Роско Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 След като гласуваш ти излиза отдолу за кой си гласувал. Тя си измисля тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Сбогом моя голям любов ти върви и помни в друг живот няма да допусна аз да застане нещо между нас пазя те в сърцето си! Невероятна песен!! :heart: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Тя си измисля тая Да, първият път е гласувала за тези песни, които й показва и после като е видяла празни квадратчета е решила да гласува пак. И после ги обвинява, че не може да изшмекерува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Напуска ли Райна "Пайнер"? ---> http://signal.bg/view_article.php?article_id=47825 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Сбогом моя голям любов ти върви и помни в друг живот няма да допусна аз да застане нещо между нас пазя те в сърцето си! Невероятна песен!! :heart: Няма омръзванееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Какво прави "Мръсни думи говори" в номинациите? Мария или Фики са се осрали? Че какъв е проблемът, песента стана доста популярна в първите дни. И аз гласувах за нея за дует Иначе нищо странно не виждам гласовете на Фики да скочат със стотина за час... ако си е споделил анкетата във фейсбук или нещо подобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Че какъв е проблемът, песента стана доста популярна в първите дни. И аз гласувах за нея за дует Ама ти сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ама ти сериозно ли? Ми да, какво толкова. След първите три дуета, никой друг не изпъква кой знае колко. Песен на Кости, добър клип, фийчъринг на Азис и Фики - създава интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много ми е забавно - Фики се очертава без награда към момента Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много ми е забавно - Фики се очертава без награда към момента Което е жалко, защото може да е турчин/мангал, но в момента като продукция и глас няма конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много ми е забавно - Фики се очертава без награда към момента Той ти е фаворит от бая време, много ме кефиш как не пропускаш да му сипеш при възможност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Което е жалко, защото може да е турчин/мангал, но в момента като продукция и глас няма конкуренция. Пълни глупости. Пази боже от конкуренция на анадолски глас и продукция като Издислав Той ти е фаворит от бая време, много ме кефиш как не пропускаш да му сипеш при възможност. Много е противен и ужасен. Най-накрая си пролича, че като баща му не го бута, хората харесват повече Галин. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Наистина Фики е потресаващ. Да, има глас и това никой не може да го отрече, но като песни, клипове и ВИЗИЯ е просто дъно.. Виеща горила без капка мозък с обезобразено тяло (което в момента прилича на пирожка... и ще става по-зле ). Честно се чудя кой и как го харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Наистина Фики е потресаващ. Да, има глас и това никой не може да го отрече, но като песни, клипове и ВИЗИЯ е просто дъно.. Виеща горила без капка мозък с обезобразено тяло (което в момента прилича на пирожка... и ще става по-зле ). Честно се чудя кой и как го харесва. Не може да избяга от гените. Виж татко мечок, че прилича на 60-годишен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Наистина Фики е потресаващ. Да, има глас и това никой не може да го отрече, но като песни, клипове и ВИЗИЯ е просто дъно.. Виеща горила без капка мозък с обезобразено тяло (което в момента прилича на пирожка... и ще става по-зле ). Честно се чудя кой и как го харесва. itsdro Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Не може да избяга от гените. Виж татко мечок, че прилича на 60-годишен Напротив Cally Фики е певец с главно П и има огромна певческа разлика между него и Галин , втория по ми прилича на куку и мисля,че до 1-2 години ще се изхаби , както стана с Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много ми е забавно - Фики се очертава без награда към момента Фейковете на Фики се увеличават, минал е Преслава в Песен и Видеоклип на годината, на втория етап ще видиш какви схеми ще има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Сбогом моя голям любов ти върви и помни в друг живот няма да допусна аз да застане нещо между нас пазя те в сърцето си! Невероятна песен!! :heart: Много я плюеха за припева, а той е толкова набиващ се, че понякога ей така от нищото на човек му изскача в съзнанието да си затананика 'Мангава, мангава, мангава тут'... :1000 (29): Като цяло текста е на доста високо ниво, пък който не е разбрал идеята на припева- негова си работа. Само френската част май така и никой не я преведе тук? Между другото, най-малкият хит на Десислава от 2016- "Отново се родих" вече има 6 милиона. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Фейковете на Фики се увеличават, минал е Преслава в Песен и Видеоклип на годината, на втория етап ще видиш какви схеми ще има. В Песен не е все още. Но някой да му запише резултата сега и да го следи. За два часа е качил по 300 гласа средно във всяка категория Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 В Песен не е все още. Но някой да му запише резултата сега и да го следи. За два часа е качил по 300 гласа средно във всяка категория 118. Фики - Is This Love 1252 (4.1%) 119. Фики - Вертолета 1390 (4.6%) 120. Фики - Ти си ми сърцето 1335 (4.4%) Смях и позор. Къде е онзи умник momo дето обяснявяше, че Галин си купувал гласовете ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Не е за вярване какво напомпване става на Фики и Преслава пак... Все едно в началото на видяхме на какво ниво са според истинското мнение на хората... Преслава вече е минала Емануела за Певица и се е насочила към Десислава, а Фики изведнъж от нищото вече взе да се бори за номинации в Песен и с трите си песни за годината... Наистина смях! Поне за момента не са се насочили да детронират Галена и Галин, но кой знае накъде може да отидат нещата тук и най-вече във финалното гласуване... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Яница- Фуклата soon ! Песента е Мега, чакаме клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 118. Фики - Is This Love 1252 (4.1%) 119. Фики - Вертолета 1390 (4.6%) 120. Фики - Ти си ми сърцето 1335 (4.4%) Смях и позор. Къде е онзи умник momo дето обяснявяше, че Галин си купувал гласовете ? Хаха .. 10 минути по-късно и трите песни са с точно 10 гласа отгоре ... п.с. След 1 минута - още 1 глас и за трите песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Не е за вярване какво напомпване става на Фики и Преслава пак... Все едно в началото на видяхме на какво ниво са според истинското мнение на хората... Преслава вече е минала Емануела за Певица и се е насочила към Десислава, а Фики изведнъж от нищото вече взе да се бори за номинации в Песен и с трите си песни за годината... Наистина смях! Поне за момента не са се насочили да детронират Галена и Галин, но кой знае накъде може да отидат нещата тук и най-вече във финалното гласуване... Какво странно има при Преслава? Анти-феновете и се оляхте. Факт е, че е певицата с най-много фенове и като цяло една от най-одобряването. Тръгнала да се занимава с манипулиране на вот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Догодина предлагам и Изборът на зрителите да няма- пълна пародия... отново... :1000 (29): Какво странно има при Преслава? Анти-феновете и се оляхте. Факт е, че е певицата с най-много фенове и като цяло една от най-одобряването. Тръгнала да се занимава с манипулиране на вот Защо тези фенове не я подкрепиха първите дни, а тя изведнъж дръпна рязко от вчера? Същата работа като сега с Фики. Не съм казал, че те самите го правят, но е възможно и те да са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари