Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Е, Галена колко хита има? :D

Пей, сърце, хит който никой не можа лятото, а и все още да надскочи, мен ако питаш и само с нея можеше да си кара годината, #МамаУраган - 10 милиона ще ги има скоро, отново хит.

А Кралица Анелия – Гот ми е, един от Топ 3 на лятото, Моят мъж - отново 10 милионен хит! Колеги - набира страшна сила, ДАЙ МИ ОЩЕ - разбивация и перфектно изпращане на годината!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Единствените реално силни изпълнителки през 2016 бяха: Анелия и Галена, те са топ 1, всички останали имат по 1-2 хита.

Нашата кралица изпрати много посредствена година, клетата ;(

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

#2 в „Набиращи популярност“

Преслава набързо и взе мястото.

Думи нямам! Клипът с гостуването на Преслава за 2 дни е станал най-гледан в канала на БТВ и е изместил клипове, трупали гледаемост от 2 години ... не кралица, ами ... :Vishenka_05:

поредното доказателство, че гледанията на Преслава са заради името й, не заради продукцията.

Качи едно клипче с една нейна снимка без звук дори, пусни го в два форума и няколко Фб страници и ще има същия рейтинг и гледаемост :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Нашата кралица изпрати много посредствена година, клетата ;(

Мале, представи си, ако нямаше Няма да ти пиша... ;(

Цитат

Сподели в други сайтове

Кели, трябва да се молим да не рухне тотално а ла Джена, че тогава страшно :3fdb8960598fa63e:

Цитат

Сподели в други сайтове

Кели, трябва да се молим да не рухне тотално а ла Джена, че тогава страшно :3fdb8960598fa63e:

Глупости.

Както IceBerg се изрази – и снимка да пусне, пак ще е известна! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

2.

Но Пей сърце е хит, колкото за 4-те хитчета взети заедно на Деси Слава. :3fdb8960598fa63e:

Пей, сърце, хит който никой не можа лятото, а и все още да надскочи, мен ако питаш и само с нея можеше да си кара годината, #МамаУраган - 10 милиона ще ги има скоро, отново хит.

Емануела и Десислава също имат по-силна година от Галена. Нито са имали инерция от предни години, нито имат толкова фенове, а смазаха със страшни хитове.

"Като теб" и "Не ме заслужаваш" са по-големи хитове от "МамаУраган".

Десислава има двете най-силни балади, "Нека да е тайно" която е мегахит, "Отново се родих" е хитче, "И на всички като теб" е мегахит..Това че галена има най-големия хит, не я прави най-силна. И други години певицата с най-големия хит не е била считана за най-силна, но сега нали е Галена...По вашата логиа Цура също е по-силна от Деса и Ема, нали и тя участва и колкото е на Галена, толкова и нейна. :D

Сподели в други сайтове

Много силна година беше и за Нелина :Vishenka_05: а пък компетентните и много разбиращи от поп-фолк и певици, какво сте тръгнали да ми говорите и да ми давате за пример тези, дето нямат и един верен тон, а ми плюете Деса, която пее като бетон и която никоя друга не може да и стъпи на малкият и пръст!

Сподели в други сайтове

Това никога няма да се случи с Пете, ако ще и хит да няма, спокойно :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Много силна година беше и за Нелина :Vishenka_05: а пък компетентните и много разбиращи от поп-фолк и певици, какво сте тръгнали да ми говорите и да ми давате за пример тези, дето нямат и един верен тон, а ми плюете Деса, която ПОЧТИ ВИНАГИ пее като бетон и която никоя друга не може да и стъпи на малкият и пръст!

:3fdb8960598fa63e:

Иначе – да, Деси смазва с глас!

Сподели в други сайтове

Емануела и Десислава също имат по-силна година от Галена. Нито са имали инерция от предни години, нито има толкова фенове, а смазаха със страшни хитове.

"Като теб" и "Не ме заслужаваш" са по-големи хитове от "МамаУраган".

Десислава има двете най-силни баладаи, "Нека да е тайно" която е мегахит, "Отново се родих" е хитче, "И на всички като теб" е мегахит..Това че галена има най-големия хит, не я прави най-силна. И други години певицата с най-големия хит не е била считана за най-силна, но сега нали е Галена...По вашата логиа Цура също е по-силна от Деса и Ема, нали и тя участва и колкото е на Галена, толкова и нейна. :D

Съжалявам, но Пей сърце > Като теб, Не ме заслужаваш. МамаУраган > Почти перфекен

На Деса баладите - факт, особено първата е много слушана и до ден днешен, но това в никакъв случай не ѝ прави годината по-силна от на Галена. Другото което е И на всички като тебе примерно, не е по-силна от МамаУраган. Абсурдно е това твърдение.

Цитат

Сподели в други сайтове

поредното доказателство, че гледанията на Преслава са заради името й, не заради продукцията.

Качи едно клипче с една нейна снимка без звук дори, пусни го в два форума и няколко Фб страници и ще има същия рейтинг и гледаемост :1000 (19):

Какво по-хубаво от това? :D

Сподели в други сайтове

Пуснете си Лидерката и дерзайте !

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...