Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ybiec na Lubov каза:
Не разбрахте ли, че наградите на Планета вече нямат никаква стойност дори за изпълнителите. Половината певици се изредиха да го намекнат или кажат директно, а вие продължавате да спорите коя ще е певица на годината или измислената идол.....

Бе, аз ги разбирам Десовите. Нормално е така да са запалени на теми награди. Десислава отсъстваше от тях много дълги години и това са първите, на които ще присъства.

Аз също не харесвам нея в много аспекти, но тази година е силна за нея. Тук преди години, не я брояхме за жива, ето че от година и нещо, нерекъснато е в спорове. Това също е постожение за нея.

Сподели в други сайтове

nenooo123 каза:
Преслава (Петя) как е заставала пред огледалото и е пеела песните на кака си, а пък и да не забравяме, че Деси и е кръстница на Петя.. :3fdb8960598fa63e:

не започвай война Деса Преса

Да смачкаме самочувстието на онези чиито талант е свирките във ваната. Талант дори не бих го нарекъл. Ако беше талант, да му беше станало поне пишката на момчето. Ама то с такъв разплут звяр във ваната може ли да ти стане... мачкай некадъниците, а не гласове като Преса

image.png

Сподели в други сайтове

hohster каза:
Те тук са под 94 всички почти

Те затова са толкова плиткоумни, незаинтересовани към нищо, а критериите им за певици са извратени. Дай им Галена, Яница и патка и им гледай забавленията и разбиранията за света

image.png

Сподели в други сайтове

DarkChild каза:
То пък Галена много ги знае все едно.

лошото при нея е че нито нотите знае, а се води певица, нито техники за кавали знае. там в смядово не знам на какъв черен кол се е учила, ама хич не и се получава

image.png

Сподели в други сайтове

Има един човек, който и той мрази страшно много Галена, той е фен на Цветелина (не Янева), и беше казал, че заради Галена поп - фолка пропада и че всичката пошлост започнало от нея...
Сподели в други сайтове

чушка. каза:
Бе, аз ги разбирам Десовите. Нормално е така да са запалени на теми награди. Десислава отсъстваше от тях много дълги години и това са първите, на които ще присъства.

Аз също не харесвам нея в много аспекти, но тази година е силна за нея. Тук преди години, не я брояхме за жива, ето че от година и нещо, нерекъснато е в спорове. Това също е постожение за нея.

Да се интересуват толкова от частни награди, контролирани предимно от един човек и да занимават цяла България с това "значимо събитие" е признак за нисък интелект, ако ги подкрепяш и ти не се различаваш от тях! Всички знаем от няколко години насам какво е нивото им.

Сподели в други сайтове

nenooo123 каза:
Златен хит! :Vishenka_05:

А тук наскоро се говореше, че не била чак такъв хит... :1000 (29):

Жалко, че Деси и Ивана не изглеждат чак толкова близки в последните години, та да се сетят да я представят на концерт. Ще има здрав прием и ще бъде нещо неочаквано в миксовете и на двете.

Сподели в други сайтове

Не става въпрос за награди.Десислава е имала много награди и много върхове в кариерата си, понеже някой са били в детската градина, не ги помните.Не ме и интересува дали ще вземе някакви награди, защото хубавата музика, която прави тежи повече от статуетката.И друго- всичко е преходно, свикнете че някой ден любимият ви изпълнител няма да в топ на класациите.Това е закономерност, която я има и в природата, така че хабите злоба напразно.

Сподели в други сайтове

BeSeN_FeN каза:
Да се интересуват толкова от частни награди, контролирани предимно от един човек и да занимават цяла България с това "значимо събитие" е признак за нисък интелект, ако ги подкрепяш и ти не се различаваш от тях! Всички знаем от няколко години насам какво е нивото им.

Айде, айде къде пък тръгна и ти..да, наградите нямат тежест, и не е като едно време, но пък поне не ми давай за пример Александрова и да я поставяш до име като Деси Слава...нелепо е! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

BeSeN_FeN каза:

Знаеш ли кое е признак на нисък интелект? Цитатът в подписа и аватарът ти! Огледай се малко преди да класифицираш!

Сподели в други сайтове

SG каза:
Да допълним списъка с гледанията, или поне това което бях броил в края на 2016:

Деси Слава - над 30 милиона с 5 клипа

Анелия - над 28 милиона с 5 клипа

Десислава, Емануела, Анелия- ТОП 3 за годината, без да мога да поставя някоя над другата. Разбира се, за мен ДС е най-добрата, най-малкото защото тя заложи и на по-различни проекти, които й станаха успешни, за разлика от другите две, на които всичко им беше комерс до комерс, а и имаха по някоя и друга не толкова хитова песен.

И Галена се върти някъде там, но нея само с един самостоятелен хит не знам дали да я слагам в ТОП-а.

Относно наградите- аз имам инфо от няколко уж вътрешни човека, че може би в крайна сметка няма да има такива. Дано инфото да е грешно, но ако не е, аз лично ще се издразня на Митьо, че спира една дългогодишна традиция само и само защото не иска да раздаде статуетките честно. Спокойно може да раздаде половината награди на горепосочените три и да започне нова ера за компанията, макар и със стари имена.

Някои ако има по-сигурно инфо- да казва.

Да, но Деси Слава тези ги има от дуети, докато Анелия мачка със самостоятелни песни, така че дори е смехотворно да се слагат една до друга.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Expand  

Сподели в други сайтове

H'ELLBOY каза:
Знаеш ли кое е признак на нисък интелект? Цитатът в подписа и аватарът ти! Огледай се малко преди да класифицираш!

:roll1: Е, как бе, той е наследникът на Айнщайн.

Сподели в други сайтове

Slavi каза:
лошото при нея е че нито нотите знае, а се води певица, нито техники за кавали знае. там в смядово не знам на какъв черен кол се е учила, ама хич не и се получава

Нека не подценяваме постигнатото от нея. Все пак успя да набара богат наивник.

Сподели в други сайтове

Salvatore каза:
Да, но Деси Слава тези ги има от дуети, докато Анелия мачка със самостоятелни песни, така че дори е смехотворно да се слагат една до друга.

Дуети? Та тя има само един за 2016. И сега като се замисля, Десислава всъщност е единствената с 4 самостоятелни песни за годината.

Има 11.6 милиона на "Нека да е тайно" и останалите около 19 милиона са си самостоятелни. А на Анелия, между другото, самостоятелните са й по-малко от 18 милиона, всичко останало е дуети.

Сподели в други сайтове

nenooo123 каза:
Как да не се почувствам горд, като чуя Деси как пее нещо фолклорно, коя друга кажете ми, коя друга така ще запее... :Vishenka_05:

Само Десито пее фолклорно да знаеш :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...