Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тази песен е почти дуетна, но никой от Галеновите не я бута за нейн успех, ако беше ft. ДЕСИ СЛАВА да сте я слагали във всеки втори пост, че е нейн успех.

Сподели в други сайтове

Тази песен е почти дуетна, но никой от Галеновите не я бута за нейн успех, ако беше ft. ДЕСИ СЛАВА да сте я слагали във всеки втори пост, че е нейн успех.

Факт, но Галена не е стигнала до там, че да бъде хвалена с 30 секунди в чужда песен :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

:3fdb8960598fa63e:

Иначе – да, Деси смазва с глас!

да, преди 15 години може би.

Сега ще е цяло чудо да си улучи тона, примерно :1000 (29): или да излезе някакъв звук от пресипналото й гърло.

Пепа й тя, отиде единственият й повод за гордост, фалшива като ученичка в първи клас -винаги :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ами Деса с Устата повече тя пее там, отколкото той да рапира..нормално! :3fdb8960598fa63e: да не забравяме, кой направи на Константин баладата хит, а именно заради включването на Деса!

Сподели в други сайтове

Съжалявам, но Пей сърце > Като теб, Не ме заслужаваш. МамаУраган > Почти перфекен

На Деса баладите - факт, особено първата е много слушана и до ден днешен, но това в никакъв случай не ѝ прави годината по-силна от на Галена. Другото което е И на всички като тебе примерно, не е по-силна от МамаУраган. Абсурдно е това твърдение.

Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания...Много ясно, че "И на всички като теб" е по-голям хит от "МамаУраган". Тая песен гърми от всякъде.

А сравнението на песните на Емануела с тези на Галена е смешно. :D

"Не ме заслужаваш" е най-големия хит след "Гот ми е" и "Пей сърце".

"Като теб" е най-дълго задържалата се песен. На близо година, а още се слуша и е мегахит.

"Почти перфектен" не е кой знае какво, но е хит и се завъртя. Времето ще покаже колко дълго.

"20 лева" и "Съкровище" са сезонни бози, ама дори и те се забелязаха, особено втората има 5 милиона, колкото песните на Яница които ги водите за големи хитове. :D

Като добавим участието във Вип-а с което просто спечели фенове, медиен интерес, одобрение от огромна аудитория, най-големия прогрес от към участия, силни приеми....След Анелия е точно Емануела.

Сподели в други сайтове

Преслава пусна малка част от новата си песен, която се казва "Искам всичко" текст Мариета Ангелова, музика и аранжимент Даниел Ганев

https://www.vbox7.com/play:27a280ac3d

Сподели в други сайтове

Невероятен проект. Личи си колко пари и труд са вложени, супер качествено е направено всичко, няма един слаб кадър!!

Галена мачка и с клипове за 2,50лв. за разлика от някой иновативници :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Преслава пусна малка част от новата си песен, която се казва "Искам всичко" текст Мариета Ангелова, музика и аранжимент Даниел Ганев

Ама колко си оригинален. 1000%20(33).gif

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Плача!

Сподели в други сайтове

Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания...Много ясно, че "И на всички като теб" е по-голям хит от "МамаУраган". Тая песен гърми от всякъде.

А сравнението на песните на Емануела с тези на Галена е смешно. :D

"Като теб" е най-дълго задържалата се песен. На близо година, а още се слуша и е мегахит.

"Почти перфектен" не е кой знае какво, но е хит и се завъртя. Времето ще покаже колко дълго.

"20 лева" и "Съкровище" са сезонни бози, ама дори и те се забелязаха, особено втората има 5 милиона, колкото песните на Яница които ги водите за големи хитове. :D

Като добавим участието във Вип-а с което просто спечели фенове, медиен интерес, одобрение от огромна аудитория, най-големия прогрес от към участия, силни приеми....След Анелия е точно Емануела.

Емануела е над Галена само в едно отошение - медиен интерес и то през определен период само.

Песните на Галена са в пъти по-успешни, оригинални от нейните. Пей, сърце е най-големият хит за годината, а Мамаураган е най-чаканата песен, може би за тази година, понеже беше от Криско. Според мен, различните и тези, които влагат мисъл в своите проекти, трябва да бъдат поощрявани и награждавани, а не тези, които пускат нещо, ей така.

А за клиповете да не говорим, защото няма смисъл. Галка ги убива отвсякъде.

Ако погледнем още по-детайлно на нещата, следва да включим и feat., в които е вземала участие - Все ми тая, С друг ме бъркаш и .. :zatvorena:

Сподели в други сайтове

Ами Деса с Устата повече тя пее там, отколкото той да рапира..нормално! :3fdb8960598fa63e: да не забравяме, кой направи на Константин баладата хит, а именно заради включването на Деса!

Че какво липсва на баладата на Коцето ако беше без Деси?

Айде моля ти се.

Сподели в други сайтове

Че какво липсва на баладата на Коцето ако беше без Деси?

Айде моля ти се.

Ами зачети се в коментарите на песента "Болка в минути" повечето коментари са за Деси! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тогава не спори, където не ти влиза :3fdb8960598fa63e: и не захапвай по тема Деси Слава :3fdb8960598fa63e:

:wallbash:

Обаче отвсякъде погледнато това си е истинската балада на 2015.

2013/14/15 както е тръгнало и 2016 все незаслужили песни...

Сподели в други сайтове

Вие се влияете единствено от тея тъпи гледания...

13 милиона за този мегахит! :Vishenka_05:

:3fdb8960598fa63e:

Ами и аз това казвам, просто Пей, сърце е номер 1 за 2016!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Между другото, "В друг живот" има повече гледания от "Една жена"... :whistling:

Не знам, на мен при Галена нещо ми липсва, за да я сложа в ТОП 3. Та тя действително е успешна колкото Цветелина Янева, която почти не отразявате- един общ дуетен супер хит и още един допълнителен голям хит. Бонуса при Галена е, че нейният втори хит е самостоятелен, но пък Цветелина няма и песен-провал за сметка на това.

Сподели в други сайтове

Между другото, В друг живот" има повече гледания от "Една жена"... :whistling:

Не знам, на мен при Галена нещо ми липсва, за да я сложа в ТОП 3. Та тя действително е успешна колкото Цветелина Янева- един общ дуетет супер хит и още един допълнителен голям хит. Бонуса при Галена е, че нейният втори хит е самостоятелен, но пък Цветелина няма и песен-провал за сметка на това.

Ти си ми любимият десов фен, толкова фанатичен и с розови очила, че как да не ти симпатизира човек? Етикет "Единствен" !

Десислава нали е во ТОП 1, какво те ебе дали Галка е в ТОП 3?

Сподели в други сайтове

Ти си ми любимият десов фен, толкова фанатичен и с розови очила, че как да не ти симпатизира човек?

Десислава нали е во ТОП 1, какво те ебе дали Галка е в ТОП 3?

Какво значи розови очила?

Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт.

"Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт.

"МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да те бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт.

"Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт.

Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете...

Сподели в други сайтове

Какво значи розови очила?

Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт.

"Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт.

"МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да не бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт.

"Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт.

Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете...

Че си с розови очила винаги - факт.

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...