Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Осми път и не ми е минало .. вълнението е все по-голямо и по-голямо! Обичам ви!

Тън-тън-тън ... хапиии! :3fdb8960598fa63e:

Обаче никога не пропуска да отбележи за кой точно път прибира наградата в лакомите си ръце.

Вълнението си пролича кога беше най-голямо - като се разрева на сцената първия път, дето изтърси, че тая награда трябвало да я вземе майка й. :roll1:

Сподели в други сайтове

Галин прави нещо, което много известни личности трябва да правят - използва позицията си на човек, харесван от младите и казва неща, които те трябва да чуят в широк ефир. Това няма нищо общо с това какъв е като личност, никой не е перфектен, той никога не е твърдял нещо подобно.

Той казва, че трябва да се спортува, да се яде и живее здравословно, като това го гледат 1000 човека.

Той пее "всеки носи оферта да ме направи на тралала", като това има милиони гледания и се знае масово.

Той казва, че се дразни на приятелите си, че говорят само за алкохол, а в същото време пее "тоя клуб затваря като кажем ние, има още много да се пие", "тая вечер мисля яко да са напраим", "като изляза знам къде ши ва навра" и т.н.

Е сори, ама такъв контраст... нали се има за месия, нали според него жанрът възпитава поколението, защо пее едно, а говори друго? Това не е ли изкуствено поведение и заучена реч?

Сподели в други сайтове

Обаче никога не пропуска да отбележи за кой точно път прибира наградата в лакомите си ръце.

Вълнението си пролича кога беше най-голямо - като се разрева на сцената първия път, дето изтърси, че тая награда трябвало да я вземе майка й. :roll1:

И как всеки път излиза най-безпардонно ухилена до уши, а всички лица около нея я гледат с досада :roll1:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Оххххх, това е великооо :roll1: Деска ходи все едно е вцепенена, нещо говори, песента си тече... Много е култова с неадекватността си. :ba: Певица на годината!

След 2:21 :bowdown: :roll1: Все едно имитира цигански акцент :roll1:

Сподели в други сайтове

А-рига-рига-УУУ, а-рига-рига-УУУ :Vishenka_05: Най-запомнящото се сценично присъствие, да ме извини Галин, че го обявих за фаворит преди няколко дни - бях пропуснала Десито. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

А от 2:01 нататък :roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Този път Преси не беше кралица на движенията и физиономиите :roll1:

Сподели в други сайтове

Според мен е пияна. Не помня някога да се е държала като такава откачалка. Иначе ме кефи. Луда е в готиния смисъл.

Сподели в други сайтове

Според мен е пияна. Не помня някога да се е държала като такава откачалка. Иначе ме кефи. Луда е в готиния смисъл.

Тя нали сама си разказа, че врътнала едно питие за отскок, преди гостуването при Слави с Галена - сега нищо чудно да са били 3-4.

Сподели в други сайтове

Тя нали сама си разказа, че врътнала едно питие за отскок, преди гостуването при Слави с Галена - сега нищо чудно да са били 3-4.

Да живее алкохола :clap:

Сподели в други сайтове

Ами, защото не искаме. Мислиш, че всеки иска да е чалга певец ли? Има хора, които не ги блазне известността.

И какво, като има много фенки, при положение, че той известен с предпочитанията си към богати спонсори от мъжки пол.

Вие и да искате няма да ви се получи

И какво като е известен?

Има ли доказателства? Няма!

И защо трябва да го правим? Има други по-важни и хубави професии.

Той е избрал тази професия

Защо трябва да пръскате злоба?

Сподели в други сайтове

Галин говори прекалено много и това ще му изиграе лоша шега в най-скоро време. Няма умствения капацитет да изкаже всичките си мисли. Самочувствието му няма какво да се коментира, ще му излезе през носа. Изпълнители с огромен талант и 20 години стаж зад гърба си не си позволяват такива думи. Ама той нали е талант номер 1, бизнесмен номер 1 и Капитан Планета на фолка - ще спаси света и "Пайнер" покрай него. :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Вие и да искате няма да ви се получи

И какво като е известен?

Има ли доказателства? Няма!

Това от позицията на някакъв продуцент-разбирач ли го казваш?

Ти имаш ли доказателства, че спи с жени? Нямаш.

И престанете, когато някой човек си изрази позицията по даден въпрос, да го обявявате за пръскане на злоба. На теб някой каза ли ти, че си злобен, като наричаше Андреа "свиня", а Десислава "табуретка"?

Сподели в други сайтове

Галин много е променил държанието нещо, вдигнал е самочувствието ми се струва.

Галин забрави как преди две години пушеше цигара след цигара на участието в клуб Паспорт, ама вече го дразнел димът и не обичал да се пуши в заведенията. Изключително високо самочувствие демонстрира..... никак не му отива и звучи адски изнасилено. От самолет личи как му идва да си завърти дупенцето в ритъм Гелям даде. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Нали знаете, че това интервю казваше: "ПАйнер са №1 и като такива ще ми дадат ПЕВЕЦ и докато всичко е както трябва ще ги хваля"! :whistling:

Напротив, това интервю казваше: "Аз съм номер 1 и ако не става така, както искам аз, ще се махна."

Сподели в други сайтове

Това от позицията на някакъв продуцент-разбирач ли го казваш?

Ти имаш ли доказателства, че спи с жени? Нямаш.

И престанете, когато някой човек си изрази позицията по даден въпрос, да го обявявате за пръскане на злоба. На теб някой каза ли ти, че си злобен, като наричаше Андреа "свиня", а Десислава "табуретка"?

Казаха ми, че съм злобен. ДА

Нещо друго да питаш?

Първо Андреа си е свиня и да я наричам и да не я.. това е очевидно

Второ наричах Десислава "дебелогъза", а не табуретка

Твоето приятелче, Сашенцето я нарича така

Нали знаете, че това интервю казваше: "ПАйнер са №1 и като такива ще ми дадат ПЕВЕЦ и докато всичко е както трябва ще ги хваля"! :whistling:

Точно кратко и ясно!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...