Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

От 4 вечерта до сега преса във идол и певица е направила скок от 300+ гласа , това пак е някаква манипулация с дни да е зад Емануела и Десислава и изведнъж да мине Деса и да настигне Ема

Схемата е от тази сутрин. Всяка минута Преслава и Ивелина Колева получават по 1 глас. Ивелина вече е с 30 гласа пред Джена за Фолклорен. За няколко часа Ивелина стопи аванс от около 200 гласа и вече води с 30. Там ми е по-лесно да следя детайлно и затова пиша за тях. Иначе при Преса е същото положението във всички категории - с по 1 глас на минута расте подкрепата за нея, за другите почти не помръдва.

Сподели в други сайтове

Правеше фт. със Валя и тн защото имаше нужда да се чуе малко повече за него, а това беше идеална форма да се отърка около Оцко за песни на по ниска цена. И да Боби Павлов в момента се опитва да замести Оцко, евтин композитор със горе долу добри попадения. :whistling:

Ми така е, факт. Някои имат късмета бащите им да са в ТОП-а на музиката и не правят подобни ходове. Други са сами и гледат да се оправят както могат, нали?

Сподели в други сайтове

Тук не съм съгласен. В какво отношение, Галин прави само на утвърдени имена? По отношение на партньори за Feat или композитори ли?

Правил е песни с Валя, Кристиана, Ани Хоанг и др. непознати никому певици, които са потънали в бъздънна яма.

Доколкото знам прави доста неща с Боби Павлов, този известен ли е според теб?

Идеята ми е за проектите.

Не говоря са ft. GALIN, а за GALIN ft., има разлика.

Относно композиторите, доколкото знам аз неговото правене на музика се състои в това да изтананика някаква мелодия и по нея да се движи цялата концепция на музиката, а после и на аранжимента. Това не е писане на музика.

Триото с Кристиана и Хоанг беше със съвсем други облаги за него тогава и просто нямаше как да откаже.

Боби Павлов е най-слабия композитор, който поп-фолка е имал. На него му върви само с Теди Александорова, но пък и там е едно и също.

Сподели в други сайтове

Галин е талантлив, може и да не е най-добрият вокал, но има усет, сценично поведение и си намери нишата. Какъв ви е проблема? :dontknow:

Неслучайно Камелия има едно-единствено съвместно парче с български изпълнител и това е точно Галин. Той е предложил, известно е, но тя можеше да му откаже песента, нали?

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Талант?

Ако имаше поведение този индивид нямаше да го ритнат едни от най-големите дискотеки като Галакси, Мегами, Хибрид и тн. :whistling:

Сподели в други сайтове

Правеше фт. със Валя и тн защото имаше нужда да се чуе малко повече за него, а това беше идеална форма да се отърка около Оцко за песни на по ниска цена. И да Боби Павлов в момента се опитва да замести Оцко, евтин композитор със горе долу добри попадения. :whistling:

Това са глупости. Първо Валя направи фт. с него, а не той с нея и второ - въпросната песен се появи, когато Галин вече се беше наложил и от 1 година работеше с Оцко - бяха факт "Момче без сърце" и "Все напред".

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Да не забравяме и идеалното трио- Кристиана с хит мейкъра, Ани Хоанг с топ режисьора и Гальо по средата. После момината сълза Галин помагал на по-неизвестните си колежки.

И няма нищо лошо да предлагаш дуети на който ти падне, но след това да пропагандираш по предаванията, че това едва ли не ти е под нивото, е меко казано смешно.

Опитва се да си изгради образ, който е много далеч от реалността- това не ми харесва.

Сподели в други сайтове

Ако имаше поведение този индивид нямаше да го ритнат едни от най-големите дискотеки като Галакси, Мегами, Хибрид и тн. :whistling:

Този индивид щом е в ТОП 3 на участия за годината, явно има защо. :)

Сподели в други сайтове

Е, защо казваш сега, това го знаеха по-малко хора. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не съм казала певчески, а музикален. :dontknow: Камелия вчера беше в Галакси, така че явно пеенето не им е фактор. :1000 (1): :hahaha:

Защо са го ритнали?

Сподели в други сайтове

За това ли го нямаше в програмата за Нова година? Защото е снимана в Мегами :whistling:

А защо са го изритали всъщност?

Може да е правил еротични предложения на Вълчо. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не разбирам какво против имате тази кралица? Прави много хубави песни :Vishenka_05:

Леле, защо изглежда толкова потресаващо?

Поне една Колевица ще си тръгне с награда със сигурност.

Сподели в други сайтове

Не разбирам какво против имате тази кралица? Прави много хубави песни :Vishenka_05:

Тази песен е елементарна за изпълнение. Да изпее Излел е дельо хайдутин, пък да я видим. Сигурно ще се пръсне на сцената от напъни. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Може да е правил еротични предложения на Вълчо. :Vishenka_05:

Kaто нищо. Нали беше признал как сам е търсил профилите на собствениците на заведения във Фейсбук и им е писал съобщения с молба да го поканят.

Сподели в други сайтове

Тази песен е елементарна за изпълнение. Да изпее Излел е дельо хайдутин, пък да я видим. Сигурно ще се пръсне на сцената от напъни. :1000 (29):

Все едно Джена с нейната ориенталска орнаментика ще я изпее .. или пък Райна, която освен македонско, друго не сме чули да изпълнява.

Истинските фолклорни изпълнители нямат шанс, щом в категорията присъстват поп-фолк имена. При Ивелина е ясно, че подкрепата идва от феновете на Преслава.

п.с. :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Яд ли те е, че има повече фенове и всички го подкрепят? Фики писна масово на всички и стана вече за ебавка на хората. Никой не го възприема на сериозно.

Сподели в други сайтове

Все едно Джена с нейната ориенталска орнаментика ще я изпее .. или пък Райна, която освен македонско, друго не сме чули да изпълнява.

Истинските фолклорни изпълнители нямат шанс, щом в категорията присъстват поп-фолк имена. При Ивелина е ясно, че подкрепата идва от феновете на Преслава.

Джанка и Райна си изкарват парите от чалгата, не от фолклора и не им е основната дейност.

За втората вече е под въпрос, откакто се разбра, че отива в Куба да изкарва пари и работи най-древната професия.

Сподели в други сайтове

Джанка и Райна си изкарват парите от чалгата, не от фолклора и не им е основната дейност.

За втората вече е под въпрос, откакто се разбра, че отива в Куба да изкарване пари и работи най-древната професия.

Това са лъжи.

Да не говорим, че Райна си крие личния живот, но не е сама. :)

Там е записана в училище и ходи на уроци по испански.

От ония дни скандализира и си качи снимка от даскало!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...