чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Какво значи розови очила? Баладата "В друг живот" е с повече гледания от комерса "Една жена"- факт. "Пей сърце" е супер хит и на Галена, и на Цветелина- факт. "МамаУраган" е допълнителния хит на Галена, също както "Да те бях зарязала" е допълнителния хит на Цветелина- факт. "Да ти олекне" е провал, какъвто Цветелина няма за 2016- факт. Хайде опровергайте някое от тези неща и посочете къде са розовите очила. Ама като почнете... Провал според кого ? Твърдите си, че обичате иновативни проекти и различни, но май само се опира до тези на вашата любимка и другите, не ги броите. Това че чалга феновете, не са свикнали на различно звучене и провокация, не означава да лепвате етикет "Провал" на песните. Много лесно е вместо Да ти олекне да беше пуснала хит като Пей, сърце, но не го направи, защото най-лесно е да направиш нещо, което биха го одобрили масата, но малко биха рискували с различното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Какво толкова спорите за една година в чалгата, която мина под мотото..... "И аз мога да се правя на Галена, нали?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Какво толкова спорите за една година в чалгата, която мина под мотото..... "И аз мога да се правя на Галена, нали?" Само си го мислят, Фокс. Оригиналът е един, а копия много.. То тва ги дразни, че Лидерката е една, а кандидати много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Само си го мислят, Фокс. Оригиналът е един, а копия много.. То тва ги дразни, че Лидерката е една, а кандидати много. Ама моля ти се :1000 (29): Тази сентенция никак не върви на същата, която изкопира де що има клипове, визии и фотосесии от Запада. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Че с какво Цветелина е допринесла за Пей сърце, че я слагате наравно с Галена? Когато гледаш клипа и слушаш песента единственото нещо, което виждаш, е Галена. Другата остава някъде назад, по-безлична и от мангалките. Не вярвам на абсолютно никой, който твърди обратното- просто завиждате на Галена, съжалявам, но знам, че е така! Само чуйте нахъсаното изпълнение на Галена, вижте присъствието й пред камера, артистичността, хитовите фрази- синджирът му китайски, жената весел, децата и той, гърми буба мара да скачам ме кара, които цяло лято пълниха фейсбука- всичко е в нейната партия - и в клипа, и в песента. Това, че проектът е общ, не означава, че и двете допринасят по равно за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Колко са яки тук и песента е суперска. Кой да предположи, че само след 3 години ще са на ниво треторазрядни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ама моля ти се :1000 (29): Тази сентенция никак не върви на същата, която изкопира де що има клипове, визии и фотосесии от Запада. Моля ти се, по-добре да копира Запада, отколкото цялата ти кариера да показва различни модни течения на тапицерии, сковани върху дивани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Моля ти се, по-добре да копира Запада, отколкото цялата ти кариера да показва различни модни течения на тапицерии, сковани върху дивани. Най-добре нищо да не копира Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Провал според кого ? Твърдите си, че обичате иновативни проекти и различни, но май само се опира до тези на вашата любимка и другите, не ги броите. Това че чалга феновете, не са свикнали на различно звучене и провокация, не означава да лепвате етикет "Провал" на песните. Много лесно е вместо Да ти олекне да беше пуснала хит като Пей, сърце, но не го направи, защото най-лесно е да направиш нещо, което биха го одобрили масата, но малко биха рискували с различното. На мен ми харесват експериментите и дори наскоро твърдях, че "Да ти олекне" не е точно провал. И все пак като го погледнем отстрани- 2 милиона гледания за име като Галена е много под очакванията. Миналата година клиповете на ДС с 3 милиона бяха провали според Рамания, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 На мен ми харесват експериментите и дори наскоро твърдях, че "Да ти олекне" не е точно провал. И все пак като го погледнем отстрани- 2 милиона гледания за име като Галена е много под очакванията. Миналата година клиповете на ДС с 3 милиона бяха провали според Рамания, нали? Човек, ти ме изумяваш. Не помня точно какво е пускала ДС през изминалата година, но с какъв акъл сравняваш песента с наденичките, която е чист комерс и Да ти олекне? Не го прави не помня коя година беше, но провал не е , дори е най-готината й песен в Пайнер. Най-добре нищо да не копира Кали, всеки се влияе отнякъде и това е напълно нормално. Има го и при най-големите звезди. Вече почти всичко е пято, правено и т.н., нормално е някои неща да се доближават, но не можеш да отречеш, че влага и се опитва да прави неща, които са много над нивото на чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Човек, ти ме изумяваш. Не помня точно какво е пускала ДС през изминалата година, но с какъв акъл сравняваш песента с наденичките, която е чист комерс и Да ти олекне? Не го прави не помня коя година беше, но провал не е , дори е най-готината й песен в Пайнер. Кали, всеки се влияе отнякъде и това е напълно нормално. Има го и при най-големите звезди. Вече почти всичко е пято, правено и т.н., нормално е някои неща да се доближават, но не можеш да отречеш, че влага и се опитва да прави неща, които са много над нивото на чалгата. Не сравнявам с песента с наденичките, тя си е слаба, провал. Макар че за изпълнител от старата генерация 1 милион е добре, това е върха на Глория, Ивана и Камелия.. :1000 (29): Сравнявам с "Не го прави" и "Смени паролата си", втората от които вече гони дори 4 милиона. Миналата година тук се изсипаха какви ли не думи по адрес на тези 'провали', а тази година трябва да приемем още по-малко гледната "Да ти олекне" за не-провал? С какво точно те изумявам- че нямам двойни стандарти като повечето тук? Галена през 2016 просто е едно име с огромна инерция, което създава впечатлението, че е непоклатима. Но е повече от очевидно, че не е толкова силна като предишните години, може би защото и тя самата се възползва от бременността, за да се отдръпне леко и да не си дава толкова зор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това беше, защото всеки си изтъква изпълнителите които харесва. Викам айде и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Аз в случая съм напълно съгласен със SG. 2016 за Галена беше много по-слаба от предните 3 години, когато Галена практически си беше едноличната лидерка, която командваше чалгата. Нещо като Преслава 2009 - голяма инерция от предни години, но вече се усеща, че истерията по нея не е толкова голяма, колкото предни години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Той: Фокси, бях на концерт на Деса тук, на Бъдни вечер Аз: - Как беше? Той: тра-ге-дия, тя се молеше на хората да й обръщат внимание Аз: - О, така ли? Той: "моля ви вдигнете си главите от телефоните и ми обърнете внимание" Аз: Тук пишат, че страшен фурор било... Той: къв фурор бе? говори им нещо.... "ама тук ли сте, нищо не усещам" "добър вечер...къде съм аз, вие сте си в чикаго, ама аз съм на майната си", ужасно беше Аз: Пяла била дуети с Магапаса и Шамара. Много я харесали. Той: добре че беше магапаса да има некво пеене на живо, тя си беше плейбек Аз: Значи, като нарекат 3 концерта турне и ми иде... да ги в разбирачите. Той: деса ще идва пак есента на 2017-а, когато и кама с оркестъра... ще е яко и двете тук Аз: - Кама есента? Той: да, нали я отложихме от есента на 2016-а, щото паци си счупи 2-та крака Аз: Да, ама четох, че за пролетта на 2017 и затова питам Той: ми бтв я искали на разположение, заради гъзът на българия и пак отложихме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Аз в случая съм напълно съгласен със SG. 2016 за Галена беше много по-слаба от предните 3 години, когато Галена практически си беше едноличната лидерка, която командваше чалгата. Нещо като Преслава 2009 - голяма инерция от предни години, но вече се усеща, че истерията по нея не е толкова голяма, колкото предни години. Мисля, че бъркаш личните си нагласи с настроенията на масовата публика. Галена направи най-големия хит за годината, който овърша цялата държавата - също, както и в предните години, в които беше тотален лидер. Другата й песен пък е прецендент за попфолк жанра като цяло - няма друга чалга певица, която да е постигнала такъв успех с хип-хоп парче. МамаУраган ще мине 10 млн. без проблем. + участия в два от най-големите хитове за годината - С друг ме бъркаш и Все ми е тая. И всичко това, докато е бременна. Галена просто е ненормална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Мисля, че бъркаш личните си нагласи с настроенията на масовата публика. Галена направи най-големия хит за годината, който овърша цялата държавата - също, както и в предните години, в които беше тотален лидер. Другата й песен пък е прецендент за попфолк жанра като цяло - няма друга чалга певица, която да е постигнала такъв успех с хип-хоп парче. МамаУраган ще мине 10 млн. без проблем. + участия в два от най-големите хитове за годината - С друг ме бъркаш и Все ми е тая. И всичко това, докато е бременна. Галена просто е ненормална. Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни. Напротив, точно притежанието на най-големия хит значи всичко. Хайде, да не започваме пак, че ще стигнем до поне 3-4 подаръка за Преса..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни. Само дето "Знам диагнозата" и "Новата ти" бяха по-големи хитове от "Първата, последната". Песента на Елена просто имаше късмета да бъде наложена на турне и оттам дойде внушението, че е най-големият хит. Аз такава истерия като по песните на Преслава и Галена от 2008 година не бях виждал от "Шампанско и сълзи" и "Лъжа е" насам. 2013, като е пускала смислени песни според теб, пак не си я харесвал. Тя и на Луната да иде, пак няма да й го признаеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Кога това ? Утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Напротив, точно притежанието на най-големия хит значи всичко. Хайде, да не започваме пак, че ще стигнем до поне 3-4 подаръка за Преса..... И какво значи? Малко ли са били тези, които са гръмвали с хит, но не са успявали да запазят инерцията и са пропадали. Соня Немска например. Не сравнявам Галена с нея разбира се, но просто големия хит не ти гарантира всичко. Още повече, че ако има награди, Галена ще я отрежат от големите статуетки 100%. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това, че имаш най-големия хит, нищо не означава. Елена не е била на върха в чалгата през 2008, нито Милко през 2009, но хитовете бяха у тях. Това на прима виста се сещам. Иначе - факт, че годината за Галена беше най-слабата от 2013 насам - тогава поне пускаше смислени песни, а не цигански катуни и файтуни. Верно ли сравняваш Галена с Милко Калайджиев? Дори желанието ми за спор се изпарява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Виж, ти Милко Калайджиев какви хубави синове имал. Кога пораснаха Алекс и Антонио. :О Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Верно ли сравняваш Галена с Милко Калайджиев? Дори желанието ми за спор се изпарява Не, за Бога. Просто казвам, че най-големия хит не те прави най-успешния изпълнител. Ето тази година, поне за мен, Емануела и Деси Слава бяха комплексно по-добри от Галена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 И какво значи? Малко ли са били тези, които са гръмвали с хит, но не са успявали да запазят инерцията и са пропадали. Соня Немска например. Не сравнявам Галена с нея разбира се, но просто големия хит не ти гарантира всичко. Още повече, че ако има награди, Галена ще я отрежат от големите статуетки 100%. Значи, че си бил най-добрия, най-харесвания и заслужаваш да имаш претенции. Това е нещо, което в 4 от 7-те си напъна Преса не заслужаваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Значи, че си бил най-добрия, най-харесвания и заслужаваш да имаш претенции. Това е нещо, което в 4 от 7-те си напъна Преса не заслужаваше. Ами не, не е точно това. Има огромна разлика между това да имаш просто един голям хит и между това да пускаш хубави песни, да предизвикваш интерес с името си, да имаш фенска маса, влияние и дискография, да пееш правилно на живо и т.н. Ако двете неща съвпадат е страхотно, но рядко става така. По тази логика, ако единствено големия хит определяше нещо, до сега Теди Александрова да беше станала Певица на годината, но не би .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари