stereoto_ Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Има я в две категории - Видеоклип и Песен. Еми прецакали са я, кво толкова. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Как ще коментирате факта, че "И това ще преживея" я няма в номинации за Баладичен хит? Това е направено за да спечели Деса, иначе гласовете ще се делеха на 2! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 кога това? :1000 (29): Почти Винаги (БЕЗ Емануела)! Най-много се радвам, че Галин най-накрая ще си вземе заслужената и чакана от 3 години награда. Време беше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Стана ми жал за Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 А за Фики? Най-накрая да се види, че никой не го понася и да спрат да го набутват. Галин го води с двойно гласове за Певец. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Според мен Пайнер просто са пропуснали да сложат "И това ще преживея" в анкетата. Нямаше да е никакъв проблем хората да гласуват и за нея на предварителния етап и накрая ДС да има две номинирани балади. А после просто гласовете щяха да натежат към тази, която е по-утвърдения хит- "В друг живот". То даже е в нейн ущърб, че няма да има шанса да е първата някога с две песни в тази категория. Почти Винаги (БЕЗ Емануела)! Най-много се радвам, че Галин най-накрая ще си вземе заслужената и чакана от 3 години награда. Време беше! И аз съм много радостен за Галин! Ще спечели с убедително лидерство! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Оставете Анелия, тя е ок. Вижте при Фики за каква трагедия става въпрос. "С друг ме бъркаш" е "Вертолета" имат по-малко гласове от "В пет ме звънни" и "Хубаво го запомни". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 И аз съм много радостен за Галин! Ще спечели с убедително лидерство! Да, стига с този изспотен, черен кабриолет... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Оставете Анелия, тя е ок. Вижте при Фики за каква трагедия става въпрос. "С друг ме бъркаш" е "Вертолета" имат по-малко гласове от "В пет ме звънни" и "Хубаво го запомни". Сега видях, че за Идол повече гласове от него имат дори Цура, Константин и Джена :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мария ще изкарва първия хит за 2017 в петък! Звучи брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Моля гласувайте обективно! Имайте чиста съвест. АЛБУМ на 2016 ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016 ВИДЕОКЛИП на 2016 #МамаУраган Пей Сърце БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016 Is this love ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016 Пей сърце ПЕСЕН на 2016 Пей сърце НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016 Емануела ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016 Райна ПЕВЕЦ на 2016 Галин ПЕВИЦА на 2016 Галена МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016 Галена Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нали знаете, че тези награди няма да са истинските? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Според мен Пайнер просто са пропуснали да сложат "И това ще преживея" в анкетата. Нямаше да е никакъв проблем хората да гласуват и за нея на предварителния етап и накрая ДС да има две номинирани балади. А после просто гласовете щяха да натежат към тази, която е по-утвърдения хит- "В друг живот". То даже е в нейн ущърб, че няма да има шанса да е първата някога с две песни в тази категория. И аз съм много радостен за Галин! Ще спечели с убедително лидерство! Е тя е била първата и единствената само с нейни песни в категория за Песен на годината, а и 2002 Птица-скитница имаше няколко общи номинации с "Мистерия" ако не се лъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нали знаете, че тези награди няма да са истинските? ? Тази година няма да има год.муз. награди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 ? Тази година няма да има год.муз. награди Не мисля, че ще пропуснат. Това е по-скоро за хвърляне на прах в очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Пише, че и в двата етапа ще могат да се видят резултатите. Тоест ако ги раздадат пак по свое осмотрение, ще се разбере веднага - само в този форум поне няколко човека ще следят движението на гласовете до последната минута. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 -А., коментирай факта, че засега шестата номинирана за Певица на годината е Императрица Яни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? Абсолютно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? Тази година имам чувството, че ще се дадат наградите на хора наистина заслужили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? Аз току-що успях да гласувам чрез прокси сървър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? С такова ръчно гласуване и задължителен избор на 3 неща във сяка категория - доста трудно, според мен, не знам дали има такива роботи. Освен ако такива като Мария не се платят на някой да гласува за тях с проксита, по цял ден да цъка за нея. Мисля да си запиша резултатите сега и да сравнявам с тях за смущения. Предполагам както е тръгнало като проценти и сравнителна подкрепа, по същия начин ще върви и нататък, ако всичко е честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аз току-що успях да гласувам чрез прокси сървър. Няма нужда да надуваш лайкове за Смядово, така както натропа дислайкове на Пепе под клиповете от концерта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ще се манипулират ли тези анкети, според вас? г-н модератора вече не го ли е направил :1000 (29): Няма нужда да надуваш лайкове за Смядово, така както натропа дислайкове на Пепе под клиповете от концерта айде да не казваме от кой град са 200те дислайка под "Мина ми" :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аз току-що успях да гласувам чрез прокси сървър. Анатема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари