Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Този какво се е вживял и е почнал да купува гледания - гони 7 милиона, а още не е направил 30к споделяния. Ясно е, че няма да вземе прогрес. СПОДЕЛЯНИЯ - 32 299 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 А аз, за тези на Планета Нема лошо Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита. Абсолютно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита. Е, Галена колко хита има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Е, Галена колко хита има? 2. Но Пей сърце е хит, колкото за 4-те хитчета взети заедно на Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Е, Галена колко хита има? Пей, сърце, хит който никой не можа лятото, а и все още да надскочи, мен ако питаш и само с нея можеше да си кара годината, #МамаУраган - 10 милиона ще ги има скоро, отново хит. А Кралица Анелия – Гот ми е, един от Топ 3 на лятото, Моят мъж - отново 10 милионен хит! Колеги - набира страшна сила, ДАЙ МИ ОЩЕ - разбивация и перфектно изпращане на годината! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Е, Галена колко хита има? 3 ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 2. Но Пей сърце е хит, колкото за 4-те хитчета взети заедно на Деси Слава. 3 Мина ми какво е?! ИЗЛЕЗЕ НОЕМВРИ, 2016!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита. Нашата кралица изпрати много посредствена година, клетата ;( Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 #2 в „Набиращи популярност“ Преслава набързо и взе мястото. Думи нямам! Клипът с гостуването на Преслава за 2 дни е станал най-гледан в канала на БТВ и е изместил клипове, трупали гледаемост от 2 години ... не кралица, ами ... поредното доказателство, че гледанията на Преслава са заради името й, не заради продукцията. Качи едно клипче с една нейна снимка без звук дори, пусни го в два форума и няколко Фб страници и ще има същия рейтинг и гледаемост :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Нашата кралица изпрати много посредствена година, клетата ;( Мале, представи си, ако нямаше Няма да ти пиша... ;( Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Чакаме ли следващия хит на Милко Калайджиев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Кели, трябва да се молим да не рухне тотално а ла Джена, че тогава страшно Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Кели, трябва да се молим да не рухне тотално а ла Джена, че тогава страшно Глупости. Както IceBerg се изрази – и снимка да пусне, пак ще е известна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 2. Но Пей сърце е хит, колкото за 4-те хитчета взети заедно на Деси Слава. Пей, сърце, хит който никой не можа лятото, а и все още да надскочи, мен ако питаш и само с нея можеше да си кара годината, #МамаУраган - 10 милиона ще ги има скоро, отново хит. Емануела и Десислава също имат по-силна година от Галена. Нито са имали инерция от предни години, нито имат толкова фенове, а смазаха със страшни хитове. "Като теб" и "Не ме заслужаваш" са по-големи хитове от "МамаУраган". Десислава има двете най-силни балади, "Нека да е тайно" която е мегахит, "Отново се родих" е хитче, "И на всички като теб" е мегахит..Това че галена има най-големия хит, не я прави най-силна. И други години певицата с най-големия хит не е била считана за най-силна, но сега нали е Галена...По вашата логиа Цура също е по-силна от Деса и Ема, нали и тя участва и колкото е на Галена, толкова и нейна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Много силна година беше и за Нелина а пък компетентните и много разбиращи от поп-фолк и певици, какво сте тръгнали да ми говорите и да ми давате за пример тези, дето нямат и един верен тон, а ми плюете Деса, която пее като бетон и която никоя друга не може да и стъпи на малкият и пръст! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Кели, трябва да се молим да не рухне тотално а ла Джена, че тогава страшно Това никога няма да се случи с Пете, ако ще и хит да няма, спокойно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Много силна година беше и за Нелина а пък компетентните и много разбиращи от поп-фолк и певици, какво сте тръгнали да ми говорите и да ми давате за пример тези, дето нямат и един верен тон, а ми плюете Деса, която ПОЧТИ ВИНАГИ пее като бетон и която никоя друга не може да и стъпи на малкият и пръст! Иначе – да, Деси смазва с глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Емануела и Десислава също имат по-силна година от Галена. Нито са имали инерция от предни години, нито има толкова фенове, а смазаха със страшни хитове. "Като теб" и "Не ме заслужаваш" са по-големи хитове от "МамаУраган". Десислава има двете най-силни баладаи, "Нека да е тайно" която е мегахит, "Отново се родих" е хитче, "И на всички като теб" е мегахит..Това че галена има най-големия хит, не я прави най-силна. И други години певицата с най-големия хит не е била считана за най-силна, но сега нали е Галена...По вашата логиа Цура също е по-силна от Деса и Ема, нали и тя участва и колкото е на Галена, толкова и нейна. Съжалявам, но Пей сърце > Като теб, Не ме заслужаваш. МамаУраган > Почти перфекен На Деса баладите - факт, особено първата е много слушана и до ден днешен, но това в никакъв случай не ѝ прави годината по-силна от на Галена. Другото което е И на всички като тебе примерно, не е по-силна от МамаУраган. Абсурдно е това твърдение. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 поредното доказателство, че гледанията на Преслава са заради името й, не заради продукцията. Качи едно клипче с една нейна снимка без звук дори, пусни го в два форума и няколко Фб страници и ще има същия рейтинг и гледаемост :1000 (19): Какво по-хубаво от това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Още една лидерка с два хита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Единстената която има повече от 10млн на три песни от 2015! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Пуснете си Лидерката и дерзайте ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ето, тази песен харесвам на Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари