Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ама какво се учудвате за Преслава? Това е певицата с най-голяма фенска маса - личи си и на концерти, и по класации. Няма да се учудя, ако измести и Галена.

Аман от заблудени фенчета. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Донякъде е добре, че няма церемония, защото има 11 категории, 3 от които най-вероятно ще заминат при Галена, която няма да отиде. Голямата им любимка Преслава без награда, което значи, че също може да пропусне, Фики по същия начин като Прес. Теди и Яница също без награди, но дори и да отидат, ще останат Константин, Теди, Яница, Емануела, Деси Слава, Емилия(не е сигурно), Анелия(не е сигурно), Галин, Джена и Ивелина Колева.

Сподели в други сайтове

Как ще ми докажете, че Преслава е с най-много фенове в момента? Концертните изяви ли? :roll1:

И там я мачкат.

Да, затова крещяха 1 минута "Преслава" преди да се появи на последния концерт :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Как ще ми докажете, че Преслава е с най-много фенове в момента? Концертните изяви ли? :roll1:

И там я мачкат.

Кой я мачка? Единствената, на която всеки пък скандират името. :Vishenka_05:
Сподели в други сайтове

А тя защо не се появи веднага след Галин?

Сигурно докато излязат всички с черните покривки на главите :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кралица! Един път ще направи някакво шоу, а публиката точно тогава ще се възползва да я скандира, а Галош с нейните шоута освен да си убива приема, друго не прави. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Единствената причина Преслава да не води е че всички фенове са се обединили срещу нея и удобно пропускат името и. Разбира се, че Преслава има най много фенове и ако Галена не манипулираше цяла година феновете, изкарвайки се жертва от предните награди, вота никога нямаше да е такъв. Сега Галена получава съжалението на Десови, Емануелови, Анелиеви и всички... Всеки я слага трета заради интригите, които надроби...

Доволни ли са Галеновите,, че заради смядовския куротрош няма да има награди...

image.png

Сподели в други сайтове

Преслава си е купила нов апартамент до Еконт, ако вземе някаква награда да си я прибере веднага. :3fdb8960598fa63e:

Да, ще й пращат успокоителни по Еконт. :1000 (29):

СЕЛЬО, Галена даже не е споделила линк за гласуване! Дори 1 път не призова феновете си да гласуват за нея! Доста ЯСНО си пролича, че Преслава е болната за награди и рискуваме да си посегне /както са се изказали и преди мен / ако не вземе желязото. Вече поне 2,3 пъти призовава да се гласува за нея във фейса. Това за какво ти говори, а , сельо? Без "многомилонните" фенове и агитация на Преса, Галена я размаза в анкетата, но този път в открит вариант. Минали години сигурно я е водила с няколко хиляди гласи. Сега вече каквито и шашми да се опитват да правят с анкети в последните дни , хората видяха истината и балонът на Преса се СПУКА, както предвидих преди време. Сега ви остава само да си примирите, за да не изглеждате още па-жалки и смешни, че и без това сте шутовете на сайтове и всеки ви се смее. Хайде по-здрав и приемете вече, че балонът се с-п-у-к-а!
Сподели в други сайтове

Както е тръгнало Преслава ще обърне резултатите до сряда , но това не е от значение , важно е на финала тогава да видим Галена дали ще води така както сега , а и много добре го каза Slavi защо води Галена , защото цяла година не спря да се жалва тя нали си е "Жалка" де и за това получава гласове от феновете на Деси Слава , Анелия , Емануела, но искам да и видя цирка когато ще се гласува само за 1. Заради нея няма да има и церемония , а някой малоумни фенчета се опитват да я защитят тук смядовския боклук , които никога няма да се нареди до Преслава , Ивана и Глория!

Сподели в други сайтове

Лайв записите на Андреа/Цветелина Янева всички ги знаем. Когато Галин направи подобно нещо мога да кажа, че заслужава да бъде певец на годината.

Отврат. Чувал съм Галин на живо , пее много добре.

Сподели в други сайтове

Единствената причина Преслава да не води е че всички фенове са се обединили срещу нея и удобно пропускат името и. Разбира се, че Преслава има най много фенове и ако Галена не манипулираше цяла година феновете, изкарвайки се жертва от предните награди, вота никога нямаше да е такъв. Сега Галена получава съжалението на Десови, Емануелови, Анелиеви и всички... Всеки я слага трета заради интригите, които надроби...

Доволни ли са Галеновите,, че заради смядовския куротрош няма да има награди...

Аз- да !

По-скоро заради добричката курвентия няма да има награди. Всички пропищяха от нея.

Сподели в други сайтове

Отрезвяващо е да няма церемония, така че да, доволен съм. На всички е ясно, че първопричината да няма реални награди е скачането срещу Преслава от цялата гилдия. Този опит да се направят що-годе честни награди и да се изтрие срамът от миналата година обаче отново е на път да бъде провален.

Сподели в други сайтове

Отврат. Чувал съм Галин на живо , пее много добре.

Галин има доста да настига Фики по пеене. Макар че то от лайф записи е трудно да прецениш как пее. :1000 (29): На Фики просто постановката на пеене му е отвратителна. Иначе си пее.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...