Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 YouTube от 2 дни нещо е бъгнал с гледанията И по какво съдиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И по какво съдиш? МамаУраган е направила 13 хиляди от вчера. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 marina kinaпреди 3 часа до тъпанарите от ютуб ....защо спряхте гледанията на песента за 2 часа песента имаше 37 000 гледания а сега след 14 часа пак са толкова...вие от ютуб сте големи мошенници - работите само за ку*вата галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Галена ли е виновна :д песента на Преса си е бозичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Галена ли е виновна :д песента на Преса си е бозичка Бозичка си ти. На всички е забило. Лорена 12 часа стоеше на 10 хиляди, сега Преслава. Като гледам и на Галена и Анелия не мърдат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Между другото има ли някъде официално обявено, че клипът на Преса е лирик видео? Мързи ме да търся. Щото в под заглавието на темата тук си седи лирик видео. Не само, че това не е лирик видео, ами и според режисьора, това е връх в българските музикални клипове, от тук нататък този видеоклип ще диктува модата- от него ще се краде, взаимства и плагиатства. Версията за лирик видеото беше измислена от феновете на Преслава, за да оправдаят това безумие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не само, че това не е лирик видео, ами и според режисьора, това е връх в българските музикални клипове, от тук нататък този видеоклип ще диктува модата- от него ще се краде, взаимства и плагиатства. Версията за лирик видеото беше измислена от феновете на Преслава, за да оправдаят това безумие. И аз го предположих снощи в темата. Никой не дава линк, че това е лирик видео, така че Фаст да редактира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Реално погледнато, на запад този клип щеше да се зачита за лирик видео, но на Пайнер явно им трябва още малко време да схванат това понятие... Много е тъпа тая работа с бъга в Ютуб, сега няма как да разберем с колко гледания е стартирала Преслава. Дано после поне да пише правилните данни в статистиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Реално погледнато, на запад този клип щеше да се зачита за лирик видео, но на Пайнер явно им трябва още малко време да схванат това понятие... Много е тъпа тая работа с бъга в Ютуб, сега няма как да разберем с колко гледания е стартирала Преслава. Дано после поне да пише правилните данни в статистиката. Правилните ще са, нали после ще се появи всичко, което сега е застинало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Правилните ще са, нали после ще се появи всичко, което сега е застинало. В такъв случай дано Пайнер поне не скрият статистиката... :1000 (29): Десислава и тази седмица е ТОП 5 по гледаемост в БГ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Алисия и Илиян вчера заснеха видеото към дуетното си парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 Гледанията се обновиха! 144 651 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Гледанията се обновиха! 144 651 Малко са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Малко са. Нормално, при този блудкав проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Малко са. Споко, ще гръмне отвсякъде. Тя и МСМ стартира с 41К, но остана във времето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Малко са. Песента излезе преди 1 месец все пак. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Песента излезе преди 1 месец все пак. И нямаше никакви гледания преди да излезе На Деса изтече ,.събра половин млн, и направи повече от Преслава за 24ч Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Песента излезе преди 1 месец все пак. Е не е "излязла" в пълния смисъл на думата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И нямаше никакви гледания преди да излезе На Деса изтече ,.събра половин млн, и направи повече от Преслава за 24ч Е, на Деса беше с хубаво качество, на Преслава - някакви клипчета с фенски писъци Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Е, на Деса беше с хубаво качество, на Преслава - някакви клипчета с фенски писъци Няма значение, регреса от 275К на 164К си личи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Няма значение, регреса от 275К на 164К си личи. Всъщност само с "Няма да ти пише" имаше такава гледаемост, винаги преди това се е движела около 150К. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Всъщност само с "Няма да ти пише" имаше такава гледаемост, винаги преди това се е движела около 150К. Ами защото само това й е единствения хит за 2016 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Преслава ще прави отсега нататък само такива тъпи песни и евтини клипове, защото феновете й за всяка една нейна песен я слагат на пиедестал и я имат за Бог. Докато мислят така, тя ще пропада все повече. Тя клипове не иска да снима, иска за 1 ден 1 клип да го претупа набързо като снима и тази се води Певица на годината. Тя изобщо не знае как да работи и никакъв професионалист не е- една аматьорка е точното определение за нея. А сега, феновете й да ми сложат още минуси, че съм обективна, а те са слепи да видят истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 А вярно ли е това,че Преси е снимала и още един клип на нова песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 А вярно ли е това,че Преси е снимала и още един клип на нова песен? И да е снимала, файда няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари