Danger. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Толкова е красива обаче, за по-красива чалгарка не мога да се сетя От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? П.С Можете да подкрепите Преслава в най-добро изпълнение на живо в наградите. Днес се представи брилянтно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? От кога оперираните са естествено красиви? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? Преслава е в пъти по-красива според мен, по-естествена също. Всеки си има вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много хубаво и забавно интервю. Макар и кратко, Преслава беше прекрасна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 На това се казва естествена красота! И на плейбек и без плейбек във всички случай звучи по-добре от Галена така,че за вокални способностти ако обичате не говорете , всички знаем кой колко може! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Дали Преси скоро ще скандализира с нещо позитивно като ''Как ти стои'' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не знам за какви певачки говорите, ама Лия беше ТОП, нея мутрите я взеха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Преслава да не би да е снимала нещо? Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Преслава да не би да е снимала нещо? Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не. Пак атакуваме преди наградите - няма насита Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 На това се казва естествена красота! И на плейбек и без плейбек във всички случай звучи по-добре от Галена така,че за вокални способностти ако обичате не говорете , всички знаем кой колко може! Определено, но конфузно малко, бенда стоя и я наблюдава. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Жестока! Точно преди наградите се активизира. Болна е на тази тема. Как да не я обича човек ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? Га́лена е институция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Едва ли ще пусне нова песен. Иска ми се, но след огромната реклама на "Без теб" и след паузата, която направи от "Няма да ти пиша" до последната песен... всичко това ми подсказва, че ще е снимала пак за Cliche и ще пусне песен март/април. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много е красива Преслава!!! Браво и за поведението - истинска кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не знам за какви певачки говорите, ама Лия беше ТОП, нея мутрите я взеха... Никога не ме е кефела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Едва ли ще пусне нова песен. Иска ми се, но след огромната реклама на "Без теб" и след паузата, която направи от "Няма да ти пиша" до последната песен... всичко това ми подсказва, че ще е снимала пак за Cliche и ще пусне песен март/април. Не е като ''Ако утре ме губиш'' да не беше сниман по време на фотосесия за ''Клише''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Преслава да не би да е снимала нещо? Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не. Ох, брутална е! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Преслава да не би да е снимала нещо? Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не. "ах, тая Галка" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Галена ли измисли правата коса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 "ах, тая Галка" Лорена бейби! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тук обаче не знам защо Галена е някакво божество. Миналата година Преслава пусна "Стига ти" и мигом беше обявена за провал, тази година Галена пусна "Мина ми", която прави същите гледания, но е обявена за мегахит. Двойни стандарти. А това за косата е смешно направо. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Галена ли измисли правата коса ? можеш да видиш Галена и Никол с идентични визии, но са супер различни. Може да погледнеш маалко по-нагоре и да видиш Галена и Преслава, които са 1:1 :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тук обаче не знам защо Галена е някакво божество. Миналата година Преслава пусна "Стига ти" и мигом беше обявена за провал, тази година Галена пусна "Мина ми", която прави същите гледания, но е обявена за мегахит. Двойни стандарти. А това за косата е смешно направо. Ловим ли се на бас, че "Мина ми" ще мине "Стига ти" по гледаемост ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари