hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 И какво смешно има, че ще е Алисия? Да не си очаквал да е Лорена? Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има .. Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има .. Не е толкова смешно,че е Алисия Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш? Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин .. А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин .. А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33): Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно. Настръхвам като гледам тази и изява! Заслужен мощен бис! И отново желязно пеене! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно. Настръхвам като гледам тази и изява! Настръхвам , като и видя на корицата гащичките отдолу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Настръхвам , като и видя на корицата гащичките отдолу Да, уникално секси, поне има какво да покаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Да, уникално секси, поне има какво да покаже. Етикет "Единствена" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Етикет "Единствена" Виж как знаеш. Ама пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой? Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Виж как знаеш. АМа пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой? Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна. Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Най - голямата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Най - голямата: Смаза на концерта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна. Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :* Някой от тези , които каза , дори не съм ги чувал.. Има няколко по-добри от тези , старите и песни са страхотни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Някой от тези , които каза , дори не съм ги чувал.. КАЖИ МИ ТИ повярва ли си докато писа този пост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има .. Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна Ми тя Лорена има повече фенове от краварката. С 2 песни й навря 15-годишните напъни в кучи гъз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Ех, какви дебюти имаше някога, а сега на какво се радват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 3 Author Report Share Публикувано Януари 3 Ех, какви дебюти имаше някога, а сега на какво се радват. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 +1 Много обичах Боряна, тъкмо набра инерция с Живот на пауза и спря да пее. Доколкото знам е родила и си гледа детето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Да, уникално секси, поне има какво да покаже. Да, бялото и течение чак се видя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Да, бялото и течение чак се видя. Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 1,000,000+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 1,000,000+ Не е играчка, вече мачка!! 2 песни= 2 хита. Рамото на Галс оказва влияние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата. Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш. Олеле, край ... Разкри ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари