Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Кои прогнози ?

Да не е тя бременната от Фикрет :D

Не... :D Но от край време се говори, че от тази година ще започват да я подготвят за номер 1. И ето, че още в първите дни тя обявява, че има две песни- сякаш е чакала с нетърпение да започне годината... :D

Нека, много радва окото!

Напълно вярно. След като Митьо очевидно не смята да привлече другите две потенциални лидерки- Цветина и Лорена- поне да заложи на чаровно и харизматично момиче като Джулия. На мен лично тя ми е най-симпатичният Пайнерски дебют от години насам, ще си струва да стане голямо име.

Сподели в други сайтове

Не... :D Но от край време се говори, че от тази година ще започват да я подготвят за номер 1. И ето, че още в първите дни тя обявява, че има две песни- сякаш е чакала с нетърпение да започне годината... :D

Напълно вярно. След като Митьо очевидно не смята да привлече другите две потенциални лидерки- Цветина и Лорена- поне да заложи на чаровно и харизматично момиче като Джулия. На мен лично тя ми е най-симпатичният Пайнерски дебют от години насам, ще си струва да стане голямо име.

Нека да я подготвят ..

Има всички качества , пее страхотно , тук таме някоя операцийка и ще стане бомба :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Джулия не е ли с Добри Делев ?

Може и с него да е, не знам. Но миналата година няколко човека тук споменаха, че си има богат приятел, идея нямам кой може да е...

Лорена не иска да ходи в Пайнер.

Цветина, мисля, се е пробвала.

И аз така знам за Цветина. Жалко, че Митака явно вече няма усет какво да прави с компанията си. Дано поне парите, които му се налеят покрай евентуалното лансиране на Джулия, да го посъбудят малко, че новите му имена наистина наникъде не вървят, а тези извън Пайнер просперират.

Сподели в други сайтове

"Загуби всичко" беше много актуален за времето си клип - в латиноамерикански стил, точно когато всичко живо беше луднало по "Трима братя, три сестри" :happyppl:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

"Загуби всичко" беше много актуален за времето си клип - в латиноамерикански стил, точно когато всичко живо беше луднало по "Трима братя, три сестри" :happyppl:

Да,точно тогава беше :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Предпочитам този. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Значи Пайнера не взима Цветина, но за сметка на това взима някаква македонка :mf_surrender: :bx:

Македонката подписала 5 годишен договор, официално от февруари и започвали ангажиментите, ще правила песни на БГ,МК и СРБ език. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Митьо има още едно много яко и интересно момиче и едно момче. На тях още им градят концепциите, нещо което не се е случвало от времето на Анелия и Гергана. Но предполагам ще забавят момичето заради Жулиета, за съжаление. Жулиета ще е като Пепе за масово потребление, за тези без много претенции, кръчмарска певица, докато другата даже не е тип Галена по-скоро микс между Дара/Гери-Никол и Jelena Karleusa малка е, но ще е най-интересния дебют от години

Сподели в други сайтове

Композитора на песента на Елена Велевска, Роберт Билбилов, е същия композитор и на оригинала на "Xиляди жени".

Така че възможено е от тук да идва одобряването Райна да я изпълни на НГ програма. :dontknow:

Сподели в други сайтове

Митьо има още едно много яко и интересно момиче и едно момче. На тях още им градят концепциите, нещо което не се е случвало от времето на Анелия и Гергана. Но предполагам ще забавят момичето заради Жулиета, за съжаление. Жулиета ще е като Пепе за масово потребление, за тези без много претенции, кръчмарска певица, докато другата даже не е тип Галена по-скоро микс между Дара/Гери-Никол и Jelena Karleusa малка е, но ще е най-интересния дебют от години

Хм, може пък Митьо да има някакъв останал усет, все пак, щом чак концепции обмисля... :D

Или може би просто се е засрамил какви успешни дебюти има извън Пайнер... и е решил да направи нещо по въпроса... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хм, може пък Митьо да има някакъв останал усет, все пак, щом чак концепции обмисля... :D

Или може би просто се е засрамил какви успешни дебюти има извън Пайнер... и е решил да направи нещо по въпроса... :1000 (29):

Говори се, че тази година може синът му да започне малко по малко да управлява кораба и нищо чудно да се развали димитровградския клуб на пенсионера

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...