Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 "Почти перфектен" ще мине скоро "И на всички като тебе" по гледания. :1000 (30): :1000 (29): Деса загуби почти 1 млн. заради прецакването на премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Деса загуби почти 1 млн. заради прецакването на премиерата. Това няма да промени факта че песента е балон и много бързо омръзва.Клипа също го изкарахте кой знае какво.Като цяло много прехвален проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти сериозно ли ми ги говориш тези НЕБИВАЛИЦИ? Имах те за сериозен човек със зряла преценка по отношение мениджмента в чалгата, но спокойно можеш да си скъсаш дипломата от университета в КамелияВил. През 2004 на стадиона във Варна бяха 20 000, в Пловдив също, 2005 година концертът във Варна бе на стадион Спартак, следователно по-малко хора, същата година Пловдив постави тогавашния рекорд 25 000. Година по-късно 2006 Варна подобри този рекорд на 28 000. 40 000 на концерт на Планета никога НЕ Е имало, едва ли и ще има някога. Но това да сменяваш годините, само и само да говориш глупости в полза на Камелия няма да ти се получи, защото тези факти са документирани от Планета и изпълнителите им, и номерът ти няма да мине. 28 000 е максимумът за концерт на Пайнер във Варна 2006, не твоите 40 000. Пак ти казвам, германецът тропа на вратата, не го пренебрегвай... И да, Деси Слава НЯМА харизмата на Камелия на голямата сцена, няма и да я има, но има нещо друго - ГЛАС. Пробвай пак да смениш някоя година, и номерът няма да ти се получи отново. 40 000 на концерт на Планета.... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (30): Цар - шегоубиец! Акде да не е бил на Спартак само , там не са правили концерти . До 2007 бяха на Юри Гагарин. Първите 3 години имаше по над 30 хил души,и билета не беше 3 а 5 , не си от Варна а се правиш на компетентен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Това няма да промени факта че песента е балон и много бързо омръзва. Това си е твое мнение. На мен още не ми е омръзнала. Не се нахъсвай срещу Деса, само защото феновете й нафлудиха темата за Наградите на Рама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Това си е твое мнение. На мен още не ми е омръзнала. Не се нахъсвай срещу Деса, само защото феновете й нафлудиха темата за Наградите на Рама. Мислиш ли че ми пука за наградите на Раманиа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА 2016 !!! Точка Деса идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сега направих справка в страниците на клубовете. Участия през 2016 Мегами: 6 Галакси: 4 Хибрид: 4 Котън: 2 И мисля, че имаше две в някъв голям клуб в Русе. Общо: 18 О, браво! Значи още ми работи добре периферното зрение, щом не изпускам от поглед дори малкото участия на Азис и клубовете където ходи. Да, тези клубове могат да си позволят да платят малко повече, от тавана сложен от всички останали, който е около 4000-4500 и до там. Това ще рече, че всеки трябва да си прави сметката, как ще се вмести в тези граници и колко може да отстъпи, за да има работа. На фона на тези цифри мисля, да не спорим излишно за разни бланки и глупостите на Пайнер в тях. Те са за друго пуснати, казах ви го още като излязоха. Просто помпат Преслава, за наградите. Акде да не е бил на Спартак само , там не са правили концерти . До 2007 бяха на Юри Гагарин. Първите 3 години имаше по над 30 хил души,и билета не беше 3 а 5 , не си от Варна а се правиш на компетентен. Саше, 2008-ма бяха на "Спартак", че големия беше затворен от полицията, защото го гласяха за концесия в полуразрушен вид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 О, браво! Значи още ми работи добре периферното зрение, щом не изпускам от поглед дори малкото участия на Азис и клубовете където ходи. Да, тези клубове могат да си позволят да платят малко повече, от тавана сложен от всички останали, който е около 4000-4500 и до там. Това ще рече, че всеки трябва да си прави сметката, как ще се вмести в тези граници и колко може да отстъпи, за да има работа. На фона на тези цифри мисля, да не спорим излишно за разни бланки и глупостите на Пайнер в тях. Те са за друго пуснати, казах ви го още като излязоха. Просто помпат Преслава, за наградите. Саше, 2008-ма бяха на "Спартак", че големия беше затворен от полицията, защото го гласяха за концесия в полуразрушен вид. Какъв таван? Нали Кама е на 6 бона? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Какъв таван? Нали Кама е на 6 бона? :1000 (10): Да, и Преслава е на 10 000, че даже на 20 000..... чети горните постове за Азис и участията му, и ако може без умуване по павликенски.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да, и Преслава е на 10 000, че даже на 20 000..... чети горните постове за Азис и участията му, и ако може без умуване по павликенски.... Какво да умувам. Ти написа, че таванът е 4500-5000, Кама взима 6 бона. И сега възниква въпрос: взима ли ги или и тя е под тавана. Също, лъжеш ли ни, че взема 6 бона или ги взема Въпросите са ре(и)торични, не е нужен отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Какво да умувам. Ти написа, че таванът е 4500-5000, Кама взима 6 бона. И сега възниква въпрос: взима ли ги или и тя е под тавана. Също, лъжеш ли ни, че взема 6 бона или ги взема Въпросите са ре(и)торични, не е нужен отговор. Описал съм всичко на предните страници, дал съм и примери. Специално за теб няма да обяснявам пак.... Как мамка му не се сетих за Азис няколко години по-рано, че да ви затворя плювалниците? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Награди наистина нямало да има, поне засега. инфо: Лорена в груповия чат на Рамания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тц-тц видяхте ли какво постигна алчната толбухинлийка с ехидна усмивка? Заради нея няма да има награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Зла вещица ! Заради Преслава наградите са на това дередже Гаргамел ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Разбира се, че е виновна Преслава. Не стига, че заради нея награди няма да има, ами и на цял Пайнер бебета направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Разбира се, че е виновна Преслава. Не стига, че заради нея награди няма да има, ами и цял Пайнер бебета направи. А заради кой се наддигна масово недоволство след предната церемония? Половината изпълнители изказаха критики към принципа, на който се раздават статуетките, най-хитовата им певица пък обяви доживотен бойкот на тоя цирк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сериозно ли си мислите, че някаква си Лорена ще знае дали Пайнер ще имат награди, или не? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сериозно ли си мислите, че някаква си Лорена ще знае дали Пайнер ще имат награди, или не? :1000 (29): Та тя е най-добра приятелка с Деси Слава и Галена, че дори беше и на концерта на Планета, мислиш ли, че няма да знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сериозно ли си мислите, че някаква си Лорена ще знае дали Пайнер ще имат награди, или не? :1000 (29): Това е най-добрата приятелка на Галена, със сигурност е запозната с неща от кухнята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сериозно ли си мислите, че някаква си Лорена ще знае дали Пайнер ще имат награди, или не? :1000 (29): някаква ? @Western къде си ? 'Не е играчка,вече мачка ' Лорена вече е топ име ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 А заради кой се наддигна масово недоволство след предната церемония? Половината изпълнители изказаха критики към принципа, на който се раздават статуетуките, най-хитовата им певица пък обяви доживотен бойкот на тоя цирк. Ако Митко беше истински продуцент и мъж на място, нямаше да позволи да му се качат на главата. И не мисля, че е нужно да се обвинява само Преслава, след като всички ламтят за награди. Мария и Цура си купуват наградите, Анелия тропа с крак, че иска награди, но Преслава е виновна. Като цяло не съм и очаквал да изкарате някой друг виновен, де. Какво значение има кой кляка пред кура на шефа, за да бъде отново във фирмата и да си вее клитора навсякъде?! Какво значение има и другите, които искат и ламтят за награди?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цакас ли някоя, да знаес няма я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ако Митко беше истински продуцент и мъж на място, нямаше да позволи да му се качат на главата. И не мисля, че е нужно да се обвинява само Преслава, след като всички ламтят за награди. Мария и Цура си купуват наградите, Анелия тропа с крак, че иска награди, но Преслава е виновна. Като цяло не съм и очаквал да изкарате някой друг виновен, де. Какво значение има кой кляка пред кура на шефа, за да бъде отново във фирмата и да си вее клитора навсякъде?! Какво значение има и другите, които искат и ламтят за награди?! всички лампят ама накрая Преса получава най-важната награда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ако Митко беше истински продуцент и мъж на място, нямаше да позволи да му се качат на главата. И не мисля, че е нужно да се обвинява само Преслава, след като всички ламтят за награди. Мария и Цура си купуват наградите, Анелия тропа с крак, че иска награди, но Преслава е виновна. Като цяло не съм и очаквал да изкарате някой друг виновен, де. Какво значение има кой кляка пред кура на шефа, за да бъде отново във фирмата и да си вее клитора навсякъде?! Какво значение има и другите, които искат и ламтят за награди?! :1000 (29): :1000 (29): А ти какво очакваш - да не искат награди? Нали за това работят, всеки желае някакво признание. Въпросът е кой го е заслужил и кой бива натрапван ежегодно, прецаквайки другите. И естествено, че скандалът стана заради наградата на Преслава, Мария и Цура си купуват второразрядни награди, на които повечето хора не обръщат внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Значи най-много мразя в тоя форум някакви келеши пръкнали се оня ден, да ми говорят с тоя тон, за певицата с най-големи хитове в чалгата. Хонорарът на Азис е точно 6000 лева и нито една шибана стотинка повече. И е такъв от 2010 година. С ДДС този хонорар става 7200, с пътни разходи и хотел към 8000. Сам може да си избира Азис от кое ще се лиши (на панаира тук не поиска за хотел), че пари нема. В тази връзка, да четат вимателно всички "преслини", които вярват в онези 10 000 на Преса от бланката. Азис има участия в 2 пловдивски ("Галакси" и "Хибрид") и 2 софийски ("Мегами" и "Котон") дискотеки месечно, плюс "Видинският панаир" веднъж годишно. Всичките тези дискотеки имат някакъв капацитет около 500 души и малко отгоре и само те могат да си позволят този хонорар при това само веднъж месечно, за разкош. Следователно, никой управител няма намерение да плати и една стотинка повече от 6000 с разходи или без транспорт, защото не може да ги избие реално. И с Азис се пазарят, и него го свалят надолу в цената, но циганина е болен, да се изхвърля и да не си го признава. През 2004 година на стадион "Юрий Гагарин" във Варна бяха 40 000 и в това няма какво да ми се пънеш, да ми обясняваш. Това е най-голямото посещение на чалга концерт на Пайнер, както и в следващите 2 години пак във Варна когато имаше към 30 000. В Пловдив 2005 имаше също на Ботев на стадиона 30 000. Жорка, няма да стане номера да приближиш дори Деса до Кама, защото е невъзможно... дерзай! През оная работа ми е за германци и какви ли не. Важното е, че всичко което казах за Деса и Кама в последните 10 години се случи. Деса вече и глас нема, нищо не и остана..... Акде да не е бил на Спартак само , там не са правили концерти . До 2007 бяха на Юри Гагарин. Първите 3 години имаше по над 30 хил души,и билета не беше 3 а 5 , не си от Варна а се правиш на компетентен. http://www.avtora.com/news/nowini/spuskat_...o_planeta_prima Цена на билета - 3 лева! Както казах, цената на билета за всички концерти на Планета, до 2008 включително, преди да го направят безплатно през 2009, е 3 лева, 5 лева за Слави и Ку-ку-бенд. Това всеки фен 25+ ще го потвърди, дори и вие, не знам какво се правите интересни и какво искате да постигнете с целенасочените си измислици... В тубата имате линкове, където изпълнителите и хора от фирмата говорят за рекорда си от Варна 2006 - 28 000 и 20 000 през 2004. Препоръчвам Ви да ги изгледате, следователно нощем да се завивате, студено е, че аман от ташак-разбирачи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари