Dinnev Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 п.п. Това ми прилича на платена статия. Мачкай Емануело, на пух и прах ги направи! Истинска кралица на кралиците! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Мачкай Емануело, на пух и прах ги направи! Истинска кралица на кралиците! Даа, тая има голям късмет!! Рядко някоя певица да има 2 пика в кариерата си, само за Азис се сещам. Яко размърда кокошарника- искат, не искат Пайнер ще й дадат голяма награда, нищо, че е... пришалка ли я наричаше Фокси? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Има обективност донякъде в гласуването, вечните неоценени с големите хитове пак няма да вземат награди, защото нямат голма фенска маса. Но се радвам, че Галин, Десислава и Галена ги разбиват. На Преслава не й е слаба годината, но във всички категории имаше по-добри. Обаче Галена не бива да е певица, много й е. Емануела или Десислава, ще бъде незаслужено иначе точно както Преслава миналата година. Прогресът реално трябва да е за Яница, какво са набутали големите си имена в прогрес, смешно е. И можеха да добавят още някоя категория. Като цяло ще бъде интересно, защото няма да е нагласено, но целият блясък от златните години, когато всички тръпнеха, певиците плачеха от вълнение завинаги изчезна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Има обективност донякъде в гласуването, вечните неоценени с големите хитове пак няма да вземат награди, защото нямат голма фенска маса. Но се радвам, че Галин, Десислава и Галена ги разбиват. На Преслава не й е слаба годината, но във всички категории имаше по-добри. Обаче Галена не бива да е певица, много й е. Емануела или Десислава, ще бъде незаслужено иначе точно както Преслава миналата година. Прогресът реално трябва да е за Яница, какво са набутали големите си имена в прогрес, смешно е. И можеха да добавят още някоя категория. Като цяло ще бъде интересно, защото няма да е нагласено, но целият блясък от златните години, когато всички тръпнеха, певиците плачеха от вълнение завинаги изчезна. Не съм съгласен. Като за нея си беше една от най-слабите, редом до 2013. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не съм съгласен. Като за нея си беше една от най-слабите, редом до 2013. Помнлим ли, когато Преслава каза на турнето през 2010-та година, че всички са с големи хитове, а тя излизаше накрая да пее Палатка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Помнлим ли, когато Преслава каза на турнето през 2010-та година, че всички са с големи хитове, а тя излизаше накрая да пее Палатка? Паметен момент! Но тогава, макар и без хитове, си беше име №1. Тя и сега като име може да е - доста я скандираха на последния концерт, но с песните издиша. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Между другото много се пренаредиха позициите. Емануела - всички си знаехме, че е сила и поиска ли ще размазва, защото хората я харесват, има харизмата и излъчването и подобно на Преслава без особено старание в клипове и песни пак е на върха Деси Слава - на нея определено й беше трудно и с голяма борба сега показва тези резултати, лута се, но направи страшно силна година и неочаквано за мен хората го забелязаха и сега я награждават, за нея се радвам най-много, защото видно й струваше повече Галена и Преслава - първата просто смени другата, толкова години вечно Преслава беше по-обичаната, аплодираната и Галена беше винаги втора, но сега всичко се обърна, малко закъсняло, но както се казва - нещата винаги си идват на място. Като не говорим за залязване при втората, видно е, че мачка по участия и концерти, но просто е време да приеме, че феновете избират Галена пред нея Емилия и Анелия - при тях няма голяма промяна, те си държат вечното високо ниво, но просто са и вечните неоценени, дали заради липса на достатъчно силна фенска маса, обединена и гласуваща, но дори и с брутални хитове като "Калифорния" и "Гот ми е" сега няма да вземат нищо. Просто все едно гледам някоя от церемониите, където двете имат "Целувай ме" и "Всичко води към теб" и вземат спонсорските награди Джена - тя за съжаление напълно изгуби позициите си тази година, просто се срина и дори да е сила на участия, без онези си песни и присъствие сякаш феновете тотално я забравиха, наистина ме е яд за нея, защото аз лично я виждах като топ име още дълги години, а каква стана тя Цветелина Янева - тя е класа и всичко, от което жанрът има нужда като звучене и видеоклипове, но дори и с голям хит за нея просто не се гласува, както всяка година. Така и не разбрах защо не натрупа фенове, които подобно на горните да я защитават и подкрепят, може би и Пеевски си изигра ролята, а и защото самата тя е супер статична и грам емоция не показва При мъжете стана както при Галена и Преслава, Галин бавно и славно си се изкачи на върха с тотални хитове и няма да има слизане дълго според мен, Фики дори не е за второ място, защото реално Константин го заслужава много повече. Той подобно на Емануела без да влага особено и да се старае просто си пуска хит след хит и си е любимец на народа, при него няма промяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Преслава да се стегне като през 2014 и пак ще мачка - ясно е. То не може да очакваш чудеса с "Без теб" и "Чуплива и влюбена". Една песен, когато е слаба, колкото и да си актуален, хит няма да стане - ето пример с "Да ти олекне" на Галена и "Готина кола" на Галин. Иначе определено има раздвижване и то благодарение на кралиците Емануела и Деси Слава - крайно време беше някой да се намеси в кокошарника, че от 10 години нямаше промяна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Преслава да се стегне като през 2014 и пак ще мачка - ясно е. То не може да очакваш чудеса с "Без теб" и "Чуплива и влюбена". Една песен, когато е слаба, колкото и да си актуален, хит няма да стане - ето пример с "Да ти олекне" на Галена и "Готина кола" на Галин. Иначе определено има раздвижване и то благодарение на кралиците Емануела и Деси Слава - крайно време беше някой да се намеси в кокошарника, че от 10 години нямаше промяна. Мен ако питаш, Преслава трябва да си даде една дълга почивка. Толкова изцеден образ надали е имало досега в чалгата- преекспониран на макс, че чак дразнещ публиката. Да отпусне малко кесията (но не за награди), да отиде на някой остров за няколко месеца и да си преосмисли стъпките оттук нататък... А раздвижване определено има и се надявам то да продължава. И не говоря само за Емануела и Десислава- иска ми се Митко да започне да налага и някои от новите си имена- Джулия, Крисия, Марина... Сега е моментът да създаде нови звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Вотът на зрителите е много важен, затова ще бъде отчетен и той ще определи победители за 2016 година във всяка категория. Вотът е явен и всеки може да се запознае с резултатите на официалния сайт на телевизия “Планета” - www.planeta.tv Временните лидери в “Изборът на зрителите - 2016” след като 16 000 гласуваха са следните: АЛБУМ на 2016 Константин - “Докато сърцето бие” ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 Ивелина Колева - “Добруджа на хляб мирише” ВИДЕОКЛИП на 2016 Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце” БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Деси Слава - “В друг живот” ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Емануела и Константин - “Не ме заслужаваш” ПЕСЕН на 2016 Галена и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце” НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Емануела ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Джена ПЕВЕЦ на 2016 Галин ПЕВИЦА на 2016 Галена МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Галена е безскрупулна... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Галена е безскрупулна... :1000 (29): Ловя се на бас, че ще вземе певица. Идол 100% няма да е тя. За видеоклип много се съмнявам, тъй като и двата клипа ще бъдат номинирани, и ще се разделят гласовете и Деса може да победи. Песен на годината също е за Галена.. Емануела предполагам ще е идол. За Деса остават баладата и вероятно видеоклип.. А философите тука твърдяха, че: - Пей сърце няма да вземе награди (заради Оцко) и нямала да бъде номинирана - Галена нямала да получи номинации, защото съботира наградите :1000 (29): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Мен много ме радва фактът, че Емилия за момента влиза при Певица, но пък за сметка на това не ми е много кеф, че Яница излиза- щеше да е интересно име като нея да е там. Така или иначе нямаше да спечели, но поне щеше да е номинирана. А сега не само, че може да не е номинирана, ами и няма да спечели в категорията, в която заслужава- Прогрес- заради тази тъпотия да сложат имена с 10 и 20-годишни успешни кариери там... Явно си нямат на идея какво е прогрес! Как утвърдени певици ще набутат в тази категория. Не са с всичкия си. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Явно си нямат на идея какво е прогрес! Как утвърдени певици ще набутат в тази категория. Не са с всичкия си. Това, че са утвърдени според мен не е от такова значение. Ето Нелина през 2016 прогресира спрямо последните поне 10 години в кариерата си. Но не са я сложили даже в предварителните номинации Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Явно си нямат на идея какво е прогрес! Как утвърдени певици ще набутат в тази категория. Не са с всичкия си. И аз така разсъждавах, но не е така. Прогреса е да напредваш, сам за себе си, да подобриш върха си от миналите 1-2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 И аз така разсъждавах, но не е така. Прогреса е да напредваш, сам за себе си, да подобриш върха си от миналите 1-2 години. Е, по тая логика трябваше Галена да я номинират през 2013 и през 2015. :1000 (29): Наградата си е за Яница. Не знам защо набутват Емануела като ще вземе дует и идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ловя се на бас, че ще вземе певица. Идол 100% няма да е тя. За видеоклип много се съмнявам, тъй като и двата клипа ще бъдат номинирани, и ще се разделят гласовете и Деса може да победи. Песен на годината също е за Галена.. Емануела предполагам ще е идол. За Деса остават баладата и вероятно видеоклип.. А философите тука твърдяха, че: - Пей сърце няма да вземе награди (заради Оцко) и нямала да бъде номинирана - Галена нямала да получи номинации, защото съботира наградите :1000 (29): :1000 (19): Откъде си сигурен на 100%, че Галена няма да е идол? Нали засега тя води... Относно видеоклипът, ако имат малко акъл, няма да допуснат по две предложения от изпълнител в дадена категория. Малоумно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Е, по тая логика трябваше Галена да я номинират през 2013 и през 2015. :1000 (29): Наградата си е за Яница. Не знам защо набутват Емануела като ще вземе дует и идол. Ами защо да не я номинират? Просто на българите им е втълпено, че тази награда е за новите изпълнители и това е. А защо да е за Яница? В сравнение с 2015, 2016 година й беше доста по-слаба откъм песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Няма смисъл от церемония , при положение , че Галена ще обере всичко , а и нея няма да я има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ловя се на бас, че ще вземе певица. Идол 100% няма да е тя. За видеоклип много се съмнявам, тъй като и двата клипа ще бъдат номинирани, и ще се разделят гласовете и Деса може да победи. Песен на годината също е за Галена.. Емануела предполагам ще е идол. За Деса остават баладата и вероятно видеоклип.. А философите тука твърдяха, че: - Пей сърце няма да вземе награди (заради Оцко) и нямала да бъде номинирана - Галена нямала да получи номинации, защото съботира наградите :1000 (29): :1000 (19): И аз ги виждам горе-долу така наградите. За Галена не можеше да знаем какво щеше да е положението ако беше запланувана церемония. Митко надали щеше да я остави да победи на всички главни места, а после да раздава статуетките на Цветелина Янева и разни познати на Галена, които са дошли да ги взимат вместо нея... :1000 (29): Но в настоящия вариант всичко вече е ОК, даже се чудя защо и самата Галена не си постне линка, при положение че така или иначе няма да й се налага да ходи на церемония, а и това очевидно се водят 'различен вид награди'. Относно Прогреса- на мен лично ми е странно имена като Емануела и Десислава, които вече са взимали Певица на годината (мисля, че Емануела я беше взела във ФЕН или се лъжа?) тепърва да се водят прогресиращи. Но може би този всеобщ възглед за Прогреса е обвързан с предишното име на категорията- Най-прогресиращ млад изпълнител. Настоящия вариант, който се казва само Прогрес, може би е по-подходящ за големи и утвърдени имена, но пак ми идва малко странно. Най-малкото това е единствената категория, в която стараещи се, но не толкова големи имена като Яница имат шанс, няма нужда най-успешните да се набутват и там... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Откъде си сигурен на 100%, че Галена няма да е идол? Нали засега тя води... Относно видеоклипът, ако имат малко акъл, няма да допуснат по две предложения от изпълнител в дадена категория. Малоумно е. Ми ще се подмажат на Галена и ще й дадат певица. За какво й е идол? Нали миналата година й дадоха и се видя резултата. Иначе миналата година бяха номинирани "В твоите очи" и "Една жена" за клип на годината. Ами защо да не я номинират? Просто на българите им е втълпено, че тази награда е за новите изпълнители и това е. А защо да е за Яница? В сравнение с 2015, 2016 година й беше доста по-слаба откъм песни. По-слаба откъм песни, но интереса към нея не спадна, успя да спечели още фенове, участията й се увеличиха и т.н Както и 2013 си беше за Галин/Теда, но го дадоха на Соня. Просто са абсурдни номинациите в тая категория. Емилия защо са я сложили, като 2015 й беше по-силна. Емануела няма място там, тя е за голяма категория, а Деси Слава (wtf?) си е прогресирала от миналия век. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Просто са абсурдни номинациите в тая категория. Емилия защо са я сложили, като 2015 й беше по-силна. Емануела няма място там, тя е за голяма категория, а Деси Слава (wtf?) си е прогресирала от миналия век. За Деса и Емануела съм склонен да са в номинации, защото преди 2016 и двете бяха в дупки, от които се измъкнаха, кой с дуети, кой сам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 За Деса и Емануела съм склонен да са в номинации, защото преди 2016 и двете бяха в дупки, от които се измъкнаха, кой с дуети, кой сам Еми през миналите години такива простотии е нямало да слагат претенденти за певица на годината в Най-прогресиращ изпълнител. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Може би са променили самата концепция на категорията Прогрес - да не е вече само за прохождащи изпълнители (тя не, че Яница е прохождащ, де), ами да е за такива, които са регистрирали напредък в сравнение с миналата година. Ама пак не ми се връзва Емилия да е номинирана, при положение, че 2015 имаше повече хитове. Абе мачкат с неадекватност и недомислие за пореден път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 А вие като влезете в сайта за гласуването, какво ви дава - начина, по който сте гласували или отново празни поленца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари