Venci Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не разбрахте ли, че наградите на Планета вече нямат никаква стойност дори за изпълнителите. Половината певици се изредиха да го намекнат или кажат директно, а вие продължавате да спорите коя ще е певица на годината или измислената идол..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Това пък не е най - важното, преди кой е била или след кой... и да, напълно заслужава тази награда (въпреки,че за мен ми е все тая), но годината си беше на Деси Слава реално погледнато! Направи ли различни песни жената - направи, видя ли се на концерта - видя се, пее ли си жената - пее си! Всичко се вижда, а пък и не ми пука дали е била скована на сцената или подскачала, а дали е пяла на живо !!! Не ме мислете, че съм мега хипер гига заслепен, а фактите са си факти! Различните й песни са: Нека да е тайно - копие на С мене да вървиш В друг живот - Stupid Love на Jason Derulo Отново се родих - прилича на половината фолк песни в последните години И на всички като тебе - С друг ме бъркаш Дано верно се е видяла колко неадекватна си беше на концерта. Харесвам Деси Слава, просто ти си един път. Няма друг толкова... досаден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Няма по-противни и нагли фенове от тях. Съвсем заслужено спечелиха наградата "Най-противни фенове" Не съм съгласен. Смядовските сте много по-отвратителни и по-малко интелигентни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Жената си пее, хората и се кефят на макс, а тук някои ми тръгнали, че била неадекватна и не знам си какво..това да не ви е моден подиум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 и то само стари кучета. къде са били до сега Да не са длъжни да влизт и да се занимават с 13 годишни шайки {госпожички} като вас. Май аз съм единствения бълък дето го правя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Ти да не би да познаваш всеки лично, че ги класифицираш така?Това да сложиш група хора, почитатели на даден изпълнител в еднакви рамки е доста глупаво и злобно, следователно сега си отговори на въпроса кои фенове са най-противни. Явка, драго ми е да те видя За тези, които не знаят Явката е фен на Деси и от първите модератори във форума на Планета 2003-2004 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Явка, драго ми е да те видя За тези, които не знаят Явката е фен на Деси и от първите модератори във форума на Планета 2003-2004 Мерси за ненужното инфо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Само мен ли Деса ме изкефи на тоя концерт? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Те повечето тук малки дечурлига и изобщо не са наясно, че да не си имат работа с на Деса феновете, че не сме от отстъпчивите .. :1000 (29): ама най - смешното е, че повечето днес харесват една певица, а утре друга.. Много ме кефи как хълцика ха, много дива! Най - голямата!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
H'ELLBOY Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Явка, драго ми е да те видя За тези, които не знаят Явката е фен на Деси и от първите модератори във форума на Планета 2003-2004 Здравей Слави.Ти ли отсрамваш "Десови" тук? Съвсем случайно попаднах, още ли има спорове коя е най-велика?За мен са излишни, всяка си има фенояе и позиции, а това да мразиш група хора защото са фенове на даден изпълнител е глупаво и детинско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Само мен ли Деса ме изкефи на тоя концерт? :1000 (29): Не говорим за него, а за цялата година. Иначе и мен. Неадкватница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Жената си пее, хората и се кефят на макс, а тук някои ми тръгнали, че била неадекватна и не знам си какво..това да не ви е моден подиум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Здравей Слави.Ти ли отсрамваш "Десови" тук? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Здравей Слави.Ти ли отсрамваш "Десови" тук? Съвсем случайно попаднах, още ли има спорове коя е най-велика?За мен са излишни, всяка си има фенояе и позиции, а това да мразиш група хора защото са фенове на даден изпълнител е глупаво и детинско. Засега не се водят, но преди се водеха, но тъпото е, че някои хора още не могат да преживеят, че Деса е станала певица на 2002 година, а пък да не говорим за сега, че някои няма да могат да го преживеят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 :roll1: Преслава (Петя) как е заставала пред огледалото и е пеела песните на кака си, а пък и да не забравяме, че Деси и е кръстница на Петя.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Преслава (Петя) как е заставала пред огледалото и е пеела песните на кака си, а пък и да не забравяме, че Деси и е кръстница на Петя.. Някакъв документ да ми снимаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Да допълним списъка с гледанията, или поне това което бях броил в края на 2016: Деси Слава - над 30 милиона с 5 клипа Анелия - над 28 милиона с 5 клипа Десислава, Емануела, Анелия- ТОП 3 за годината, без да мога да поставя някоя над другата. Разбира се, за мен ДС е най-добрата, най-малкото защото тя заложи и на по-различни проекти, които й станаха успешни, за разлика от другите две, на които всичко им беше комерс до комерс, а и имаха по някоя и друга не толкова хитова песен. И Галена се върти някъде там, но нея само с един самостоятелен хит не знам дали да я слагам в ТОП-а. Относно наградите- аз имам инфо от няколко уж вътрешни човека, че може би в крайна сметка няма да има такива. Дано инфото да е грешно, но ако не е, аз лично ще се издразня на Митьо, че спира една дългогодишна традиция само и само защото не иска да раздаде статуетките честно. Спокойно може да раздаде половината награди на горепосочените три и да започне нова ера за компанията, макар и със стари имена. Някои ако има по-сигурно инфо- да казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 :roll1: Не ги отсрамва, даже не ги засрамва, те са достатъчно обсебени и излагащи се всичките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Преслава (Петя) как е заставала пред огледалото и е пеела песните на кака си, а пък и да не забравяме, че Деси и е кръстница на Петя.. И Галена е правела същото пред огледалото, но, вместо за микрофон, е ползвала дезодоранта, за да тренира свирки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Някакъв документ да ми снимаш? Хилядите пъти, че като я питат за Деси и Преслава забива просто, защото не знае, каква ласкателна дума да каже за нея...милиони пъти по радио Сигнал + го е казвала, че я е слушала..и изпитвала респект и какво ли още не, ПреСЛАВА извади късмет с този псевдоним! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Здравей Слави.Ти ли отсрамваш "Десови" тук? Съвсем случайно попаднах, още ли има спорове коя е най-велика?За мен са излишни, всяка си има фенояе и позиции, а това да мразиш група хора защото са фенове на даден изпълнител е глупаво и детинско. И за мен са излишни, но за децата тук са необходиост. Ами откакто Дес разби с хитове тази година , станахме противни тук. Знаеш, че талантливите винги са трън в очите. Форумите не са това което бяха. Поколенията и интелекта им също. Тук разбирам за какво говорят по телевизията стане ли дума за образованието на наборите след 94 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 О, да. Ако не беше СЛАВА в името на Преслава, тя едва ли щеше да е това, което е сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Те тук са под 94 всички почти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 И за мен са излишни, но за децата тук са необходиост. Ами откакто Дес разби с хитове тази година , станахме противни тук. Знаеш, че талантливите винги са трън в очите. Форумите не са това което бяха. Поколенията и интелекта им също. Тук разбирам за какво говорят по телевизията стане ли дума за образованието на наборите след 94 Ама ти 94+ набор ли си? Мислех, че си 89? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари