SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Пайнер защо не качат старите песни на Гергана в канала си? Тя има страшно много хитове, а почти никой от тях го няма там. Може би защото Гергана на практика вече не е активен изпълнител на фирмата (освен с някое и друго участие) и е възможно дори да не си продължи договора като дойде времето за подновяване. Но съм съгласен, че въпреки това Пайнер трябва да качат тези класики в канала си- много е тъпо, че още не са го направили. Но не изключвам вероятността наистина да е заради авторски права. Не мисля че ще вземе и албум,най прецаканата ще е Емилия,номинация нито за идол нито за певица няма да има,освен номинация за дует нищо друго няма да получи Емилия щеше да се води прецакана ако въобще й дремеше за наградите... :1000 (29): Макар че според мен наистина не би била доволна от такова положение, с Калифорния заслужаваше много повече. При Анелия обаче е друго- нея я знаем, че е обсебена от идеята за статуетките и само номинациите няма да я удовлетворят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Двата хита за 2016! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 КРАЛИЦИ !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 ^^ Защо винаги слагаш клиповете като линкове? Това е по-метълско От мърЗел, да и това е мн яко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Двата хита за 2016! Много си зле. Не са хитове а МЕГАХИТОВЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 И какво сега? Двата най-големи хита за 2016- дуети? Тъпо ми е как самостоятелният хит на годината, който вече има 14 милиона гледания, тъне в мизерия нейде там на задните позиции, а трябваше да е в ТОП 3... Спомням си каква истерия имаше покрай "Гот ми е", когато излезе, дори и моята стена се зарина с него така, както много рядко се беше случвало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 При Анелия обаче е друго- нея я знаем, че е обсебена от идеята за статуетките и само номинациите няма да я удовлетворят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 :1000 (29): Имам чувството, че това ако го имаше като движещ се гиф, щеше да е още по-интересно... :1000 (29): Фиклена ги намира уникални понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 И какво - за Певец на годината Фики е след Галин и Константин дори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много ми харесва, че Преслава не води никъде. Интересно ми е дали Пайнер ще се съобразят с това нещо или въпреки това ще я наградят с голяма награда Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 :1000 (29): Имам чувството, че това ако го имаше като движещ се гиф, щеше да е още по-интересно... :1000 (29): Фиклена ги намира уникални понякога. Не знам, предполагам, нно много се смях като го видях и пасна с отговора ми, та викам си ай, гепи го. :1000 (29): Детска радост... Много ми харесва, че Преслава не води никъде. Интересно ми е дали Пайнер ще се съобразят с това нещо или въпреки това ще я наградят с голяма награда Е, нали тука говорите, че вибратор във формата на статуетка си поръчала жената, за какво й е още един? Аааа, ясно, дупките са три, или? :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много ми харесва, че Преслава не води никъде. Интересно ми е дали Пайнер ще се съобразят с това нещо или въпреки това ще я наградят с голяма награда Преслава: ---- На толкова слаба година щом пак събира по толкова много гласове, нищо не е изгубено още Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много ми харесва, че Преслава не води никъде. Интересно ми е дали Пайнер ще се съобразят с това нещо или въпреки това ще я наградят с голяма награда Това ще е комично, съмнявам се да си бият такъв автогол след подобна анкета. :1000 (29): Но за момента и Преслава, и Фики (най-главните претенденти) остават без нищо и не знам как Митака би се справил с недоволството им. Дали въобще ще има награди или тази 'зрителска анкета' ще завърши като наградите на Сигнал, но без да показват как изпълнителите отиват да си взимат статуетките в офиса? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Зависи после като сложат финалните номинации и се гласува за един изпълнител само. Тогава може и да надделее някъде - в Идол например. Още ми е зле, че не ни дадоха възможност да подкрепим актьорската игра - удряне в земята с юмруци и ритмично поклащане на глава в такт Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Зависи после като сложат финалните номинации и се гласува за един изпълнител само. Тогава може и да надделее някъде - в Идол например. Още ми е зле, че не ни дадоха възможност да подкрепим актьорската игра - удряне в земята с юмруци и ритмично поклащане на глава в такт Там ние щяхме да подкрепяме ДС, така че Пресли можеше пак да изпадне зад борда... Хубавото от тези номинации е, че поне Десовите и Галенините можем да си отдъхнем, че Без теб няма да вземе Клип... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 И какво - за Певец на годината Фики е след Галин и Константин дори? Фики пропадна жестоко. С изкуствено наложените така става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Там ние щяхме да подкрепяме ДС, така че Пресли можеше пак да изпадне зад борда... Хубавото от тези номинации е, че поне Десовите и Галенините можем да си отдъхнем, че Без теб няма да вземе Клип... :1000 (29): От това за клипа, ние ще си отдъхнем най-много, бъди сигурен :1000 (29): Ако пак вземе Певица няма да я разкъсат така, както ако вземе Клип с това нещо, което повечето сметнахме за лирик видео :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не мога да повярвам, че почти във всички категории Яни има повече подкрепа от Джена, Цветелина Янева, Теди Александрова, Емилия и е близо до Анелия за певица. Демонична кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Щом Галена мачка с гласове тая година, не си представям миналата година какво е било, когато беше едноличен лидер.. А то е ясно, че и миналата година Яница е била с повече за прогрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 От това за клипа, ние ще си отдъхнем най-много, бъди сигурен :1000 (29): Ако пак вземе Певица няма да я разкъсат така, както ако вземе Клип с това нещо, което повечето сметнахме за лирик видео :1000 (29): Според мен каквото и да вземе от големите награди, ще я разкъсат... но за Клип щеше да е най-шокиращо, че въобще си го е пожелала и Митьо й е угодил... :1000 (29): Щом Галена мачка с гласове тая година, не си представям миналата година какво е било, когато беше едноличен лидер.. А то е ясно, че и миналата година Яница е била с повече за прогрес. Миналата година Галена сто процента е била с по-голяма преднина от тази на Емануела сега- и при Певица, и при Идол. А Яница със сигурност е имала номинация за Певица. Митьо сериозно е на път да върне по-добрия имидж на наградите, показвайки на хората вота, според който нито един от двамата му любимци- Преслава и Фики- не е на върха. Проблемът е, че вече ясно видяхме как могат да се манипулират тези анкети- и от фенове, и от фирмата... Така че с други думи- пак нищо не е сигурно... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Искам Емануела да вземе и певица, и идол! Всички ще я намразят! Брутална жена! Смаза ги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Скандално! Борис Дали също е на път да мине Фики за Певец! Голям кеф - анаболната маймуна е нежелана! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Моля ви, бъдете възможно най-обективни и номинирайте Преси във всички категории. Дори албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали няма да скрият резултатите за окончателното гласуване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали няма да скрият резултатите за окончателното гласуване естествено, че това ще направят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари