Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Какво е станало?

Дните на изпълнителката в най-голямата музикална компания у нас буквално са преброени . Причината за наближаващия крах в дългогодишните им отношения е скорострелно залязващата кариера на изпълнителката , която пуска по 1-2 песни на година и почти не получава покани за участия .

Чашата на търпението преляла съвсем наскоро заради решението на Райна да си вземе 2 месечна почивка и да замине временно в Куба.

Сподели в други сайтове

Много истинско интервю на Елена, много ми хареса. Иначе не вярвам да се завърне, така като гледам с тоя потник за 400 лева изобщо не е за оплакване, само дето я съжаляваме тук. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дните на изпълнителката в най-голямата музикална компания у нас буквално са преброени . Причината за наближаващия крах в дългогодишните им отношения е скорострелно залязващата кариера на изпълнителката , която пуска по 1-2 песни на година и почти не получава покани за участия .

Чашата на търпението преляла съвсем наскоро заради решението на Райна да си вземе 2 месечна почивка и да замине временно в Куба.

Възможно е кариерата и да приключи. Няма хъс за работа и това е. Много мудна..

Много истинско интервю на Елена, много ми хареса. Иначе не вярвам да се завърне, така като гледам с тоя потник за 400 лева изобщо не е за оплакване, само дето я съжаляваме тук. :3fdb8960598fa63e:

Че те пари си имат, ако го направи то ще е за егото и :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Че те пари си имат, ако го направи то ще е за егото и :)

Е тя точно това каза, че не иска да прави песен заради егото си и просто така да я пусне. Като имат толкова пари мислиш ли, че ще й се завръща в задимените дупки, да пътува по 500 км и да пее до 5 сутринта всяка вечер?

Всъщност, ако е истински човек на изкуството и истински обича музиката, отговорът ще е да. Но колкото и да я харесвам, от действията й излиза, че е поредната златотърсачка.

Сподели в други сайтове

Следващата новина от същия вестник :

Фенове навиват Анелия за тройка :D

Горещо предложение за секс получи Анелия. И то не за обикнове , "скучен" секс между двама души , а за тройка ,даже четворка ! :D

Група фенове мъже накараха иначе отраканата Анелия да замълчи от срам на последното й участие в лъскав чалга клуб.Мъжагите - бръснати,с татуировки и впити тениски,издигнаха огромен като билборд плакат с надпис : "Анелия , обичаме те" и нарисувано сърце точно пред сцената.Анелия много се зарадвала на жеста,поздравила феновете и се снимала с тях за спомен.

Веднага останалите купонджии се развълнували и взели да закачат Анелия,подхванало се викане "Горчиво!", а група възбудени тийнейджъри се провикнали : "Ела да те ч**аме" :D

Сподели в други сайтове

Ивелин Попов играе в "Спартак" Москва и е капитан на националния отбор, изобщо не му мислете финансите. Щом Елена на обикновено интервю е с потник на Балмайн, на клипове не знам какво щеше да бъде, Цурчето пастички щеше да яде. :D Определено си е правила нещо на лицето - според мен скули, беше си по-бузеста като структура.

За мен тая жена е неблагодарна, за Мария си мислехме, че е златотърсачка, но откакто си намери такъв мъж, не се спря с продукцията, даже много вдигна нивото и количеството, а Ленчето веднага щом станаха сериозни нещата, заряза всичко.

Някой може ли да ми припомни коя й беше последната песен (без "Тихо") и дали беше обявила, че спира да пее или просто изведнъж спря да ходи по участия и да пуска музика?

Сподели в други сайтове

Вестник " Телеграф" от днес :

Митака забърса Мая на Магапаса

Фитнес маниакът Кристиан Кирилов,който играе култовата роля на сваляча Митака в сериала "София ден и нощ",забърса бившата дуетна половинка на Магапаса Мая.

Ветеранката на фолка от години живее в Лас Вегас,където работи като стрийптизьoрка дори и на 43-годишна възрасти с радост приела популярното тв лице от родината си .Влюбените веднага се похвалиха с общи снимки в социалните мрежи.

Сподели в други сайтове

Изведнъж спря, нищо не е обявявала :mf_surrender:

Няма да пропее отново така си мисля :)

О, ако недай Боже нещата с Ивелин се разпаднат, ще видиш как бързо-бързо ще се върне. Не й го пожелавам, разбира се.

Сподели в други сайтове

Ивелин Попов играе в "Спартак" Москва и е капитан на националния отбор, изобщо не му мислете финансите. Щом Елена на обикновено интервю е с потник на Балмайн, на клипове не знам какво щеше да бъде, Цурчето пастички щеше да яде. :D Определено си е правила нещо на лицето - според мен скули, беше си по-бузеста като структура.

За мен тая жена е неблагодарна, за Мария си мислехме, че е златотърсачка, но откакто си намери такъв мъж, не се спря с продукцията, даже много вдигна нивото и количеството, а Ленчето веднага щом станаха сериозни нещата, заряза всичко.

Някой може ли да ми припомни коя й беше последната песен (без "Тихо") и дали беше обявила, че спира да пее или просто изведнъж спря да ходи по участия и да пуска музика?

Не пускай беше последната, излезе Януари месец, беше готова с албум и щеше да прави промоция през Май. Изобщо нищо не обяви, ние сами се навивахме, че ще се завърне.

Сподели в други сайтове

Последната й песен беше Нека ми е зле. Пя я на Пролетното парти 2011. Готвеше албум и дует с Борис Дали. Лятото се разбра, че е бременна, спря участията и това беше. Нямаше официално изявление, нито че е бременна, нито какво ще прави нататък.

Сподели в други сайтове

Цветелина Янева: Славата променя към лошо, ако не си здраво стъпил на земята

Какво изказване ?!

Та тя , славата и, я промени към лошо ..

Кое по-точно й намираш като "лошо"?

Сподели в други сайтове

Между другото, Николета е на почивка на Малдивите с Ники Михайлов (100% потвърдено), а Алисия е качила клипче на сина си и Валери... тоя четириъгълник няма да приключи скоро :roll1:

А Марчелка не спря да копира, не й ли е неудобно на тая жена...

http://blife.bg/article-44540

http://hotarena.net/userfiles/uploads/%D0%...D0%B5%D0%BE.jpg

Kylie-Jenner.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...