Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Толкова е красива обаче, за по-красива чалгарка не мога да се сетя :Vishenka_05:

От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? :D

П.С Можете да подкрепите Преслава в най-добро изпълнение на живо в наградите. Днес се представи брилянтно :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

От кога Галена не е чалгарка? Изкара няколко хип хоп песни и вече не е чалгарка ли? :D

От кога оперираните са естествено красиви? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Преслава е в пъти по-красива според мен, по-естествена също. Всеки си има вкус. :Vishenka_05:
Сподели в други сайтове

На това се казва естествена красота!

И на плейбек и без плейбек във всички случай звучи по-добре от Галена така,че за вокални способностти ако обичате не говорете , всички знаем кой колко може!

Сподели в други сайтове

Преслава да не би да е снимала нещо?

X56oulR.jpg

Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не.

Пак атакуваме преди наградите - няма насита :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

На това се казва естествена красота!

И на плейбек и без плейбек във всички случай звучи по-добре от Галена така,че за вокални способностти ако обичате не говорете , всички знаем кой колко може!

Определено, но конфузно малко, бенда стоя и я наблюдава. :mf_surrender:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Едва ли ще пусне нова песен. :(

Иска ми се, но след огромната реклама на "Без теб" и след паузата, която направи от "Няма да ти пиша" до последната песен... всичко това ми подсказва, че ще е снимала пак за Cliche и ще пусне песен март/април. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Едва ли ще пусне нова песен. :(

Иска ми се, но след огромната реклама на "Без теб" и след паузата, която направи от "Няма да ти пиша" до последната песен... всичко това ми подсказва, че ще е снимала пак за Cliche и ще пусне песен март/април. :helpsmilie:

Не е като ''Ако утре ме губиш'' да не беше сниман по време на фотосесия за ''Клише''. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Преслава да не би да е снимала нещо?

X56oulR.jpg

Мислех, че това е от Шоуто на Слави, но не.

Ох, брутална е!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Тук обаче не знам защо Галена е някакво божество. Миналата година Преслава пусна "Стига ти" и мигом беше обявена за провал, тази година Галена пусна "Мина ми", която прави същите гледания, но е обявена за мегахит. Двойни стандарти. А това за косата е смешно направо.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Галена ли измисли правата коса ?

можеш да видиш Галена и Никол с идентични визии, но са супер различни. Може да погледнеш маалко по-нагоре и да видиш Галена и Преслава, които са 1:1 :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Тук обаче не знам защо Галена е някакво божество. Миналата година Преслава пусна "Стига ти" и мигом беше обявена за провал, тази година Галена пусна "Мина ми", която прави същите гледания, но е обявена за мегахит. Двойни стандарти. А това за косата е смешно направо.

Ловим ли се на бас, че "Мина ми" ще мине "Стига ти" по гледаемост ?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...