МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 П.С - Най-неуспешната година за Тоти в личен и професионален план. Нищо. Догодина повече. Всичко в живота е за добро и се случва защото трябва да се случи. В личен план е това. А относно кариерата Татяна средно изкарва 6 000 на месец, когато майка ти изкара повече или въпросната която си споделил тогава ела тук и говори коя колко е успешна. Дано си ме разбрал правилно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Всичко в живота е за добро и се случва защото трябва да се случи. В личен план е това. А относно кариерата Татяна средно изкарва 6 000 на месец, когато майка ти изкара повече или въпросната която си споделил тогава ела тук и говори коя колко е успешна. Дано си ме разбрал правилно. Колкото Преслава за един час плейбек :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Всичко в живота е за добро и се случва защото трябва да се случи. В личен план е това. А относно кариерата Татяна средно изкарва 6 000 на месец, когато майка ти изкара повече или въпросната която си споделил тогава ела тук и говори коя колко е успешна. Дано си ме разбрал правилно. Не можеш да коментираш майка ми колко изкарва, защото не познава лично нито нея нито мене и си мери приказките. От тия 6,000 Митко колко и взима? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Колкото Преслава за един час плейбек :1000 (29): И? Аз да съм казал, че Преслава е неуспешна? Не можеш да коментираш майка ми колко изкарва, защото не познава лично нито нея нито мене и си мери приказките. От тия 6,000 Митко колко и взима? Аз за на Татяна говоря, Митко взима другите 6. И приказките ми са твърде премерени, твоите не са като видя, че не ти изнасят сметките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз за на Татяна говоря, Митко взима другите 6. И приказките ми са твърде премерени, твоите не са като видя, че не ти изнасят сметките. Приеми факта, че годината за Татяна е слаба, тя може не само от пеене да ги изкарва тия пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Всичко в живота е за добро и се случва защото трябва да се случи. В личен план е това. А относно кариерата Татяна средно изкарва 6 000 на месец, когато майка ти изкара повече или въпросната която си споделил тогава ела тук и говори коя колко е успешна. Дано си ме разбрал правилно. Абе тия майки нещо много си позволяваш да ги коментираш, айде малко да се успокоиш и да вземеш да си мериш изказванията, че ще те вдигна във въздуха. И да, тя наистина е една от най-неуспешните чалгарки, мисля, че е видимо за всички. Дори бездарниците от Оцковата компания са по-известни от нея. Поне да можеше да пее, а тя и това не може. Бездарна, неграмотна, нахална и пак неизвестна- не й завиждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Приеми факта, че годината за Татяна е слаба, тя може не само от пеене да ги изкарва тия пари. Ми аз от участията съм ги сметнал, какво си се ухилил и ти не знаеш. А другата професия е за такива с песни от Оцко и николко участия, сам си прави изводите на коя откъде и идват парите. Не ме занимавай повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми аз от участията съм ги сметнал, какво си се ухилил и ти не знаеш. А другата професия е за такива с песни от Оцко и николко участия, сам си прави изводите на коя откъде и идват парите. Не ме занимавай повече. И Тотич има песни от Оцко, единствените и хитове и с толкова ще си остане. Догодина вече Лора ще има повече от 4-те участия на Тотя месечно, не се хвали излишно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И Тотич има песни от Оцко, единствените и хитове и с толкова ще си остане. Догодина вече Лора ще има повече от 4-те участия на Тотя месечно, не се хвали излишно. Нормално е Лорена да има 1-2 участия месечно, колкото и да са и известни песните, все пак са 2. Но за сметка на това Все ми е тая е тотален хит, в топ 15 за годината може би. Краварката може да е в топ 15 само в някаква анти класация, току виж е спечелила даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И Тотич има песни от Оцко, единствените и хитове и с толкова ще си остане. Догодина вече Лора ще има повече от 4-те участия на Тотя месечно, не се хвали излишно. Само в най-слабия си месец има 5, понякога стига и до 10, но това не ти изнася естествено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нормално е Лорена да има 1-2 участия месечно, колкото и да са и известни песните, все пак са 2. Но за сметка на това Все ми е тая е тотален хит, в топ 15 за годината може би. Краварката може да е в топ 15 само в някаква анти класация, току виж е спечелила даже. Моля, моля за Декември има 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И? Аз да съм казал, че Преслава е неуспешна? Аз за на Татяна говоря, Митко взима другите 6. И приказките ми са твърде премерени, твоите не са като видя, че не ти изнасят сметките. Ти какво - изкара, че печели общо 12 000 на месец ли? Това как ще стане с хонорар 1500 лева? Излиза, че трябва да има 8 участия средно на месец и следователно около 96 за годината. А всъщност броят им за 2016 г. е двойно по-нисък ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И Лорена, и Татяна имат за Декември пет участия. Разликата е там, че Татяна е певица 15 години, а Лорена е дебют. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Моля, моля за Декември има 5. Смятай значи, за 6-месечна кариера и с 2 песни, има повече от краварката дори. Директно й праща 15-годишните напъни в коша за боклук. Аз дори не знам защо ги сравняваме де- Лорена я пускат в най-голямата дискотека в Студентски всяка вечер, докато краварката си снима лайв чатове от Съединение с ексклузивни новини, защото няма предаване, в което да я поканят, за да го обяви там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Моля, моля за Декември има 5. Мислиш ли, че са 5? Коледните банкети не се рекламират от фирмата, ама като не можеш да мислиш по-добре не се опитвай. И януари е на турне в Америка с двоен хонорар, нека и е зле и нека е треторазрядна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Сериозно започвам да се замислям дали Пайнер не ни подготвят за шока Без теб да стане Видеоклип на годината. Отвсякъде ме заливат статии колко е иновативен и невиждан... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И Лорена, и Татяна имат за Декември пет участия. Разликата е там, че Татяна е певица 15 години, а Лорена е дебют. Да видим Лорена след 15 години дали ще ги има тия участия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Сериозно започвам да се замислям дали Пайнер не ни подготвят за шока Без теб да стане Видеоклип на годината. Отвсякъде ме заливат статии колко е иновативен и невиждан... :1000 (29): Представяш ли си? Тогава тотално става най-мразената в чалга средите. Тежки времена дойдоха за Преси фенс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Сериозно започвам да се замислям дали Пайнер не ни подготвят за шока Без теб да стане Видеоклип на годината. Отвсякъде ме заливат статии колко е иновативен и невиждан... :1000 (29): Ами на мен честно казано много ми харесва видеото. Отличава се от абсолютно всичко правено в поп фолка, иновативно ми изглежда. Да видим Лорена след 15 години дали ще ги има тия участия. Хубаво го каза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ами на мен честно казано много ми харесва видеото. Отличава се от абсолютно всичко правено в поп фолка, иновативно ми изглежда. Хубаво го каза. Не мислят като пишат. Иначе за Преса - прилича на ТВ версия, но пак е по-добро от всичките й клипове досега. И отива на песента. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Представяш ли си? Тогава тотално става най-мразената в чалга средите. Тежки времена дойдоха за Преси фенс Трудно ми е да определя кога би била по-мразена- ако вземе Певица/Идол или ако вземе Клип в конкуренция с Пей Сърце, МамаУраган, И на всички като тебе, В друг живот, В 5 ми звънни... :1000 (29): Като иска задължително награда в слаба за нея година като тази, да си нацели поне нещо не толкова голямо и трудно достижимо в обективни условия. Или да накара Пайнера да ѝ направи статуетка Медийно присъствие, макар че и там Емануела е по-заслужила от нея... :1000 (29): Ами на мен честно казано много ми харесва видеото. Отличава се от абсолютно всичко правено в поп фолка, иновативно ми изглежда. Хубаво го каза. И на мен видеото ми харесва, но просто не е дори и в ТОП 5 на заслужилите. И със сигурност не е нещо ново за пазара- пускаха се и други с такива кадри тук. Но да, може би е първият изцяло такъв клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Клипа на Преси въобще не заслужава да е клип на годината, но ако този клип бе направен от Галена, щяхте да я пръскате от хвалби. Според мен видеото трябва да отиде при МамаУраган или И на всички като тебе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Клипа на Преси въобще не заслужава да е клип на годината, но ако този клип бе направен от Галена, щяхте да я пръскате от хвалби. +1 Хората просто вече са предубедени за Преслава. Трябва да направи албум тип "Lemonade", за да се хареса масово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Сериозно започвам да се замислям дали Пайнер не ни подготвят за шока Без теб да стане Видеоклип на годината. Отвсякъде ме заливат статии колко е иновативен и невиждан... :1000 (29): След многобройните критики, че вечната му Певица на годината никога не е печелила хит, клип и албум - време е това да бъде поправено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 2,000,000 гледания. #1 в „Набиращи популярност“ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари