Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

И какво смешно има, че ще е Алисия? Да не си очаквал да е Лорена? :roll1:

Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има ..

Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има ..

Не е толкова смешно,че е Алисия

Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш?

Сподели в други сайтове

Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш?

Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин ..

А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин ..

А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33):

Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно.

Настръхвам като гледам тази и изява! Заслужен мощен бис! И отново желязно пеене!

Сподели в други сайтове

Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно.

Настръхвам като гледам тази и изява!

Настръхвам , като и видя на корицата гащичките отдолу

Сподели в други сайтове

Етикет "Единствена" :girl_witch:

Виж как знаеш. Ама пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой?

Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна.

Сподели в други сайтове

Виж как знаеш. АМа пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой?

Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна.

Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна.

Сподели в други сайтове

Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна.

Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :*

Сподели в други сайтове

Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :*

Някой от тези , които каза , дори не съм ги чувал..

Има няколко по-добри от тези , старите и песни са страхотни :D :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна :mf_surrender:

Ми тя Лорена има повече фенове от краварката. С 2 песни й навря 15-годишните напъни в кучи гъз.

Сподели в други сайтове

Да, бялото и течение чак се видя.

Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. :roll1:

Сподели в други сайтове

Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. :roll1:

Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата.

Сподели в други сайтове

Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата.

Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш.

Сподели в други сайтове

Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш.

Олеле, край ... Разкри ме. :crybaby:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...