DarkChild Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Коя ли песен ще е Рингтон на 2016 ? Ако телефонът ти звъни с чалга, значи си селянин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ако телефонът ти звъни с чалга, значи си селянин Значи селяните избират Рингтона на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Нали знаете, че дори и Деси Слава да не вземе нито една награда, това няма да промени факта, че е била сред най-заслужилите? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Нали знаете, че дори и Деси Слава да не вземе нито една награда, това няма да промени факта, че е била сред най-заслужилите? :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Хит зима 2016-2017.... Страшна! Още от първото слушане я обикнах! Голяма теменуга е! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Нали знаете, че дори и Деси Слава да не вземе нито една награда, това няма да промени факта, че е била сред най-заслужилите? Ох, кажи си го направо, че ако не получи нищо значимо ще с(и)те поне месец в депресия. Все пак откакто се върнала в Пайнер мелите (ти в най-голяма степен) за прословутите наградки.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ох, кажи си го направо, че ако не получи нищо значимо ще с(и)те поне месец в депресия. Все пак откакто се върнала в Пайнер мелите (ти в най-голяма степен) за прословутите наградки.. Миналата година награди не ѝ трябваха и не бяха важни! Тази първоначално само Балада, сега вече е в топ 3 и ги заслужава всичките... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Миналата година награди не ѝ трябваха и не бяха важни! Тази първоначално само Балада, сега вече е в топ 3 и ги заслужава всичките... Важното е, че Аз и Ти знаемЕ, коя е баладата на годината Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 А Галена за да е това, което е се е доказала колко може да пее. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Оставете ги Деса фенс, не виждате ли, че всички наизскочиха от леговищата си и си направиха Фанатик форум. Тъкмо ги бяхме позабравили колко са злобни и вчера цяла нощ клеха със смъртни заплахи и обиждайки щастливо омъжена жена, чакаща второ дете, че раждала копелета. Аз лично от 2000- 2001 година насам не въм виждал втори толкова голям пик в кариерата на Деса, масова истерия и фенска подкрепа в реалния живот извън този форум и по участия, каквато имат певици като Галена, Преслава, Камелия, Глория и Гери- Никол например, пък тръгнали да я гласят за певица. Даже Алисия е по- интересна и Деса нито един ден не можа да я мине по гледаемост, справка: ALISIA & ILIAN – Nito duma / АЛИСИЯ & ИЛИЯН – Нито дума 2 361 626 показвания Публикуван на 22.12.2016 г. DESI SLAVA - I TOVA SHTE PREZHIVEYA / Деси Слава - И това ще преживея, 2016 1 679 095 показвания Публикуван на 22.12.2016 г. Алисия все пак винаги пуска качествена продукция и е модна икона, нормално е да е по- интересна за масовия почитател. А твърдяха, че новият клип на Деси Слава бил със свръх гледаемост и масови успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Имаме си нова фаворитка за "Певица на годината", честито!!! :1000 (33): Деса Простакеса пак не влиза в сметките! Емануелааааааааааааааааааааааааааа ! Йес гърл :1000 (29): Ще взема да го изтрия този клип... 100 пъти ви казах, че вместо Горе-долу пуснаха "Ако утре ме губиш" и Галена се лигавеше, ако искаше да я пее.. нямаше да я пее така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Важното е, че Аз и Ти знаемЕ, коя е баладата на годината Мерси! Колко вложена емоция и чувство има в тази песен! Изумруд! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Вижте какво, това че на Десовите ни се иска тя да спечели няколко заслужени награди не означава, че светът ще свърши ако това не стане. Десислава е била без награди на Пайнер 11 години, през което време машината помпаше певица след певица... а тя самата се доказваше по невиждани от другите начини. А накрая какво стана? Тя надживя кариерно някои от награждаваните певици, а с други в момента се съревновава в ТОП-а. Трябват ли ѝ награди или това е предостатъчно, как мислите? Реторичен въпрос. И ми е още по-забавно като се сетя, че тези разговори тук ги водим докато Десислава си е на Малдивите и редовно качва снимки с младото гадже, без да дава признаци да се сеща, че в момента е пазаренето за награди в Димитровград... Хах, не мога... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ще взема да го изтрия този клип... А защо го качи въобще? Да я направиш за смях ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Това е най- добрата балада на годината! Истинско музикантско парче, не изсмукано от пръсти! Емануелааааааааааааааааааааааааааа ! Йес гърл Най- заслужила е Емануела, заради комплексните си успехи на всички фронтове през годината! И аз мисля, че ако решат да са реални, ще е тя! Yes, Emanuela, I love you, b*tch! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 А защо го качи въобще? Да я направиш за смях ли? Напротив... Качих го защото на мен ми харесва изпълнението На живо ми хареса много и тук на записа ми хареса :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И ми е още по-забавно като се сетя, че тези разговори тук ги ВОДЯ докато Десислава си е на Малдивите и редовно качва снимки с младото гадже, без да дава признаци да се сеща, че в момента е пазаренето за награди в Димитровград... Хах, не мога... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Вижте какво, това че на Десовите ни се иска тя да спечели няколко заслужени награди не означава, че светът ще свърши ако това не стане. Десислава е била без награди на Пайнер 11 години, през което време машината помпаше певица след певица... а тя самата се доказваше по невиждани от другите начини. А накрая какво стана? Тя надживя кариерно някои от награждаваните певици, а с други в момента се съревновава в ТОП-а. Трябват ли ѝ награди или това е предостатъчно, как мислите? Реторичен въпрос. И ми е още по-забавно като се сетя, че тези разговори тук ги водим докато Десислава си е на Малдивите и редовно качва снимки с младото гадже, без да дава признаци да се сеща, че в момента е пазаренето за награди в Димитровград... Хах, не мога... Драги, с познанията ми по психология, мога да заявя, че този пост е пълен с фалш. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Напротив... Качих го защото на мен ми харесва изпълнението На живо ми хареса много и тук на записа ми хареса Ми за какво говорим тогава? Това им харесва и го смятат за хубаво пеене. После защо Галош била топ. Ами как няма с такава публика и разбирания. За щастие има и копие на това изпълнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Напротив... Качих го защото на мен ми харесва изпълнението На живо ми хареса много и тук на записа ми хареса :gun_bandana: :gun_bandana: Мазохист си, кефиш! :1000 (29): Все пак по-добре това, отколкото 100% плейбек знаете на коя .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 На мен също ми допада как я пее Галя, просто и е дрезгав гласа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Драги, с познанията ми по психология, мога да заявя, че този пост е пълен с фалш. Ами хайде, давай, докажи го психологически... С или без награди, Десислава си е Десислава и го е доказвала повече от която и да е друга. Нямам какво повече да кажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 С или без награди, Десислава си е Десислава и го е доказвала повече от която и да е друга. Нямам какво повече да кажа. Спокойно, поне виртуална награда РамениаБегеКом ще получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Драги, с познанията ми по психология, мога да заявя, че този пост е пълен с фалш. Майната ти на тебе, на няколкото заслужени награди, които не признаваш и на младото ти гадже! ...и на това голямото чувство на липса, от което умиране има, но забравяне няма... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Спокойно, поне виртуална награда РамениаБегеКом ще получи. Струва ми се, че и в Рамания само с балада ще се задоволи :1000 (29): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари