Guest Kondomcho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Изобщо не е реалистично това водене на Галена във всяка категория. Емануела имаше стабилна преднина - как така се обърнаха нещата изведнъж. Не съм съгласен. Мисля, че plambata го обясни по-горе. Снощи Емануела беше първата певица, постнала линка към анкетата и скорострелно поведе всички категории. Днес вече разбраха масата чалга фенове, зашумя се и резултатите са на лице. Не виждам нищо нереалистично в това Галена да е пред Емануела. Първата има в пъти повече фенове от втората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=47805 Прилича ми на платена статия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=47805 Прилича ми на платена статия. Нали имаше гласуване за Фолк идол на 2016 в Signal, какво се правиш и ти сега! Утре ще обявят и другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=47805 Прилича ми на платена статия. http://signal.bg/view_article.php?article_id=44793 Миналата година също ли ти е приличала на платена статията!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=44793 Миналата година също ли ти е приличала на платена статията!? Туш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=44793 Миналата година също ли ти е приличала на платена статията!? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=44793 Миналата година също ли ти е приличала на платена статията!? В статията за Преслава няма неща от рода на В края на февруари Галена провокира феновете с проекта "Да ти олекне", с който затвърди позициите си на новатор в попфолка. Певицата за пореден път разчупи рамки и клишета, поднасяйки различен, модерен и оригинален продукт. Автор на музиката и аранжимента на "Да ти олекне" е Владислав Драганински, а текстът е дело на Мариета Ангелова. За стилното и оригинално видео певицата се довери на професионализма на режисьора Николай Нанков и оператора Мартин Чичов, а зад неповторимата визия стои безупречнитя моден усет на звездата и стилистът Добромир Киряков. и още куп подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://signal.bg/view_article.php?article_id=47805 Прилича ми на платена статия. Имената на певиците и певците обявяваме в произволен ред, а не според броя гласовете и мястото, което заемат в Топ 10. Споко мило. Това не означава че е първа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 В статията за Преслава няма неща от рода на Кога Преслава е поднасяла неща от рода на .... различен, модерен и оригинален продукт. за да ги пишат и за нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Кога Преслава е поднасяла неща от рода на за да ги пишат и за нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Странен кръг от колеги и познати имаш- фанатизирани чалгари. Мислех, че са само тук в този форум. Защо се разграничаваш от тях? Само с фанатизирани чалгари се чувствам в свои води. Преди да си легна, ще си правим конферентен разговор за наградите и ще обсъждаме гласувалите в категориите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Татяна преди 2 часа · "Хора без морал най-много говорят за морал, най-безмозъчните за интелигентност, най-страхливите за смелост, най-невъзпитаните за възпитание!Най-големите предатели не спират да приказват за преданост, най-големите лъжци говорят за истина. И всички те несъзнавайки в коментарите си псуват самите себе си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Мани, това ще е голям удар по егото на Теди. Тя, дето се самовъзпява в песни, че е голямата работа, прогреса, че всички по нея са полудели и тем подобни, а накрая.... А като се сетя, че meleto я гласеше за Певица на годината. :1000 (29): По дискотеки е най-желана, но тази аудитория няма да тръгне да гласува. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Татяна преди 2 часа · "Хора без морал най-много говорят за морал, най-безмозъчните за интелигентност, най-страхливите за смелост, най-невъзпитаните за възпитание!Най-големите предатели не спират да приказват за преданост, най-големите лъжци говорят за истина. И всички те несъзнавайки в коментарите си псуват самите себе си! И тя говореше най-много за стабилно семейство, а какво се оказа .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Нали имаше гласуване за Фолк идол на 2016 в Signal, какво се правиш и ти сега! Утре ще обявят и другите. Знам, но просто статията ми се струва твърде захаросана. Големи комплименти, голямо величаене. Лошо ми стана докато я прочетох цялата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не ми се мисли какви коментари ще има тук ако някоя фолк фурия изкара на сцената някой и вземе да му туърква на чатала. :1000 (29): Към края: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не ми се мисли какви коментари ще има тук ако някоя фолк фурия изкара на сцената някой и вземе да му туърква на чатала. :1000 (29): Към края: Не знам, но едно време Ванча изкара един и започна да го съблича на сцената Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не ми се мисли какви коментари ще има тук ако някоя фолк фурия изкара на сцената някой и вземе да му туърква на чатала. :1000 (29): Към края: Галена и 100 кила на наградите за 2012-та? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Гласувайте за клип на 2016! Подкрепете... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 #32 абсурд | 11 January.2017 / 21:08 Какъв е тоя абсурд, бе хора? Възможно ли е това подобие на певица Галена да води в толкова категории? Сред какви хора живеем? Гласувалите за нея са музикални инвалиди, слушащи посредствена музика! Дано на втория етап поне се събудят ценителите на класата, гласа и таланта, който притежават Мария, Цветелина Янева, Нелина, Райна, Преслава, Глория, Нелина и Екстра Нина! Подкрепете тези певици, защото те са можещи! Другите са жалки имитации на тя ----- Радвам се че са останали някакви целители на жанра, макар и да са малко. Още един: #27 Фен | 11 January.2017 / 20:01 Серизно ли съществуват толкова елементарни и посредствени хора? Всички фенове на въпросната "певица" предполагам са малолетни, защото е абсурдно човек с ясно изградена психика, имащ поне малко мозък да харесва подобно същество! Нека не забравяме с какво стана известна и дори самата тя си го признава! Освен това, тя няма никакви гласови възможности, за какво говорим? Това може ли да се нарече ПЕВИЦА? Да не стигаме до момента, когато трябва за 27278282 път да се отбележи, че голяма част от продукцията на тази жена е плагиатствана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ах колко ви е яд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 #32 абсурд | 11 January.2017 / 21:08 Какъв е тоя абсурд, бе хора? Възможно ли е това подобие на певица Галена да води в толкова категории? Сред какви хора живеем? Гласувалите за нея са музикални инвалиди, слушащи посредствена музика! Дано на втория етап поне се събудят ценителите на класата, гласа и таланта, който притежават Мария, Цветелина Янева, Нелина, Райна, Преслава, Глория, Нелина и Екстра Нина! Подкрепете тези певици, защото те са можещи! Другите са жалки имитации на тя ----- Радвам се че са останали някакви целители на жанра, макар и да са малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Мигом гласувайте за ЯНИ в категория Певица на годината, че разликата с Цура се стопява Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Мигом гласувайте за ЯНИ в категория Певица на годината, че разликата с Цура се стопява По-скоро Емилия ще я мине, тя днес постна във фб да гласуват за нея.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Знам, но просто статията ми се струва твърде захаросана. Големи комплименти, голямо величаене. Лошо ми стана докато я прочетох цялата. Преслава малко поръчкови имаше в сигнала , всички балкански звезди я възхвалиха без изключения. #32 абсурд | 11 January.2017 / 21:08 Какъв е тоя абсурд, бе хора? Възможно ли е това подобие на певица Галена да води в толкова категории? Сред какви хора живеем? Гласувалите за нея са музикални инвалиди, слушащи посредствена музика! Дано на втория етап поне се събудят ценителите на класата, гласа и таланта, който притежават Мария, Цветелина Янева, Нелина, Райна, Преслава, Глория, Нелина и Екстра Нина! Подкрепете тези певици, защото те са можещи! Другите са жалки имитации на тя ----- Радвам се че са останали някакви целители на жанра, макар и да са малко. Класата за която говориш я притежава именно ГАЛЕНА а не преса , на която клиповете и са под всякаква критика ,пример за това е Няма да ти пиша шарен клип като циганска сергия и вероятно маркови и скъпи конфети за разкош.И ако тръгнеш да ми се оправдаваш с ПЕЙ СЪРЦЕ , по-добре недей , сюжета просто е замислен така.Относно таланта на Галена не си педагог или толкова на ти с музиката ,че да кажеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари