Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Телевизия "Планета" тази година ще отличи най-добрите видеоклипове и песни, представени в програмите на "Планета" ТВ, "Планета HD" и "Планета Фолк", както и най-продаваните музикални албуми от каталога на Музикална компания "Пайнер" през 2016 година. Отличия ще има също и за най-популярните изпълнители на "Планета" ТВ през изминалата година. Новото е, че този път "ИЗБОРЪТ на ЗРИТЕЛИТЕ – 2016" ще протече по малко по-различен регламент и ще премине през два етапа на публично гласуване. Уж няма, пък да видим ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Според мен каквото и да вземе от големите награди, ще я разкъсат... но за Клип щеше да е най-шокиращо, че въобще си го е пожелала и Митьо й е угодил... :1000 (29): Миналата година Галена сто процента е била с по-голяма преднина от тази на Емануела сега- и при Певица, и при Идол. А Яница със сигурност е имала номинация за Певица. Митьо сериозно е на път да върне по-добрия имидж на наградите, показвайки на хората вота, според който нито един от двамата му любимци- Преслава и Фики- не е на върха. Проблемът е, че вече ясно видяхме как могат да се манипулират тези анкети- и от фенове, и от фирмата... Така че с други думи- пак нищо не е сигурно... :1000 (29): Защо ли си мисля ,че Преси и Фики ще надделеят на едноличните номинации макар, че и сега е твърде рано да се каже при наличието на това темпо което се гласува , все пак до 18 има 1 седмица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали няма да скрият резултатите за окончателното гласуване естествено, че това ще направят И аз си го помислих, трябва да има някаква мистерия ако накрая ще правят и концерт, където да раздават статуетките. Но ще бъде голяма излагация преди скриването на анкетата да водят едни, а като раздават наградите- други. За 1-2 награди да има разминаване- ок, но за повече... И все пак не бих се изненадал, това са Пайнер. Защо ли си мисля ,че Преси и Фики ще надделеят на едноличните номинации макар, че и сега е твърде рано да се каже при наличието на това темпо което се гласува , все пак до 18 има 1 седмица! Всичко е възможно, но аз лично отново бих посъветвал феновете на Преслава да не се борите толкова за награди. Жената просто вече става антипатична на хората, когато печели, а и тя самата се изтощава прекалено много в борбата за някакви си призове. Много по-добре ще е да си почине от статуетките за известно време и после да се завърне с нови сили и реални заслуги, стига да се е задържала дотогава без някой да я изтъква като номер 1... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 И аз си го помислих, трябва да има някаква мистерия ако накрая ще правят и концерт, където да раздават статуетките. Но ще бъде голяма излагация преди скриването на анкетата да водят едни, а като раздават наградите- други. За 1-2 награди да има разминаване- ок, но за повече... И все пак не бих се изненадал, това са Пайнер. Всичко е възможно, но аз лично отново бих посъветвал феновете на Преслава да не се борите толкова за награди. Жената просто вече става антипатична на хората, когато печели, а и тя самата се изтощава прекалено много в борбата за някакви си призове. Много по-добре ще е да си почине от статуетките за известно време и после да се завърне с нови сили и реални заслуги, стига да се е задържала дотогава без някой да я изтъква като номер 1... Няма спор , но в днешно време феновете не ценят кой какво направил през годината гласуват си за любимката и до там. И всеки който е казал ,че е гласувал обективно няма да му повярвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Няма спор , но в днешно време феновете не ценят кой какво направил през годината гласуват си за любимката и до там. И всеки който е казал ,че е гласувал обективно няма да му повярвам! То е ясно, че почти всеки си гласува първо за любимката, но все пак в случая забелязвам и известна доза обективност, поне при предварителните номинации. Емануела със сигурност няма феновете на Галена, Преслава, Десислава, Галин и дори Анелия, но ето, че е лидер в двете най-главни категории. А който не е заслужил, дори и феновете не успяват да му помогнат. Но ще видим как ще е на финалното гласуване де, там ще се посочва само един и наистина ще стане още по-голяма мешавица... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Vatrena k'o Galena Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Vatrena k'o Galena Мачка! Дано има още проекти на сръбски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не бяха ли забранени купените гледания? Ави Бенеди купи, сега и Янева има 125 000+ само при 2К лайка е смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Не бяха ли забранени купените гледания? Ави Бенеди купи, сега и Янева има 125 000+ само при 2К лайка е смешно. На Ави даже се скрили статистиката. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Как пък все едни и същи купуват гледания - Ави Бенеди, Мария, Цура ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Как пък все едни и същи купуват гледания - Ави Бенеди, Мария, Цура ... Забрави Карлос и Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 ПП: За Гергана не се надявайте, надали ще получим нещо вече от нея. Знаеш ли нещо конкретно? Окончателно ли се е отказала вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Как пък все едни и същи купуват гледания - Ави Бенеди, Мария, Цура ... Мария вместо да вложи пари в нещо качествено, иновативно, оригинално като видео клип и от друга страна в песен, която си заслужава и ще направи бум с нея, тя само тъпче на едно място и купува гледания. Наистина това е безумие. Харесвам я много, сигурно и най-голямата глупост да направи пак ще я харесвам, но грам не я разбирам. Някои нейни колежки с такива финансови средства чудеса ще сътворят, но Марче - не. За нея по-важното е да се покаже в "Автограф" с потник струващ колкото един хубав клип и с това се приключват вълненията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Знаеш ли нещо конкретно? Окончателно ли се е отказала вече? След като завърши се надявам да й дойде музата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Забрави Карлос и Фики. А ти забрави да споменеш и, че Галена 'купува' Значи имаме лек прогрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 След като завърши се надявам да й дойде музата Да се надяваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Да се надяваме. ще ги мачка всичките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали няма да скрият резултатите за окончателното гласуване За какво да го скрият като могат да го преправятт много лесно и да ни покажат невярни данни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 За какво да го скрият като могат да го преправятт много лесно и да ни покажат невярни данни. Това очаквам и аз. Администратора на анкетата може да си прави каквото поиска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 И изведнъж ще стане номер 1 навсякъде... :1000 (29): Толкова я дели от върха, действително. Тя обаче също е изненада за мен, не очаквах хората навсякъде да я оценяват за първите две-три места. Явно в крайна сметка не Анелия, а Галена е в ТОП 3 с Десислава и Емануела. Поне според това, което виждаме в анкетата, нагласена или не. Ония ден като ти казвах, че Галка е в ТОП 3 , ти ми разтягаше локуми. Радвам се , че стигна до същото заключение, което и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Анелия, Емануела, Деси Слава, Емилия, Преслава са споделили линка, само моите кралици Галена и Яница не са! Истински богини!!! П.С още 30 гласа и Галена ще води за певица, още 15 и ще води и за идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Обаче Анелия ще духа супата. Много слаба подкепа... Хората хич не я искат За Галена пък е твърде силна на база работата и през годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Оле честно не мога да повярвам, че Яница не е споделила линка и води пред име като Емилия, дето се води топ певица от 17 години. Пълен филм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ония ден като ти казвах, че Галка е в ТОП 3 , ти ми разтягаше локуми. Радвам се , че стигна до същото заключение, което и аз. Ами и Десовите постоянно казваме на някой, че тя е в ТОП 3, но срещаме голяма съпротива... Подобни анкети въвеждат някаква яснота- тя се въртеше около тези позиции преди и след да я постне. А и аз твърдях, че Галена е някъде около ТОП 3, но не бях сигурен дали влиза там, защото може би ѝ трябваше още една песен, за да се солидизира. Е, анкетата показва, че явно и двата хита са ѝ били достатъчни, но това съвсем не променя тезата ми, че при нея до голяма степен всичко е от инерцията и от имиджа ѝ на най-голямата в последните години. Според мен и Анелия не е за никакво, ама никакво подценяване- все още съм изумен, че след като гласуваха хиляди хора, тя все още не може да го докара до ТОП 3 на повечето места. Ние как само я обсъждаме тази анкета, а тя може да се окаже поредния метод за масова заблуда... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари