Danger. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Тази песен е почти дуетна, но никой от Галеновите не я бута за нейн успех, ако беше ft. ДЕСИ СЛАВА да сте я слагали във всеки втори пост, че е нейн успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Тази песен е почти дуетна, но никой от Галеновите не я бута за нейн успех, ако беше ft. ДЕСИ СЛАВА да сте я слагали във всеки втори пост, че е нейн успех. Факт, но Галена не е стигнала до там, че да бъде хвалена с 30 секунди в чужда песен Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Иначе – да, Деси смазва с глас! да, преди 15 години може би. Сега ще е цяло чудо да си улучи тона, примерно :1000 (29): или да излезе някакъв звук от пресипналото й гърло. Пепа й тя, отиде единственият й повод за гордост, фалшива като ученичка в първи клас -винаги :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Тази песен е почти дуетна, но никой от Галеновите не я бута за нейн успех, ако беше ft. ДЕСИ СЛАВА да сте я слагали във всеки втори пост, че е нейн успех. Ами Деса с Устата повече тя пее там, отколкото той да рапира..нормално! да не забравяме, кой направи на Константин баладата хит, а именно заради включването на Деса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Съжалявам, но Пей сърце > Като теб, Не ме заслужаваш. МамаУраган > Почти перфекен На Деса баладите - факт, особено първата е много слушана и до ден днешен, но това в никакъв случай не ѝ прави годината по-силна от на Галена. Другото което е И на всички като тебе примерно, не е по-силна от МамаУраган. Абсурдно е това твърдение. Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания...Много ясно, че "И на всички като теб" е по-голям хит от "МамаУраган". Тая песен гърми от всякъде. А сравнението на песните на Емануела с тези на Галена е смешно. "Не ме заслужаваш" е най-големия хит след "Гот ми е" и "Пей сърце". "Като теб" е най-дълго задържалата се песен. На близо година, а още се слуша и е мегахит. "Почти перфектен" не е кой знае какво, но е хит и се завъртя. Времето ще покаже колко дълго. "20 лева" и "Съкровище" са сезонни бози, ама дори и те се забелязаха, особено втората има 5 милиона, колкото песните на Яница които ги водите за големи хитове. Като добавим участието във Вип-а с което просто спечели фенове, медиен интерес, одобрение от огромна аудитория, най-големия прогрес от към участия, силни приеми....След Анелия е точно Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Пуснете си Лидерката и дерзайте ! Невероятен проект. Личи си колко пари и труд са вложени, супер качествено е направено всичко, няма един слаб кадър!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Преслава пусна малка част от новата си песен, която се казва "Искам всичко" текст Мариета Ангелова, музика и аранжимент Даниел Ганев https://www.vbox7.com/play:27a280ac3d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Невероятен проект. Личи си колко пари и труд са вложени, супер качествено е направено всичко, няма един слаб кадър!! Галена мачка и с клипове за 2,50лв. за разлика от някой иновативници :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Преслава пусна малка част от новата си песен, която се казва "Искам всичко" текст Мариета Ангелова, музика и аранжимент Даниел Ганев https://www.vbox7.com/play:27a280ac3d Ама колко си оригинален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Преслава пусна малка част от новата си песен, която се казва "Искам всичко" текст Мариета Ангелова, музика и аранжимент Даниел Ганев https://www.vbox7.com/play:27a280ac3d :roll1: Плача! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 13 милиона за този мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 :roll1: Плача! Тази песен ще бъде тотален хит, прилича ми на "Режим неприлична" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания...Много ясно, че "И на всички като теб" е по-голям хит от "МамаУраган". Тая песен гърми от всякъде. А сравнението на песните на Емануела с тези на Галена е смешно. "Не ме заслужаваш" е най-големия хит след "Гот ми е" и "Пей сърце". "Като теб" е най-дълго задържалата се песен. На близо година, а още се слуша и е мегахит. "Почти перфектен" не е кой знае какво, но е хит и се завъртя. Времето ще покаже колко дълго. "20 лева" и "Съкровище" са сезонни бози, ама дори и те се забелязаха, особено втората има 5 милиона, колкото песните на Яница които ги водите за големи хитове. Като добавим участието във Вип-а с което просто спечели фенове, медиен интерес, одобрение от огромна аудитория, най-големия прогрес от към участия, силни приеми....След Анелия е точно Емануела. Емануела е над Галена само в едно отошение - медиен интерес и то през определен период само. Песните на Галена са в пъти по-успешни, оригинални от нейните. Пей, сърце е най-големият хит за годината, а Мамаураган е най-чаканата песен, може би за тази година, понеже беше от Криско. Според мен, различните и тези, които влагат мисъл в своите проекти, трябва да бъдат поощрявани и награждавани, а не тези, които пускат нещо, ей така. А за клиповете да не говорим, защото няма смисъл. Галка ги убива отвсякъде. Ако погледнем още по-детайлно на нещата, следва да включим и feat., в които е вземала участие - Все ми тая, С друг ме бъркаш и .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ами Деса с Устата повече тя пее там, отколкото той да рапира..нормално! да не забравяме, кой направи на Константин баладата хит, а именно заради включването на Деса! Че какво липсва на баладата на Коцето ако беше без Деси? Айде моля ти се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Че какво липсва на баладата на Коцето ако беше без Деси? Айде моля ти се. Ами зачети се в коментарите на песента "Болка в минути" повечето коментари са за Деси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ами зачети се в коментарите на песента "Болка в минути" повечето коментари са за Деси! Това не променя нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Деси Слава - Певец, Певица и Идол на 2016! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това не променя нищо. Тогава не спори, където не ти влиза и не захапвай по тема Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Тогава не спори, където не ти влиза и не захапвай по тема Деси Слава Обаче отвсякъде погледнато това си е истинската балада на 2015. 2013/14/15 както е тръгнало и 2016 все незаслужили песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания... 13 милиона за този мегахит! "Не ме заслужаваш" е най-големия хит след "Гот ми е" и "Пей сърце". Ами и аз това казвам, просто Пей, сърце е номер 1 за 2016! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Между другото, "В друг живот" има повече гледания от "Една жена"... Не знам, на мен при Галена нещо ми липсва, за да я сложа в ТОП 3. Та тя действително е успешна колкото Цветелина Янева, която почти не отразявате- един общ дуетен супер хит и още един допълнителен голям хит. Бонуса при Галена е, че нейният втори хит е самостоятелен, но пък Цветелина няма и песен-провал за сметка на това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Между другото, В друг живот" има повече гледания от "Една жена"... Не знам, на мен при Галена нещо ми липсва, за да я сложа в ТОП 3. Та тя действително е успешна колкото Цветелина Янева- един общ дуетет супер хит и още един допълнителен голям хит. Бонуса при Галена е, че нейният втори хит е самостоятелен, но пък Цветелина няма и песен-провал за сметка на това. Ти си ми любимият десов фен, толкова фанатичен и с розови очила, че как да не ти симпатизира човек? Етикет "Единствен" ! Десислава нали е во ТОП 1, какво те ебе дали Галка е в ТОП 3? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Много сте ми сладки някои, като почнете сами да си противоречите на "твърденията" си! Слудури, ей... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ти си ми любимият десов фен, толкова фанатичен и с розови очила, че как да не ти симпатизира човек? Десислава нали е во ТОП 1, какво те ебе дали Галка е в ТОП 3? Какво значи розови очила? Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт. "Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт. "МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да те бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт. "Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт. Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Какво значи розови очила? Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт. "Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт. "МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да не бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт. "Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт. Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете... Че си с розови очила винаги - факт. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари