Наистина много гнусна и отврстителна лицемерка, прилича на злобна лелка. Да не говорим колко кофти изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Само аз ли на 42-ра секунда чувам "зъгарийките от мола"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Уникални Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мара да не се окити с "сценично присъствие"... все пак довела Стан, това е голямо нещо, да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Сончето се размаза на всички песни. Наблюдавах я във всеки клип. Ама забележи, че единствено на Преслава не си играе с телефона, не говори, а само я гледа и денси. На Ивана също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мара на концерта смаза с визия и избор на песни, а Стан показа как се пее 1:1 с оригинала на живо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мара на концерта смаза с визия и избор на песни, а Стан показа как се пее 1:1 с оригинала на живо! Абсолютно! Уникална е тая жена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мара на концерта смаза с визия и избор на песни, а Стан показа как се пее 1:1 с оригинала на живо! Да, бахти яката. Супер секси беше. На наградите по-скоро ще вземе Успехи зад граница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 1+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 1+ Много ме радва версията на песента с живи инструменти, ама може ли Преса да звучи толкова потресаващо, при все че си личи как е пипано и изглаждано. Ужас, тая жена тотално си е изгубила гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много ме радва версията на песента с живи инструменти, ама може ли Преса да звучи толкова потресаващо, при все че си личи как е пипано и изглаждано. Ужас, тая жена тотално си е изгубила гласа. При нея не е пипано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много ме радва версията на песента с живи инструменти, ама може ли Преса да звучи толкова потресаващо, при все че си личи как е пипано и изглаждано. Ужас, тая жена тотално си е изгубила гласа. Виж любителските видеа, не е пипано по нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари