Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Преслава - #ЛеляНаркоман, 2017 Coming soon! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Преслава - #ЛеляНаркоман, 2017 Coming soon! И целият град знае как си се нашмъркал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Който не е гласувал за топ 20 на Галена, мигом да отиде и да го направи! ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И целият град знае как си се нашмъркал И целият град знае - Коцето е дилър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 С тия награди си е БАУ майката.. Рокси - певица на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 С тия награди си е БАУ майката.. Рокси - певица на годината! Отвратителна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И целият град знае - Коцето е дилър и целият град знае на кой пушиш тревитеее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И целият град знае, че им ядеш лютеницитее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 http://www.10te.bg/zabavlenie/10-te-nay-go...a-2016-godina/# Коментирайте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 http://www.10te.bg/zabavlenie/10-te-nay-go...a-2016-godina/# Коментирайте Само виждаме 10-тото място и тази класация отива в коша. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Само виждаме 10-тото място и тази класация отива в коша. :1000 (29): Аз, затова я постнах Да живее Калория! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Какво мислите за гробарските песни и клипове на Вера? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Какво мислите за гробарските песни и клипове на Вера? Тая беше Ивана 2-ри номер - кавърите, големите думи без покритие, кражбите... добре, че ни освободи от присъствието си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Тая беше Ивана 2-ри номер - кавърите, големите думи без покритие, кражбите... добре, че ни освободи от присъствието си. А, въй - не, много я харесвах Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 А, въй - не, много я харесвах И аз, но явно ми е дошъл акълът Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Я, кой записвал днес нова песен. П.п. Като детенце е без грим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Тая беше Ивана 2-ри номер - кавърите, големите думи без покритие, кражбите... добре, че ни освободи от присъствието си. Имаше стойностни текстове и хубави песни, но беше плейбек певачка, което си оказа влияние в един момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Я, кой записвал днес нова песен. П.п. Като детенце е без грим. Много ми заприлича на Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Имаше стойностни текстове и хубави песни, но беше плейбек певачка, което си оказа влияние в един момент. Факт. Клетата няма едно живо изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 http://www.10te.bg/zabavlenie/10-te-nay-go...a-2016-godina/# Коментирайте Да беше "Гот ми е", айде - кажи-речи, но ориенталската "Дай ми още"... Аман от платена реклама. Това е класация, базирана на лични предпочитания като гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Факт. Клетата няма едно живо изпълнение. Тук е на живо, мисля: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Само виждаме 10-тото място и тази класация отива в коша. :1000 (29): Повечето само могат да мечтаят за такава песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Имаше стойностни текстове и хубави песни, но беше плейбек певачка, което си оказа влияние в един момент. Да, това също. Може ли да ми покажеш един стойностен текст - не го казвам със заяждане, просто аз това, което си спомням, беше пълно с клишета и превъзнасяния - точно в стил Ивана, но пък тя има и доста добри попадения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fiera Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Да беше "Гот ми е", айде - кажи-речи, но ориенталската "Дай ми още"... Аман от платена реклама. Това е класация, базирана на лични предпочитания като гледам. Не ползват ли статистики или гласувания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Да, това също. Може ли да ми покажеш един стойностен текст - не го казвам със заяждане, просто аз това, което си спомням, беше пълно с клишета и превъзнасяния - точно в стил Ивана, но пък тя има и доста добри попадения. На добър час, Сериен лъжец, Грешен сън, Слушай ме, любов... Добри текстове и песни като цяло, отлични попадения за времето си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари