Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Няма нищо учудващо. Емилия никога не се е радвала на всеобща подкрепа, фенската й маса не е голяма. При Анелия пък имаме много сериозно изхабяване на образа, което е видимо с просто око - участията й например не са сред най-посещаваните, нито са особено запомнящи се.

То да ти кажа според мен има значение и, че хората, които ходят на участия са над 20 годишни, а колкото по-голям е някой, толкова повече намалява шанса да се занимава да гласува в някакви си фенски анкети. Brian беше прав, че мнозинството, гласуващи са тийнове.

Иначе Емилия във фейса има вече над 200К последователи, бройка, която не е за подценяване и с 50К повече от Емануела.

Сподели в други сайтове

:roll1:

сега се прави на мъж

хаха

Кати хитовост Винаги ще остане ЗАД ФИКИ !

444.jpg

Тази година е много по-силна за Галин.

Нека да е тайно

На Египет Фараона

Царя на купона

Фики

С друг ме бъркаш

А и Галин е масово одобряван, Фики не. Да не говорим за гаврата на Издислав, дето го споменаха дори по Времето на БТВ !

Сподели в други сайтове

Тази година е много по-силна за Галин.

Нека да е тайно

На Египет Фараона

Царя на купона

Фики

С друг ме бъркаш

А и Галин е масово одобряван, Фики не. Да не говорим за гаврата на Издислав, дето го споменаха дори по Времето на БТВ !

15 млн !!

Сподели в други сайтове

Има 2-3 млн купени, Галин има 15 хиляди лайка повече с Фараона, а има по-малко гледания.

Доклкото помня, Галин пя след Фики на рождения ден на Планета и се прие по-добре, което е достатъчен показател.

Не знам как се е съгласил на подобно нещо. Явно и Пайнерa е осъзнал кой е по-чакан.

Сподели в други сайтове

Да, но в повечето анкети дори в топ 10 не влиза Емилия, какво остава в топ 6.

Тук масово е възхвалявана до небесата. До преди 4-5 години кажеш ли нещо против Емилия, веднага ти скачаха.

Ами аз също много я харесвам и ми е в топ-а, но тук гласувах за нея само за "Калифорния". Миналата година примерно съм сигурен, че би имала повече подкрепа, но едва ли някога е стигала до Топ 3 за Певица, примерно.

Сподели в други сайтове

Ужасно е направено това. Пълна боза... Да се чудиш, в България слушаме рок толкова години наред и да няма някой талант, че да го направи свястно.

Ето пример от съседите.

=>
. В профила на тези има още куп чалгии, станали рок парчета и звучат много добре.
Сподели в други сайтове

Ами масово Яница се приема за нов изпълнител. Малко хора знаят, че пее от над 10 години, за 90% от хората кариета й започва с "Всичко чуждо пожелаваш" :3fdb8960598fa63e:

Стига си говорил небивалици, трол! Просто сега е в пик, в какъвто не е била, но хитове си е имала и преди.

Нека си има. Аз сред моите колеги и познати, често ставам свидетел как се оргназират и ходят на участия на Галин, а Фики по-голямата част не го понасят. Нещо стана супер противен напоследък, не знам на какво се дължи, но дръпна доста назад. Нещата се промениха.

Странен кръг от колеги и познати имаш- фанатизирани чалгари. Мислех, че са само тук в този форум. Защо се разграничаваш от тях?

Сподели в други сайтове

Айде Галена вече води и за Певица, и за Идол. :1000 (6):

Не чух кой е лидерът???? :3fdb8960598fa63e:

И във песен и във видеоклип води. Общо взето където е номинирана, там води. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И във песен и във видеоклип води. Общо взето където е номинирана, там води. :1000 (29):

:1000 (29):

Дойде Видовден! Айде дано скоро имаме повод да празнуваме. :naughty:

Сподели в други сайтове

Днешните поп фолк фенове нямат и грам вкус.

Аха, а преди една година, когато Преслава взе Певица на годината, имаха! Тц тц тц, каква деградация на вкуса само за 12 месеца.

Сподели в други сайтове

Фики е мразен от самото начало масово защото повечето завидяха, че толкова лесно стана звезда.

На никой уж не му пука, но толкова го критикуваха заради бащата му и как изкуствено го бутат, че не е истина. Друг е въпроса, че Цветелина Янева е пример колкото и да будаш някой, ако той не се харесва и няма харизма няма как да стане.

Галин в медиите продава образа на доброто и сладко момче, което клетото постига всичко сам и за клиповете си търси дрехи на приятелите защото не могъл да си ги позволи. Разбира се, че ще предпочетем него защото той душичка а на Фики всичко в тепсия вързано.

Срам и аморалност!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Изобщо не е реалистично това водене на Галена във всяка категория. Емануела имаше стабилна преднина - как така се обърнаха нещата изведнъж. Не съм съгласен.

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Дойде Видовден! Айде дано скоро имаме повод да празнуваме. :naughty:

Мислиш ли ,че Преслините толко лесно ще се дадем хахах нека да дойде финалното гласуване та тогава мислете :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Мислиш ли ,че Преслините толко лесно ще се дадем хахах нека да дойде финалното гласуване та тогава мислете :1000 (6):

Ми засега сте много назад, едва ли ще има огромна разлика във финалното.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...