presi_fen! Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Почна се вече ... мисля,че сега всички певици ще го постнат линка ... молете се само Преслава да не го направи , че май всичко ще е в нейна полза :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Браво на Пайнер, че все пак са решили да не си развалят традицията с наградите. Браво и че са направили гласуването под формата на анкета, макар че и така не е съвсем сигурно, че всичко ще е наред. Десови, сега дали ще можете да извадите 30 профила от архива и да гласувате? И без да ги вадим е напълно възможно да сме в ТОП 3, както сме и в Рамания, а предполагам и в Сигнал. Дори и да не бъде обявена за номер 1, Десислава вече официално ще бъде потвърдена като ТОП име и никой няма да може да каже нищо. Замисляте ли се, че при този начин на гласуване, оттеглянето на Галена от наградите става напълно безсмислено? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Емануела ги детронира всичките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ванеса се държи много изкуствено и ковренски. Не и отива този имидж... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ванеса се държи много изкуствено и ковренски. Не и отива този имидж... Бахти самопредлагането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Почна се вече ... мисля,че сега всички певици ще го постнат линка ... молете се само Преслава да не го направи , че май всичко ще е в нейна полза :1000 (6): :1000 (6): Preslava 14 мин. · Очакваме подкрепата ви за Preslava Благодарим ви! #planetamusicawards #nominations Наркоманката няма как да не се възползва от 6-те и сляти страници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Почна се вече ... мисля,че сега всички певици ще го постнат линка ... молете се само Преслава да не го направи , че май всичко ще е в нейна полза :1000 (6): :1000 (6): Вече го е споделила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Бахти самопредлагането. Вероятно си търси си спонсор момичето ...ама грозно се държа при всички случаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Preslava 14 мин. · Очакваме подкрепата ви за Preslava Благодарим ви! #planetamusicawards #nominations Наркоманката няма как да не се възползва от 6-те и сляти страници. Боли ли те, че сестра й води любимката ти в единствената категория, която Джена би спечелила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Вероятно си търси си спонсор момичето ...ама грозно се държа при всички случаи. И на мен не ми хареса. Много жалко изглеждаше отстрани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Боли ли те, че сестра й води любимката ти в единствената категория, която Джена би спечелила? Дали ме боли ? Не, прекалено съм голям за подобни драми, живота ми не е Рамания, ежедневието ми не е чалга. Но виж, ти си на 14 / 15 съвсем нормално е тва да те вълнува. Джена е на съвсем друга вълна. В момента наградите въобще не я притесняват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Дали ме боли ? Не, прекалено съм голям за подобни драми, живота ми не е Рамания, ежедневието ми не е чалга. Но виж, ти си на 14 / 15 съвсем нормално е тва да те вълнува. Джена е на съвсем друга вълна. В момента наградите въобще не я притесняват. Дано e така. Ако ги сподели обаче и тя? Баси дъното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Дали ме боли ? Не, прекалено съм голям за подобни драми, живота ми не е Рамания, ежедневието ми не е чалга. Но виж, ти си на 14 / 15 съвсем нормално е тва да те вълнува. Джена е на съвсем друга вълна. В момента наградите въобще не я притесняват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Емануела размаза всичко живо,както само тя може! Ето го истиснкия лидер, останалите да гледат и да се учат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ми се иска Галин да го сподели и да видим кой ще е победителят за Певец, това е най-интересната ми номинация. Да видим, когато чичо Тони не плаща, какъв ще е резултатът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ми е интересно колко от гласувалите за Ивелина са чували дори 30 секунди от песен от "Добруджа на хляб мирише". Разбирам, че си има плюсове и минуси да си сестра на Преслава, но просто е странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ми се иска Галин да го сподели и да видим кой ще е победителят за Певец, това е най-интересната ми номинация. Да видим, когато чичо Тони не плаща, какъв ще е резултатът. То дори и Константин го води с много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
the_new Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ми се иска Галин да го сподели и да видим кой ще победителят за Певец, това е най-интересната ми номинация. Да видим, когато чичо Тони като не плаща, какъв ще бъде резултатът. Ще смени мястото за плащане, но резултатът ще е същият. :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 То дори и Константин го води с много. Доколкото виждам при мен резултатът е в полза на Галин. 467 гласа, предвид че не го споделил на стената си. Фики изненадващо е доста назад от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Доколкото виждам при мен резултатът е в полза на Галин. 467 гласа, предвид че не го споделил на стената си. Фики изненадващо е доста назад от тях. Да де, Галин е първи, а Константин втори. Скоро и Борис Дали ще мине Фики. Емануела за сега води в Певица, Идол, Дует и Прогрес. Богиня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 До момента: 1. Албум на годината - Константин 2. Фоклорен албум - Ивелина Колева 3. Видеоклип - Галена и Цветелина Янева 4. Балада - Деси Слава 5. Дует - Емануела и Константин 6. Песен - Галена и Цветелина Янева 7. Прогрес - Емануела 8. Фоклорен изпълнител - Ивелина Колева 9. Певец - Галин 10. Певица - Емануела 11. Музикален идол - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 И ако отново Пепе спечели в главните категории, догодина никакви награди няма да има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да де, Галин е първи, а Константин втори. Скоро и Борис Дали ще мине Фики. Емануела за сега води в Певица, Идол, Дует и Прогрес. Богиня! Галин е вече почти 600, а Фики около 300. Ако от самото начало, имаше такава публичност и хората определяха нещата, Фики никога нямаше да се доближи до Певец на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Това "Изборът на зрителите" ми звучи като "няма да има церемония за наградите, но ще има епизод на Звездно с репортажи, където ще наградим заслужилите." Но много хитро са го измислили това за изчистване на техния имидж. В момента Преслава е на 2-3 място в категориите, защото фенове на Деси Слава подкрепят Галена и обратното, допълват тройката с Емануела и т.н. В предварителните номинации едва ли ще излезе на първо място. Но съм почти сигурен, че когато се гласува само за 1 в категория, то Преслава ще води най-малкото в "Певица на годината" и с това ще искат да се оправдаят, че и на наградите от 2015 година е водела и не е било нагласено. Иначе аз в най-много категории подкрепих Деси Слава, Галин и Преслава. Тримата ми бяха най-интересни през годината и слушах песните им най-много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 И ако отново Пепе спечели в главните категории, догодина никакви награди няма да има Най-интересното е, че води при "Идол", но е едва 4-та при "Певица", дори и при вече споделена анкета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари