Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Какво значи розови очила?

Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт.

"Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт.

"МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да те бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт.

"Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт.

Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете...

Провал според кого ? Твърдите си, че обичате иновативни проекти и различни, но май само се опира до тези на вашата любимка и другите, не ги броите. Това че чалга феновете, не са свикнали на различно звучене и провокация, не означава да лепвате етикет "Провал" на песните. :3fdb8960598fa63e:

Много лесно е вместо Да ти олекне да беше пуснала хит като Пей, сърце, но не го направи, защото най-лесно е да направиш нещо, което биха го одобрили масата, но малко биха рискували с различното.

Сподели в други сайтове

Какво толкова спорите за една година в чалгата, която мина под мотото..... "И аз мога да се правя на Галена, нали?" :bo:

Само си го мислят, Фокс. Оригиналът е един, а копия много.. То тва ги дразни, че Лидерката е една, а кандидати много.

Сподели в други сайтове

Само си го мислят, Фокс. Оригиналът е един, а копия много.. То тва ги дразни, че Лидерката е една, а кандидати много.

Ама моля ти се :1000 (29): Тази сентенция никак не върви на същата, която изкопира де що има клипове, визии и фотосесии от Запада.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Че с какво Цветелина е допринесла за Пей сърце, че я слагате наравно с Галена?

Когато гледаш клипа и слушаш песента единственото нещо, което виждаш, е Галена. Другата остава някъде назад, по-безлична и от мангалките.

Не вярвам на абсолютно никой, който твърди обратното- просто завиждате на Галена, съжалявам, но знам, че е така!

Само чуйте нахъсаното изпълнение на Галена, вижте присъствието й пред камера, артистичността, хитовите фрази- синджирът му китайски, жената весел, децата и той, гърми буба мара да скачам ме кара, които цяло лято пълниха фейсбука- всичко е в нейната партия - и в клипа, и в песента. Това, че проектът е общ, не означава, че и двете допринасят по равно за него.

Сподели в други сайтове

Колко са яки тук и песента е суперска. Кой да предположи, че само след 3 години ще са на ниво треторазрядни :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Ама моля ти се :1000 (29): Тази сентенция никак не върви на същата, която изкопира де що има клипове, визии и фотосесии от Запада.

Моля ти се, по-добре да копира Запада, отколкото цялата ти кариера да показва различни модни течения на тапицерии, сковани върху дивани.

Сподели в други сайтове

Моля ти се, по-добре да копира Запада, отколкото цялата ти кариера да показва различни модни течения на тапицерии, сковани върху дивани.

Най-добре нищо да не копира ;)

Сподели в други сайтове

Провал според кого ? Твърдите си, че обичате иновативни проекти и различни, но май само се опира до тези на вашата любимка и другите, не ги броите. Това че чалга феновете, не са свикнали на различно звучене и провокация, не означава да лепвате етикет "Провал" на песните. :3fdb8960598fa63e:

Много лесно е вместо Да ти олекне да беше пуснала хит като Пей, сърце, но не го направи, защото най-лесно е да направиш нещо, което биха го одобрили масата, но малко биха рискували с различното.

На мен ми харесват експериментите и дори наскоро твърдях, че "Да ти олекне" не е точно провал. И все пак като го погледнем отстрани- 2 милиона гледания за име като Галена е много под очакванията. Миналата година клиповете на ДС с 3 милиона бяха провали според Рамания, нали?

Сподели в други сайтове

На мен ми харесват експериментите и дори наскоро твърдях, че "Да ти олекне" не е точно провал. И все пак като го погледнем отстрани- 2 милиона гледания за име като Галена е много под очакванията. Миналата година клиповете на ДС с 3 милиона бяха провали според Рамания, нали?

Човек, ти ме изумяваш. Не помня точно какво е пускала ДС през изминалата година, но с какъв акъл сравняваш песента с наденичките, която е чист комерс и Да ти олекне? Не го прави не помня коя година беше, но провал не е , дори е най-готината й песен в Пайнер.

Най-добре нищо да не копира ;)

Кали, всеки се влияе отнякъде и това е напълно нормално. Има го и при най-големите звезди. Вече почти всичко е пято, правено и т.н., нормално е някои неща да се доближават, но не можеш да отречеш, че влага и се опитва да прави неща, които са много над нивото на чалгата.

Сподели в други сайтове

Човек, ти ме изумяваш. Не помня точно какво е пускала ДС през изминалата година, но с какъв акъл сравняваш песента с наденичките, която е чист комерс и Да ти олекне? Не го прави не помня коя година беше, но провал не е , дори е най-готината й песен в Пайнер.

Кали, всеки се влияе отнякъде и това е напълно нормално. Има го и при най-големите звезди. Вече почти всичко е пято, правено и т.н., нормално е някои неща да се доближават, но не можеш да отречеш, че влага и се опитва да прави неща, които са много над нивото на чалгата.

Не сравнявам с песента с наденичките, тя си е слаба, провал. Макар че за изпълнител от старата генерация 1 милион е добре, това е върха на Глория, Ивана и Камелия.. :1000 (29):

Сравнявам с "Не го прави" и "Смени паролата си", втората от които вече гони дори 4 милиона. Миналата година тук се изсипаха какви ли не думи по адрес на тези 'провали', а тази година трябва да приемем още по-малко гледната "Да ти олекне" за не-провал? С какво точно те изумявам- че нямам двойни стандарти като повечето тук?

Галена през 2016 просто е едно име с огромна инерция, което създава впечатлението, че е непоклатима. Но е повече от очевидно, че не е толкова силна като предишните години, може би защото и тя самата се възползва от бременността, за да се отдръпне леко и да не си дава толкова зор.

Сподели в други сайтове

Аз в случая съм напълно съгласен със SG. 2016 за Галена беше много по-слаба от предните 3 години, когато Галена практически си беше едноличната лидерка, която командваше чалгата. Нещо като Преслава 2009 - голяма инерция от предни години, но вече се усеща, че истерията по нея не е толкова голяма, колкото предни години.

Сподели в други сайтове

Той: Фокси, бях на концерт на Деса тук, на Бъдни вечер

Аз: - Как беше?

Той: тра-ге-дия, тя се молеше на хората да й обръщат внимание

Аз: - О, така ли?

Той: "моля ви вдигнете си главите от телефоните и ми обърнете внимание"

Аз: Тук пишат, че страшен фурор било...

Той: къв фурор бе? говори им нещо....

"ама тук ли сте, нищо не усещам"

"добър вечер...къде съм аз, вие сте си в чикаго, ама аз съм на майната си", ужасно беше

Аз: Пяла била дуети с Магапаса и Шамара. Много я харесали.

Той: добре че беше магапаса да има некво пеене на живо, тя си беше плейбек

Аз: Значи, като нарекат 3 концерта турне и ми иде... да ги в разбирачите.

Той: деса ще идва пак есента на 2017-а, когато и кама с оркестъра... ще е яко и двете тук

Аз: - Кама есента?

Той: да, нали я отложихме от есента на 2016-а, щото паци си счупи 2-та крака

Аз: Да, ама четох, че за пролетта на 2017 и затова питам

Той: ми бтв я искали на разположение, заради гъзът на българия и пак отложихме

Сподели в други сайтове

Аз в случая съм напълно съгласен със SG. 2016 за Галена беше много по-слаба от предните 3 години, когато Галена практически си беше едноличната лидерка, която командваше чалгата. Нещо като Преслава 2009 - голяма инерция от предни години, но вече се усеща, че истерията по нея не е толкова голяма, колкото предни години.

Мисля, че бъркаш личните си нагласи с настроенията на масовата публика.

Галена направи най-големия хит за годината, който овърша цялата държавата - също, както и в предните години, в които беше тотален лидер.

Другата й песен пък е прецендент за попфолк жанра като цяло - няма друга чалга певица, която да е постигнала такъв успех с хип-хоп парче. МамаУраган ще мине 10 млн. без проблем.

+ участия в два от най-големите хитове за годината - С друг ме бъркаш и Все ми е тая.

И всичко това, докато е бременна.

Галена просто е ненормална.

Сподели в други сайтове

Мисля, че бъркаш личните си нагласи с настроенията на масовата публика.

Галена направи най-големия хит за годината, който овърша цялата държавата - също, както и в предните години, в които беше тотален лидер.

Другата й песен пък е прецендент за попфолк жанра като цяло - няма друга чалга певица, която да е постигнала такъв успех с хип-хоп парче. МамаУраган ще мине 10 млн. без проблем.

+ участия в два от най-големите хитове за годината - С друг ме бъркаш и Все ми е тая.

И всичко това, докато е бременна.

Галена просто е ненормална.

Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни.

Сподели в други сайтове

Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни.

Напротив, точно притежанието на най-големия хит значи всичко. Хайде, да не започваме пак, че ще стигнем до поне 3-4 подаръка за Преса.....

Сподели в други сайтове

Само дето "Знам диагнозата" и "Новата ти" бяха по-големи хитове от "Първата, последната". Песента на Елена просто имаше късмета да бъде наложена на турне и оттам дойде внушението, че е най-големият хит. Аз такава истерия като по песните на Преслава и Галена от 2008 година не бях виждал от "Шампанско и сълзи" и "Лъжа е" насам.

2013, като е пускала смислени песни според теб, пак не си я харесвал. Тя и на Луната да иде, пак няма да й го признаеш.

Сподели в други сайтове

Напротив, точно притежанието на най-големия хит значи всичко. Хайде, да не започваме пак, че ще стигнем до поне 3-4 подаръка за Преса.....

И какво значи? Малко ли са били тези, които са гръмвали с хит, но не са успявали да запазят инерцията и са пропадали. Соня Немска например. Не сравнявам Галена с нея разбира се, но просто големия хит не ти гарантира всичко. Още повече, че ако има награди, Галена ще я отрежат от големите статуетки 100%.

Сподели в други сайтове

Верно ли сравняваш Галена с Милко Калайджиев? :mf_surrender: Дори желанието ми за спор се изпарява

Сподели в други сайтове

Верно ли сравняваш Галена с Милко Калайджиев? :mf_surrender: Дори желанието ми за спор се изпарява

Не, за Бога. :mf_surrender: Просто казвам, че най-големия хит не те прави най-успешния изпълнител.

Ето тази година, поне за мен, Емануела и Деси Слава бяха комплексно по-добри от Галена.

Сподели в други сайтове

И какво значи? Малко ли са били тези, които са гръмвали с хит, но не са успявали да запазят инерцията и са пропадали. Соня Немска например. Не сравнявам Галена с нея разбира се, но просто големия хит не ти гарантира всичко. Още повече, че ако има награди, Галена ще я отрежат от големите статуетки 100%.

Значи, че си бил най-добрия, най-харесвания и заслужаваш да имаш претенции. Това е нещо, което в 4 от 7-те си напъна Преса не заслужаваше.

Сподели в други сайтове

Значи, че си бил най-добрия, най-харесвания и заслужаваш да имаш претенции. Това е нещо, което в 4 от 7-те си напъна Преса не заслужаваше.

Ами не, не е точно това. Има огромна разлика между това да имаш просто един голям хит и между това да пускаш хубави песни, да предизвикваш интерес с името си, да имаш фенска маса, влияние и дискография, да пееш правилно на живо и т.н. Ако двете неща съвпадат е страхотно, но рядко става така. По тази логика, ако единствено големия хит определяше нещо, до сега Теди Александрова да беше станала Певица на годината, но не би .. ;)

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...