SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Това е по-фрапиращата снимка: :1000 (29): Controversial queen! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Деса винаги знае как да бъде в топ..тази жена за това я обичат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Значи откакто днес ти казаха, че няма да има награди стана друг човек. А по въпроса с Кама и упоменатото от теб ще ти задам 3 контролни въпроса: 1. Кама ли си сглоби клип, в който се представя за "Певица`2002" или Пайнер и ТВ Планета в отчаян опит да я задържат в каталога? 2. Кама ли си измисли някаква награда за 15 години кариера или Пайнер, за да я докарат в залата, за да им направи концерта? 3. Кама ли бе тази, която след случката даде интервю, в което каза, че "Певица`2002" си е Деса или Пайнер? Не се прави на отворен на Фокс. Всеки мераклия си е счупил главата в предните 10 години тук..... Пак ще ти го повторя просто Пайнер решиха да се изгаврят с Кама, защото така ли иначе се вижда на къде отиват нещата и че тя ще напусне, Пайнер просто са дали много на Кама и трето тя никога веднъж не е благодарила на тях, защото именно музикална компания Пайнер я направиха популярна, а тя остана единствената заедно с Рени, които плюят бившите си продуценти, от които са яли хляб.. така, че ти не ми се прави на много отворен, че и децата вече ти се смеят на смехориите и измислиците ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Това е по-фрапиращата снимка: :1000 (29): Тази я нямам, благодаря! Гледа човек това табуретното, гледа фейса на Кама как е останала само по цветя и отива да си сипе нещо за пиене..... Нено, спри да се излагаш - загуби надпреварата тази вечер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тази я нямам, благодаря! Гледа човек това табуретното, гледа фейса на Кама как е останала само по цветя и отива да си сипе нещо за пиене..... Нено, спри да се излагаш - загуби надпреварата тази вечер... Аз не губя нищо, а по - точно на теб ти се смеят на твоите абсурди, Фокси! Лицемери такива.....жал ме хваща за вас, кеймълчетата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Пак ще ти го повторя просто Пайнер решиха да се изгаврят с Кама, защото така ли иначе се вижда на къде отиват нещата и че тя ще напусне, Пайнер просто са дали много на Кама и трето тя никога веднъж не е благодарила на тях, защото именно музикална компания Пайнер я направиха популярна, а тя остана единствената заедно с Рени, които плюят бившите си продуценти, от които са яли хляб.. така, че ти не ми се прави на много отворен, че и децата вече ти се смеят на смехориите и измислиците ти! Ти пък откъде знаеш смеят ли му се децата му и какво в живота тях ги вълнува и ще ги интересува изобщо? Това ви е специалитет на Десови, да кълнете и да намесвате децата, както направихте преди няколко дни с Галена и все още нероденото й второ дете! Деса да си гледа нейните, че едното като активен спортист вижда много добре положението с безформието на възлюбената си и ако й понамалеят приходите ще я гледаме пак да рони сълзи и театро по предавания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 ГИГАХИТ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Честитка на Камелия! Да е жива и здрава, и да се възползва от Гласът, за да пусне яки проекти и да ни припомни коя е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Честитка на Камелия! Да е жива и здрава, и да се възползва от Гласът, за да пусне яки проекти и да ни припомни коя е! Засега пуска само голи снимки, които вече не вълнуват и не предизвикват фурор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 (редактирано) Десови минавате границите. Галка с която са най-добри приятелки, която и даде роклята си да я носи на В друг живот ,която и помага с проектите и я нахъсва да работи.Точно по нея плюете.Вие злобеете защото въпреки гласа на Десислава тя винаги ще е на заден план и след Галена.Всъщност само с глас не става,при пресовите е същото.Яд ви е ,че идолките ви имат глас но нещо не им достига да са най. Редактирано Януари 10 от stavri12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как може да имаш трътка като тутманик и да навлечеш подобен тоалет? Поне едни мини панталони да си беше сложила. Трът-каата, трът-каата, на Десака трътката... кой ще скача табуретката, без да цепне трътката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много яка песен. Андра да се стяга, че тфа май й беше последната свястна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аз не губя нищо, а по - точно на теб ти се смеят на твоите абсурди, Фокси! Лицемери такива.....жал ме хваща за вас, кеймълчетата Напротив, загуби и още как. Но ти не си свикнал да губиш. Затова в момента дебилееш, а знаеш, че си загубил след 3-те ми въпроса. Знам, че схващаш величието и смелостта на Кама вече в детайли, защото си загубил цяло десетилетие в мечти по Деса и убеденост в нищожността на Кама пред нея. Но днес фактите те смачкват. И се оглеждаш като ранено детенце наоколо за помощ. Но никой не ти помага, защото сам се накисна в един загубен спор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Трът-каата, трът-каата, на Десака трътката... кой ще скача табуретката, без да цепне трътката Тук ме уби По-добре така от колкото мършата Хоанг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много яка песен. Андра да се стяга, че тфа май й беше последната свястна песен. "Най-добрата" е по-яка. Наистина трябва да се стегне, защото с тоя мързел ще стигне дъното скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 "Най-добрата" е по-яка. Наистина трябва да се стегне, защото с тоя мързел ще стигне дъното скоро. Не е продуктивна но новата и песен отново е хит.Ако бях на нейно място щях да я пазя за лятото, не заради клипа ами самата песен ми носи едно такова лятно настроение,чак носталгия ме хваща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Не е продуктивна но новата и песен отново е хит. Пълни глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Напротив, загуби и още как. Но ти не си свикнал да губиш. Затова в момента дебилееш, а знаеш, че си загубил след 3-те ми въпроса. Знам, че схващаш величието и смелостта на Кама вече в детайли, защото си загубил цяло десетилетие в мечти по Деса и убеденост в нищожността на Кама пред нея. Но днес фактите те смачкват. И се оглеждаш като ранено детенце наоколо за помощ. Но никой не ти помага, защото сам се накисна в един загубен спор... Фокси, нещо много се самозалъгваш, аз да не съм ти, дето като не можеш да оспориш и си изпускаш нервичките..недей да се бъркаш и да ти чета глупостите.... че ти се забавлявам на тезата ти човек изумяваш ме всеки път с нелепите ти писания и мисления...уникум си! И пак ти казвам Пайнер се подиграха жестоко с Камелия и просто за това така направиха така, че не бъди много компетентен в изказите си, че вече не ставаш... Деса как разцепва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 От Планета са пуснали номинациите за наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 АЛБУМ на 2016, ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 ВИДЕОКЛИП на 2016 БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 ПЕСЕН на 2016 НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 ПЕВЕЦ на 2016 ПЕВИЦА на 2016 МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Браво, без излишни тъпотии!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 От Планета са пуснали номинациите за наградите. Сигурен ли си, че си пишете с истинската Лорена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще кажеш, че пак ще избираме Румен Радев. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Има резултатите в момента, почвайте фалшивите гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Забравили са да скрият резултатите или пак всичко ще е публично сега ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари