Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

И аз така разсъждавах, но не е така. Прогреса е да напредваш, сам за себе си, да подобриш върха си от миналите 1-2 години.

Примерно печелиш Певица на годината и след една, две години Прогрес!

Това нормално ли е?

Сега за второстепенните които никога не са били топ певици разбирам. Ама едни и същи в двете категории ми идва твърде много. :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

За Деса и Емануела съм склонен да са в номинации, защото преди 2016 и двете бяха в дупки, от които се измъкнаха, кой с дуети, кой сам :D

И Деси, и Емануела имаха само един дует за годината и още четири самостоятелни песни (от които на Емануела едната е ft.). И двете си извоюваха каквото си извоваха честно, предимно със свои сили. При Емануела беше много силен и фактора Биг Брадър, той я изстреля много нагоре. Но като гледам и на двете им трябва още малко, за да стигнат върха, тъй като масовият потребител все още гледа на Галена като на номер 1. Новата година може да е доста интересна, дано силните имена да се постараят и да покажат, че не са станали изпълнители само за едните награди... Към тях да се добавят и още няколко и жанра ще си бъде ОК.

Сподели в други сайтове

А вие като влезете в сайта за гласуването, какво ви дава - начина, по който сте гласували или отново празни поленца?

Въх гласувай отново!

Няма празни полета а резултатите. :)

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Имах си хас да не е за нея. Ще оближе г*за на Галена, само и само да е против Преслава. :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ма чакайте малко, ако сте гласували веднъж и ви дава пак да попълните анкетата, а не резултатите, означава ли, че пак мога да гласувам? WTF?

Сподели в други сайтове

Какво очакваш от една пиявица която и без Пайнер все иска да смучи! :mf_surrender:

Прави го против Деса, явно е....:)

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Ма чакайте малко, ако сте гласували веднъж и ви дава пак да попълните анкетата, а не резултатите, означава ли, че пак мога да гласувам? WTF?

Да! :) динамично ай пи...

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Не

Ще ти се появи стария глас след като си гласувал

Сподели в други сайтове

Вотът на зрителите е много важен, затова ще бъде отчетен и той ще определи победители за 2016 година във всяка категория. Вотът е явен и всеки може да се запознае с резултатите на официалния сайт на телевизия “Планета” - www.planeta.tv

Временните лидери в “Изборът на зрителите - 2016” след като 16 000 гласуваха са следните:

АЛБУМ на 2016

Константин - “Докато сърцето бие”

ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016

Ивелина Колева - “Добруджа на хляб мирише”

ВИДЕОКЛИП на 2016

Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016

Деси Слава - “В друг живот”

ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016

Емануела и Константин - “Не ме заслужаваш”

ПЕСЕН на 2016

Галена и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016

Емануела

ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016

Джена

ПЕВЕЦ на 2016

Галин

ПЕВИЦА на 2016

Галена

МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016

Галена

Така трябва да бъдат раздадени и наградите. Ивана неколкократно повтаря в интервюта, че когато един изпълнител е лидер и печели голямата награда, то трябва да обере и повечето от останалите по пътя на логиката. Галена е човекът за 2016!

Сподели в други сайтове

До къде стигнаха Планета обаче, навремето навряха Нов Фолк в дискотеките, а след това тотално се отказаха.

Миналата година бяха в Мегами, тая година даже няма да имат :Д

Като цяло се очакваше, всички пропищяха, а първа им отвори очите Камелия. И какво излиза, че каквото е казала до сега, винаги е било така. И сега, като се усетиха колежките и, почнаха да и правят евала и да и лайкват всяка снимка.

Сподели в други сайтове

Против Преслава по-скоро. Злобарка.

И според мен е заради Преслава. Самата Камелия не мисля, че някога се е изказвала директно против Десислава, дори и след 2002. Даже и двете са казвали доста ласкави неща една за друга, ако не се лъжа.

А и няма голяма логика да се опитва да прецака ДС като рекламира име, което така или иначе е над нея в анкетата. Преслава, от друга страна, от години е свързвана с Галена и ако пропастта между тях стане още по-голяма, на Камси ще й е кеф... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Преслава официално изпада от топ 3 на изпълнителите, но се задържа в Топ 5, ако съдим по Идол, а мисля, че е най-редно да съдим от там, защото са включени и мъжете.

Eто как изглежда 10-ката - напълно съм съгласна, може би само бих разменила Галин и Десислава.

1. Галена

2. Емануела

3. Десислава

4. Галин

5. Преслава

6. Анелия

7/8. Яница/Емилия

9/10. Цветелина Янева/Фики

Сподели в други сайтове

И според мен е заради Преслава. Самата Камелия не мисля, че някога се е изказвала директно против Десислава, дори и след 2002. Даже и двете са казвали доста ласкави неща една за друга, ако не се лъжа.

А и няма голяма логика да се опитва да прецака ДС като рекламира име, което така или иначе е над нея в анкетата. Преслава, от друга страна, от години е свързвана с Галена и ако пропастта между тях стане още по-голяма, на Камси ще й е кеф... :1000 (29):

Защо трябва да е против някой? Тя харесва Галена, отделно двете се имат. Пък и Галена е с най-големия хит, нормално да подкрепи нея, а не някоя друга. Ако е против някой, то е Преса, ма то нея никоя не я диша.

Сподели в други сайтове

Против Преслава по-скоро. Злобарка.

И заради двете, но тя няма да преживее ако Деса вземе награда за певица в следващите няколко години :1000 (29):

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...