Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Мачкай Емануело, на пух и прах ги направи! :Vishenka_05: Истинска кралица на кралиците!

Даа, тая има голям късмет!! Рядко някоя певица да има 2 пика в кариерата си, само за Азис се сещам. Яко размърда кокошарника- искат, не искат Пайнер ще й дадат голяма награда, нищо, че е... пришалка ли я наричаше Фокси? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Има обективност донякъде в гласуването, вечните неоценени с големите хитове пак няма да вземат награди, защото нямат голма фенска маса. Но се радвам, че Галин, Десислава и Галена ги разбиват. На Преслава не й е слаба годината, но във всички категории имаше по-добри. Обаче Галена не бива да е певица, много й е. Емануела или Десислава, ще бъде незаслужено иначе точно както Преслава миналата година. Прогресът реално трябва да е за Яница, какво са набутали големите си имена в прогрес, смешно е. И можеха да добавят още някоя категория. Като цяло ще бъде интересно, защото няма да е нагласено, но целият блясък от златните години, когато всички тръпнеха, певиците плачеха от вълнение завинаги изчезна.

Сподели в други сайтове

Има обективност донякъде в гласуването, вечните неоценени с големите хитове пак няма да вземат награди, защото нямат голма фенска маса. Но се радвам, че Галин, Десислава и Галена ги разбиват. На Преслава не й е слаба годината, но във всички категории имаше по-добри. Обаче Галена не бива да е певица, много й е. Емануела или Десислава, ще бъде незаслужено иначе точно както Преслава миналата година. Прогресът реално трябва да е за Яница, какво са набутали големите си имена в прогрес, смешно е. И можеха да добавят още някоя категория. Като цяло ще бъде интересно, защото няма да е нагласено, но целият блясък от златните години, когато всички тръпнеха, певиците плачеха от вълнение завинаги изчезна.

Не съм съгласен. Като за нея си беше една от най-слабите, редом до 2013.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не съм съгласен. Като за нея си беше една от най-слабите, редом до 2013.

Помнлим ли, когато Преслава каза на турнето през 2010-та година, че всички са с големи хитове, а тя излизаше накрая да пее Палатка? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Помнлим ли, когато Преслава каза на турнето през 2010-та година, че всички са с големи хитове, а тя излизаше накрая да пее Палатка? :3fdb8960598fa63e:

Паметен момент! :girl_cry2: Но тогава, макар и без хитове, си беше име №1.

Тя и сега като име може да е - доста я скандираха на последния концерт, но с песните издиша.

Сподели в други сайтове

Между другото много се пренаредиха позициите.

Емануела - всички си знаехме, че е сила и поиска ли ще размазва, защото хората я харесват, има харизмата и излъчването и подобно на Преслава без особено старание в клипове и песни пак е на върха

Деси Слава - на нея определено й беше трудно и с голяма борба сега показва тези резултати, лута се, но направи страшно силна година и неочаквано за мен хората го забелязаха и сега я награждават, за нея се радвам най-много, защото видно й струваше повече

Галена и Преслава - първата просто смени другата, толкова години вечно Преслава беше по-обичаната, аплодираната и Галена беше винаги втора, но сега всичко се обърна, малко закъсняло, но както се казва - нещата винаги си идват на място. Като не говорим за залязване при втората, видно е, че мачка по участия и концерти, но просто е време да приеме, че феновете избират Галена пред нея

Емилия и Анелия - при тях няма голяма промяна, те си държат вечното високо ниво, но просто са и вечните неоценени, дали заради липса на достатъчно силна фенска маса, обединена и гласуваща, но дори и с брутални хитове като "Калифорния" и "Гот ми е" сега няма да вземат нищо. Просто все едно гледам някоя от церемониите, където двете имат "Целувай ме" и "Всичко води към теб" и вземат спонсорските награди

Джена - тя за съжаление напълно изгуби позициите си тази година, просто се срина и дори да е сила на участия, без онези си песни и присъствие сякаш феновете тотално я забравиха, наистина ме е яд за нея, защото аз лично я виждах като топ име още дълги години, а каква стана тя

Цветелина Янева - тя е класа и всичко, от което жанрът има нужда като звучене и видеоклипове, но дори и с голям хит за нея просто не се гласува, както всяка година. Така и не разбрах защо не натрупа фенове, които подобно на горните да я защитават и подкрепят, може би и Пеевски си изигра ролята, а и защото самата тя е супер статична и грам емоция не показва

При мъжете стана както при Галена и Преслава, Галин бавно и славно си се изкачи на върха с тотални хитове и няма да има слизане дълго според мен, Фики дори не е за второ място, защото реално Константин го заслужава много повече. Той подобно на Емануела без да влага особено и да се старае просто си пуска хит след хит и си е любимец на народа, при него няма промяна.

Сподели в други сайтове

Преслава да се стегне като през 2014 и пак ще мачка - ясно е. То не може да очакваш чудеса с "Без теб" и "Чуплива и влюбена". Една песен, когато е слаба, колкото и да си актуален, хит няма да стане - ето пример с "Да ти олекне" на Галена и "Готина кола" на Галин.

Иначе определено има раздвижване и то благодарение на кралиците Емануела и Деси Слава - крайно време беше някой да се намеси в кокошарника, че от 10 години нямаше промяна.

Сподели в други сайтове

Преслава да се стегне като през 2014 и пак ще мачка - ясно е. То не може да очакваш чудеса с "Без теб" и "Чуплива и влюбена". Една песен, когато е слаба, колкото и да си актуален, хит няма да стане - ето пример с "Да ти олекне" на Галена и "Готина кола" на Галин.

Иначе определено има раздвижване и то благодарение на кралиците Емануела и Деси Слава - крайно време беше някой да се намеси в кокошарника, че от 10 години нямаше промяна.

Мен ако питаш, Преслава трябва да си даде една дълга почивка. Толкова изцеден образ надали е имало досега в чалгата- преекспониран на макс, че чак дразнещ публиката. Да отпусне малко кесията (но не за награди), да отиде на някой остров за няколко месеца и да си преосмисли стъпките оттук нататък...

А раздвижване определено има и се надявам то да продължава. И не говоря само за Емануела и Десислава- иска ми се Митко да започне да налага и някои от новите си имена- Джулия, Крисия, Марина... Сега е моментът да създаде нови звезди.

Сподели в други сайтове

Вотът на зрителите е много важен, затова ще бъде отчетен и той ще определи победители за 2016 година във всяка категория. Вотът е явен и всеки може да се запознае с резултатите на официалния сайт на телевизия “Планета” - www.planeta.tv

Временните лидери в “Изборът на зрителите - 2016” след като 16 000 гласуваха са следните:

АЛБУМ на 2016

Константин - “Докато сърцето бие”

ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016

Ивелина Колева - “Добруджа на хляб мирише”

ВИДЕОКЛИП на 2016

Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016

Деси Слава - “В друг живот”

ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016

Емануела и Константин - “Не ме заслужаваш”

ПЕСЕН на 2016

Галена и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016

Емануела

ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016

Джена

ПЕВЕЦ на 2016

Галин

ПЕВИЦА на 2016

Галена

МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016

Галена

Сподели в други сайтове

Галена е безскрупулна... :1000 (29):

Ловя се на бас, че ще вземе певица. Идол 100% няма да е тя.

За видеоклип много се съмнявам, тъй като и двата клипа ще бъдат номинирани, и ще се разделят гласовете и Деса може да победи.

Песен на годината също е за Галена..

Емануела предполагам ще е идол.

За Деса остават баладата и вероятно видеоклип..

А философите тука твърдяха, че:

- Пей сърце няма да вземе награди (заради Оцко) и нямала да бъде номинирана

- Галена нямала да получи номинации, защото съботира наградите

:1000 (29): :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Мен много ме радва фактът, че Емилия за момента влиза при Певица, но пък за сметка на това не ми е много кеф, че Яница излиза- щеше да е интересно име като нея да е там. Така или иначе нямаше да спечели, но поне щеше да е номинирана. А сега не само, че може да не е номинирана, ами и няма да спечели в категорията, в която заслужава- Прогрес- заради тази тъпотия да сложат имена с 10 и 20-годишни успешни кариери там...

Явно си нямат на идея какво е прогрес!

Как утвърдени певици ще набутат в тази категория. Не са с всичкия си. :mf_surrender:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Как утвърдени певици ще набутат в тази категория. Не са с всичкия си. :mf_surrender:

Това, че са утвърдени според мен не е от такова значение.

Ето Нелина през 2016 прогресира спрямо последните поне 10 години в кариерата си. Но не са я сложили даже в предварителните номинации :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

И аз така разсъждавах, но не е така. Прогреса е да напредваш, сам за себе си, да подобриш върха си от миналите 1-2 години.

Сподели в други сайтове

И аз така разсъждавах, но не е така. Прогреса е да напредваш, сам за себе си, да подобриш върха си от миналите 1-2 години.

Е, по тая логика трябваше Галена да я номинират през 2013 и през 2015. :1000 (29):

Наградата си е за Яница. Не знам защо набутват Емануела като ще вземе дует и идол.

Сподели в други сайтове

За видеоклип много се съмнявам, тъй като и двата клипа ще бъдат номинирани, и ще се разделят гласовете и Деса може да победи.

Откъде си сигурен на 100%, че Галена няма да е идол? Нали засега тя води...

Относно видеоклипът, ако имат малко акъл, няма да допуснат по две предложения от изпълнител в дадена категория. Малоумно е.

Сподели в други сайтове

Е, по тая логика трябваше Галена да я номинират през 2013 и през 2015. :1000 (29):

Наградата си е за Яница. Не знам защо набутват Емануела като ще вземе дует и идол.

Ами защо да не я номинират? Просто на българите им е втълпено, че тази награда е за новите изпълнители и това е.

А защо да е за Яница? В сравнение с 2015, 2016 година й беше доста по-слаба откъм песни.

Сподели в други сайтове

И аз ги виждам горе-долу така наградите.

За Галена не можеше да знаем какво щеше да е положението ако беше запланувана церемония. Митко надали щеше да я остави да победи на всички главни места, а после да раздава статуетките на Цветелина Янева и разни познати на Галена, които са дошли да ги взимат вместо нея... :1000 (29): Но в настоящия вариант всичко вече е ОК, даже се чудя защо и самата Галена не си постне линка, при положение че така или иначе няма да й се налага да ходи на церемония, а и това очевидно се водят 'различен вид награди'.

Относно Прогреса- на мен лично ми е странно имена като Емануела и Десислава, които вече са взимали Певица на годината (мисля, че Емануела я беше взела във ФЕН или се лъжа?) тепърва да се водят прогресиращи. Но може би този всеобщ възглед за Прогреса е обвързан с предишното име на категорията- Най-прогресиращ млад изпълнител. Настоящия вариант, който се казва само Прогрес, може би е по-подходящ за големи и утвърдени имена, но пак ми идва малко странно. Най-малкото това е единствената категория, в която стараещи се, но не толкова големи имена като Яница имат шанс, няма нужда най-успешните да се набутват и там... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Откъде си сигурен на 100%, че Галена няма да е идол? Нали засега тя води...

Относно видеоклипът, ако имат малко акъл, няма да допуснат по две предложения от изпълнител в дадена категория. Малоумно е.

Ми ще се подмажат на Галена и ще й дадат певица.

За какво й е идол?

Нали миналата година й дадоха и се видя резултата.

Иначе миналата година бяха номинирани "В твоите очи" и "Една жена" за клип на годината.

Ами защо да не я номинират? Просто на българите им е втълпено, че тази награда е за новите изпълнители и това е.

А защо да е за Яница? В сравнение с 2015, 2016 година й беше доста по-слаба откъм песни.

По-слаба откъм песни, но интереса към нея не спадна, успя да спечели още фенове, участията й се увеличиха и т.н

Както и 2013 си беше за Галин/Теда, но го дадоха на Соня.

Просто са абсурдни номинациите в тая категория. Емилия защо са я сложили, като 2015 й беше по-силна. Емануела няма място там, тя е за голяма категория, а Деси Слава (wtf?) си е прогресирала от миналия век.

Сподели в други сайтове

Просто са абсурдни номинациите в тая категория. Емилия защо са я сложили, като 2015 й беше по-силна. Емануела няма място там, тя е за голяма категория, а Деси Слава (wtf?) си е прогресирала от миналия век.

За Деса и Емануела съм склонен да са в номинации, защото преди 2016 и двете бяха в дупки, от които се измъкнаха, кой с дуети, кой сам :D

Сподели в други сайтове

За Деса и Емануела съм склонен да са в номинации, защото преди 2016 и двете бяха в дупки, от които се измъкнаха, кой с дуети, кой сам :D

Еми през миналите години такива простотии е нямало да слагат претенденти за певица на годината в Най-прогресиращ изпълнител.

Screenshot_2017_01_12_18_29_51.png

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Може би са променили самата концепция на категорията Прогрес - да не е вече само за прохождащи изпълнители (тя не, че Яница е прохождащ, де), ами да е за такива, които са регистрирали напредък в сравнение с миналата година. Ама пак не ми се връзва Емилия да е номинирана, при положение, че 2015 имаше повече хитове.

Абе мачкат с неадекватност и недомислие за пореден път.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...