THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 1. Тотя е елементарна 2. Тотя е неграмотна 3. Тотя е селянка 4. Тотя е нереализирана 5. Тотя има кофти подкрепа в тоя форум Със съдействието на Сладкарници "Неделя " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Със съдействието на Сладкарници "Неделя " :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Връщам се от участие на Деса. Не беше зле, честно казано. Почна със стари песни, всички пяха, на живо пееше, после дойдоха новите песни и са осра с тоя плейбек. Хората не забелязаха, но аз забелязах Мърлата ми отказа снимка. Питам я може ли снимка, тя ми се хили мазно насреща. Тирбошон. Иначе пя Дай ми още на Анелия върху В твоите очи. Абе яко беше, квото и да беше, хареса ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Мърлата ми отказа снимка. Питам я може ли снимка, тя ми се хили мазно насреща. Тирбошон. Същата ситуация при мен с Емануела, само че тя тогава си беше без грим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 http://www.novini.bg/news/395103-%D0%BF%D1...0%BD%D0%B0.html Преслава е бременна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 http://www.novini.bg/news/395103-%D0%BF%D1...0%BD%D0%B0.html Преслава е бременна? Не, кой ще го забремени тия тапициран скелет... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не, кой ще го забремени тия тапициран скелет... Фикитуууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Все едно не знаеш... Заради спамера, който я натрапва денонощно и я изкарва най-великата певица. Иначе за кво да отнася толкова хейт някаква треторазрядница. Заради злобата ти към една хубава, талантлива и 10 пъти повече от теб успяла жена. Ти имаш някакъв яд и злоба към хора, които показват и излъчват щастие. Как не написа един положителен коментар, толкова негативен човек никога не съм срещал живота си.Явно имаш проблеми и ще се опитам да ти вляза в положение, но те съветвам да излезеш малко от вас и да се захванеш с нещо съществено, вече си на 30, а не си се взел в ръце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Заради злобата ти към една хубава, талантлива и 10 пъти повече от теб успяла жена. Ти имаш някакъв яд и злоба към хора, които показват и излъчват щастие. Как не написа един положителен коментар, толкова негативен човек никога не съм срещал живота си.Явно имаш проблеми и ще се опитам да ти вляза в положение, но те съветвам да излезеш малко от вас и да се захванеш с нещо съществено, вече си на 30, а не си се взел в ръце. Не,просто всички мразят неграмотницата заради теб ,а вече мразим и теб,защото си досаден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Фикитуууу После Стораро дърт ще го застреля. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ах, че хубаво... Преса общата трябва да й викаме, щото нали се е ... с Тони Стораро... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ах, че хубаво... Преса общата трябва да й викаме, щото нали се е ... с Тони Стораро... Е, то кой не е минал през бат Тони, хаха. Може пък да спорят кой е бащата всъщност. Спомням си, че преди време някъде беше пуснато инфо, че са правили тройки, което вече и на мене ми идва в повече, ама знаеш ли ги там, помашките им традиции и на тримата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Заради злобата ти към една хубава, талантлива и 10 пъти повече от теб успяла жена. Ти имаш някакъв яд и злоба към хора, които показват и излъчват щастие. Как не написа един положителен коментар, толкова негативен човек никога не съм срещал живота си.Явно имаш проблеми и ще се опитам да ти вляза в положение, но те съветвам да излезеш малко от вас и да се захванеш с нещо съществено, вече си на 30, а не си се взел в ръце. Кое пък й е успялото на краварката? 15 години да драпаш със зъби и нокти в една професия, да нямаш нито една масово известна песен и да пееш за едни от най-ниските хонорари в бранша. Една Лорена с 2 песни за 1 година стана много по-известна от краварката. За талантлива пък изобщо няма да се хващам, не знам как е възможно такова фалшиво пеене да се харесва на някого. Но както се казва всеки има право на лош вкус и нищожни критерии, така че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Е, то кой не е минал през бат Тони, хаха. Може пък да спорят кой е бащата всъщност. Спомням си, че преди време някъде беше пуснато инфо, че са правили тройки, което вече и на мене ми идва в повече, ама знаеш ли ги там, помашките им традиции и на тримата Вие пък Тони Стораро го изкарахте ебача на България. Човека нали има проблеми с гърба, не може да смогне на толкова колежки и фенки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не, кой ще го забремени тия тапициран скелет... Който забремени и китайската теменуга - Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кое пък й е успялото на краварката? 15 години да драпаш със зъби и нокти в една професия, да нямаш нито една масово известна песен и да пееш за едни от най-ниските хонорари в бранша. Една Лорена с 2 песни за 1 година стана много по-известна от краварката. За талантлива пък изобщо няма да се хващам, не знам как е възможно такова фалшиво пеене да се харесва на някого. Но както се казва всеки има право на лош вкус и нищожни критерии, така че... И като се събуди какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И като се събуди какво стана? Ето тва стана: П.С - Най-неуспешната година за Тоти в личен и професионален план. Нищо. Догодина повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 П.С - Най-неуспешната година за Тоти в личен и професионален план. Нищо. Догодина повече. плача :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 П.С - Най-неуспешната година за Тоти в личен и професионален план. Нищо. Догодина повече. Всяка година това си пожелаваме, но уви- от трън та на глог Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Догодина очаквам ft Атанаска Тушева и сина й да се откаже от нея, чрез държавен вестник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз искам да попитам след като мъжът на краварката се е занимавал с ферма, а те вече са разделени, трябва ли да я наричаме екс-краварка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Който забремени и китайската теменуга - Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Дано да снима нов клип! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 На 1 януари, неделя – от 00:40ч. по БТВ ще се излъчи КОНЦЕРТ: "15 години ТВ Планета", зала Арена Армеец, 2016 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари