hohster Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Мигом се зарибете по хита "Цели се в мишената" Не мога да кажа , че това е най-гадната и песен и голямо дъно .. Зарибява по принцип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Разбира се, че не е най-гадната. Чудя се дали е "Дишай" или "Нашето любов е" - а и двете имат клип, а най-хубавите й песни - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Разбира се, че не е най-гадната. Чудя се дали е "Дишай" или "Нашето любов е" - а и двете имат клип, а най-хубавите й песни - не. "Нашето любов е" е хубава. Не знам защо я слагаш в тази графа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Дишай" също не е гадна ... Не е от най-добрите и , но зарибява ритъмчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Нашето любов е" е хубава. Не знам защо я слагаш в тази графа Сега си я пуснах и едва я понесох. Това е песента на Преслава, която най-малко съм слушала през живота си. Добре де, кажете коя е според вас :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Сега си я пуснах и едва я понесох. Това е песента на Преслава, която най-малко съм слушала през живота си. Добре де, кажете коя е според вас :1000 (1): "Без теб" :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Без теб" :1000 (29): Една от най-неприятните и , също така не е нейната песен сякаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Добре де, кажете коя е според вас :1000 (1): Гъз на хоризонта И Новата ти. Там и с визия разбива като някаква тунингована баба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Гъз на хоризонта Хахаха и "Предай се на желанието 2". Оле в тоя клип е страшна - буквално... а стоп-кадъра няма да го коментирам Понякога се чудя дали съм й фенка или хейтър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Mяза на цигануша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Каквоооо Предай се на желанията поредиците са безценни. Невероятни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Каквоооо Предай се на желанията поредиците са безценни. Невероятни! +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Хахаха и "Предай се на желанието 2". Оле в тоя клип е страшна - буквално... а стоп-кадъра няма да го коментирам Тя в целия клип е като статистка от Пей, сърце Но песента ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Каквоооо Предай се на желанията поредиците са безценни. Невероятни! И тя беше първата с тия водки. После почнаха да я копират Андреа, Ема и Галош. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И тя беше първата с тия водки. После почнаха да я копират Андреа, Ема и Галош. С приятелите, когато излезе клипа (н2), помня, че разигравахме сцената с мигача. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Предай се на желанието" и на мен ми харесва, но "Предай се на желанието 2" ми е малко гадна. Необяснимо ми е как във "Финални думи" е такава кукла, а в първото "Предай се на желанието" година по-късно е толкова ужасна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Предай се на желанието" и на мен ми харесва, но "Предай се на желанието 2" ми е малко гадна. Необяснимо ми е как във "Финални думи" е такава кукла, а в първото "Предай се на желанието" година по-късно е толкова ужасна. За една година много неща се променят. Преси добре го знае и затова отправя обещания за догодина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Предай се на желанието 2" е супер яка песен. Преслава има много по-добри, разбира се, но е в пъти по-яка от първата, която пък е една от най-слабите песни според мен. Иначе и "Дишай", и "Нашето любов е" са здрави песни. Първата е може би най-странната песен на Преслава, не се вписва изобщо в останалата ѝ дискография, но пък кефи. Текстът е страшно яко написан. "Нашето любов е" отначало ме дразнеше, но с времето я оцених. Особено след бозата "Чуплива и влюбена". А и един от малкото ѝ приемливи текстове в последните години - другото е баси буламача, Преслава скандализира с малоумни текстове. За мен най-слабите ѝ песни са "Пак ще ме обичаш" - супер дразнеща и безлична, и "По-влюбен от всякога" - безумна и провлачена цигания, само като си помисля и ми се повдига. Иначе при Преслава го има момента, в който безкрайно слаби песни няма, но има много безлични, особено в последните години - "Без теб", "Ти да видиш", "Повече не питай", "Аматьорка", "Правено е с друг", "Разкрий ме" и т.н. Особено на фона на дискографията ѝ в първите години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Учудвам се, че никой не е споменал "Помощ" - всички много я мразеха тази песен, аз си я харесвам и до ден днешен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Учудвам се, че никой не е споменал "Помощ" - всички много я мразеха тази песен, аз си я харесвам и до ден днешен. Не знам кой я е мразел, стана хит без клип за отрицателно време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Само в Рамания се обсъжда кои са хитове и кои не, а всъщност, хората слушат всичко. Особено в дискотеката. хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И Яни е споделила линка. Дано мине Цура и Емилия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Абе, Анито Хоанг кво направи?! Уж щеше да пуска нова версия на старата песен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Абе, Анито Хоанг кво направи?! Уж щеше да пуска нова версия на старата песен.. Ужас... Старата песен на нов глас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари