Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Фики също изгря с два дуета, ако става на въпрос ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Абе и да има манипулации, те са толкова нищожни, че не могат да променят нищо. Аз очаквах подкрепата за Преслава да се засили, тя има много фенове, които не са върли чалгари и просто по-късно са разбрали за гласуването. И все пак това са само номинации, дори и да завърши първа в тях, това не означава, че ще спечели наградата. Аз все още очаквам да кажат, че няма как този, който печели Певец/Певица да спечели и Идол... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Абе и да има манипулации, те са толкова нищожни, че не могат да променят нищо. Аз очаквах подкрепата за Преслава да се засили, тя има много фенове, които не са върли чалгари и просто по-късно са разбрали за гласуването. И все пак това са само номинации, дори и да завърши първа в тях, това не означава, че ще спечели наградата. Аз все още очаквам да кажат, че няма как този, който печели Певец/Певица да спечели и Идол... Аз, че съм върл Пресов не съм гласувал... камо ли незапалените чалгари хд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Абе и да има манипулации, те са толкова нищожни, че не могат да променят нищо. Аз очаквах подкрепата за Преслава да се засили, тя има много фенове, които не са върли чалгари и просто по-късно са разбрали за гласуването. И все пак това са само номинации, дори и да завърши първа в тях, това не означава, че ще спечели наградата. Аз все още очаквам да кажат, че няма как този, който печели Певец/Певица да спечели и Идол... Тук не говорим за фенове, а за зверска манипулация. Запишете си резултатите сега и след 1 час пак ги вижте. Ако темпото продължи да е същото до няколко часа Преслава ще води в Певица и Идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 То мангала щото изгря сам. Тя и Деса е от отбора на Фики ама пя дует с Галин, тъй че и Галка ще клекне Мангала както го наричаш всичките певачки го обожават за разлика от Галин. И Галена няма да му клекне на Галин от толкова време я гони за дуети и все го реже и тази година ще му се размине да направят нещо заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Тук не говорим за фенове, а за зверска манипулация. Запишете си резултатите сега и след 1 час пак ги вижте. Ако темпото продължи да е същото до няколко часа Преслава ще води в Певица и Идол. Коментирай възможността манипулацията да се извършва не от страна на Преслава, а от страна на Пайнер Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Фики също изгря с два дуета, ако става на въпрос ... Разбираш за какво говоря. .. Галин е нещо като Андреа, разликата е там, че може да рецитира. Галин и неговите му фийтове са като Андреа с дуетите с Кости. Галин не може да издържи повече от две песни от неговите на живо, пък Фикича си пее с лекота. Да не говорим, че Галин има live версии на всички актуални хитове. Клубните изяви - 100% плейбек без капка срам. После ми седи в Автограф и ми дава морал, акъл, кариера ... Я, стига, бахти изкуствения тип. Поне да пееше толкова, колкото парадира с талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Коментирай възможността манипулацията да се извършва не от страна на Преслава, а от страна на Пайнер Всичко е възможно по принцип. Но едва ли има значение от кого е, срамът е за Преслава. 10 минути след предния ми пост Ивелина вече води на Джена с 16 гласа, т.е. точно с глас/минута расте подкрепата за нея. Браво, сестри Колеви, велики сте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Проблема, е че ако е сам няма да е същия ефект. Когато Галин пусне напълно солово парче и направи любимите ви гледания да са над 350 000 за едно денонощие, тогава ще се получи някво признание. Съгласен съм като дебютант да правиш дуети в началото, но на Галин цялата му кариера са фийтове, дуети и едно трио. Да има 3/4 песни напълно негови. Намерил правилната формула за себе си и дава по нея. Това е бизнес и всеки гледа да печели, защо да се отказва от нещо, което е видно на печалба? Някои цял живот карат на "аман, аман", тежки и "разбиващи" текстове и въпреки това получават *** Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Мангала както го наричаш всичките певачки го обожават за разлика от Галин. И Галена няма да му клекне на Галин от толкова време я гони за дуети и все го реже и тази година ще му се размине да направят нещо заедно. STENLY, защо няма да има церемония? Галена кога ще пуска клипа за на Ави песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Галин е нещо като Андреа, разликата е там, че може да рецитира. Галин и неговите му фийтове са като Андреа с дуетите с Кости. Андреа и Кости си бяха най-добрия тандем певица-композитор. И двамата заедно се популяризираха един друг и не виждам какво е тва тъпо сравнение. Все едно Кости е бил световно известен и така покрай него Андреа се е забелязала. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Ама нали Галин разправяше в Автограф, че вече му е под нивото да търси певачки за дуети и вече всички го търсят него, за да им направи песен. Как така Галс го е отсвирила? Разбираш за какво говоря. .. Галин е нещо като Андреа, разликата е там, че може да рецитира. Галин и неговите му фийтове са като Андреа с дуетите с Кости. Галин не може да издържи повече от две песни от неговите на живо, пък Фикича си пее с лекота. Да не говорим, че Галин има live версии на всички актуални хитове. Клубните изяви - 100% плейбек без капка срам. После ми седи в Автограф и ми дава морал, акъл, кариера ... Я, стига, бахти изкуствения тип. Поне да пееше толкова, колкото парадира с талант. И двамата са на пълен плейбек между другото. И на двамата съм ходил около 3 пъти- и трите пъти беше скука и пълен плейбек. Айде Гейлинчо си го знаем, че не може да пее, но Фики не знам защо си позволява подобно нещо!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Ама нали Галин разправяше в Автограф, че вече му е под нивото да търси певачки за дуети и вече всички го търсят него, за да им направи песен. Как така Галс го е отсвирила? Не го каза за дуети, а за да им прави песни. Поне ако не друго, направи за Цвети хит. Със сигурност тва е само началото, ще има и други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Андреа и Кости си бяха най-добрия тандем певица-композитор. И двамата заедно се популяризираха един друг и не виждам какво е тва тъпо сравнение. Все едно Кости е бил световно известен и така покрай него Андреа се е забелязала. :1000 (29): Пример ти давам. Иначе-да, това е най-добрия тандем, съгласен съм с теб. Но пак Андреа проби с качествена и различна музика за тогава, независимо, че не може да си ги пее с непознат за България човек, въпреки, че Кости го откри Пепа и той има много песни за Ара, които не предполагахме, че са негови. Тук тя превъзхожда Галин, той залага на само на утвърдени имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Вчера Галена водеше Преслава с почти 1000 гласа. Сега са 700. Какво ли се случва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 От 4 вечерта до сега преса във идол и певица е направила скок от 300+ гласа , това пак е някаква манипулация с дни да е зад Емануела и Десислава и изведнъж да мине Деса и да настигне Ема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Кралицата ми тя, манипулаторка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Вчера Галена водеше Преслава с почти 1000 гласа. Сега са 700. Какво ли се случва. Е, гласуват хората, какво се случва Не е фрапираща разликата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Вчера Галена водеше Преслава с почти 1000 гласа. Сега са 700. Какво ли се случва. И Преслитата ви научиха схемата. :1000 (29): Клетите Емануела и Анелия. Пак преебани заради тея двете и феновете им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Кралицата ми тя, манипулаторка В два искам те при мене, анкетата казва "не", в три горда съм, дори да ме боли, в пет - плача пия и побърквам се .. как ми трябваш! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Тя и Деса изгря в "Пайнер" с дует, "В твоите очи" забравяш май .. Друг е моментът когато Деси Слава беше викната да запълни отказа на Джена за "Нека да е тайно", тъй че да .. Мисля, че ще има две специални награди тази години, макар и без номинации "Беквокалистка на 2016г" - там ДесиСлава и Галин ще си я разделят, че гласуването е оспорвано. Никъде и никога не съм писал, че Наркоманката е залязла, намери и ти вдигам репутацията с 20! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Не го каза за дуети, а за да им прави песни. Сега не ми се гледат гейските му истории и превъзнасяния отново, но говореше с такова самочувствие за себе си и великите си "проекти", все едно е направил Бохемската рапсодия. Да изваждаме ли архивите за Само за минута и мечтата му за дует с Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Пример ти давам. Иначе-да, това е най-добрия тандем, съгласен съм с теб. Но пак Андреа проби с качествена и различна музика за тогава, независимо, че не може да си ги пее с непознат за България човек, въпреки, че Кости го откри Пепа и той има много песни за Ара, които не предполагахме, че са негови. Тук тя превъзхожда Галин, той залага на само на утвърдени имена. Тук не съм съгласен. В какво отношение, Галин прави само на утвърдени имена? По отношение на партньори за Feat или композитори ли? Правил е песни с Валя, Кристиана, Ани Хоанг и др. непознати никому певици, които са потънали в бъздънна яма. Доколкото знам прави доста неща с Боби Павлов, този известен ли е според теб? Сега не ми се гледат гейските му истории и превъзнасяния отново, но говореше с такова самочувствие за себе си и великите си "проекти", все едно е направил Бохемската рапсодия. Да изваждаме ли архивите за Само за минута и мечтата му за дует с Галена? Какво лошо има да мечтае да прави нещо с някого? Дано стане реалност. Много ще си ходят Галена и Галин, двамата са модерни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Галин е талантлив, може и да не е най-добрият вокал, но има усет, сценично поведение и си намери нишата. Какъв ви е проблема? Неслучайно Камелия има едно-единствено съвместно парче с български изпълнител и това е точно Галин. Той е предложил, известно е, но тя можеше да му откаже песента, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Тук не съм съгласен. В какво отношение, Галин само на утвърдени имена? По отношение на партньори за Feat или композитори ли? Правил е песни с Валя, Кристиана, Ани Хоанг и др. непознати никому певици, които са потънали в бъздънна яма. Доколкото знам прави доста неща с Боби Павлов, този известен ли е според теб? Правеше фт. със Валя и тн защото имаше нужда да се чуе малко повече за него, а това беше идеална форма да се отърка около Оцко за песни на по ниска цена. И да Боби Павлов в момента се опитва да замести Оцко, евтин композитор със горе долу добри попадения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари