Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Тя вече не е краварка, раздели се с фермера. Сега е чисто и просто - едно нищо.

Пайнер организират "Краварка търси фермер" :helpsmilie:

В това тя е най- добрата !!! Да пасе крави и да дой бика

Сподели в други сайтове

я пак?

14533514_1095104157270220_5712966318030848000_n.jpg

Тук да, но и да са същите, то пак си е модерно в цял свят в момента. Ако Галена е една от първите или първата с тях, окей, ама по морето правят подобни прически за 10лв. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

За стайлинга съм съгласен, но не и за косата. То даже прическите са различни, сега забелязах :1000 (29):

Не са различни, просто при Преса са използвали дълги екстеншъни, а при Галена цветни въженца/конци.

Сподели в други сайтове

Да ви имам драмите, още преди 10 години се появиха с еднакви прически на концерт - пак бяха с едни конци в главата :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз се чудя Преслава с къв акъл се е навила на тая прическа, след като много добре знае кой е снимал фотосесия и видеоклип с нея преди 2 месеца.

В клюкарските сайтове случката вече беше отразена.

Сподели в други сайтове

Да ви имам драмите, още преди 10 години се появиха с еднакви прически на концерт - пак бяха с едни конци в главата :3fdb8960598fa63e:

Да, но тогава бяха приятелки и Галена не беше на върха.

Сега са скарани и са двете най-вървежни певици в чалгата. Не върви да се копират една друга.

Сподели в други сайтове

Мачкат :3fdb8960598fa63e: Това е сигурно най-доброто изпълнение на Галош в цялата й кариера :roll1:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Да, но тогава бяха приятелки и Галена не беше на върха.

Сега са скарани и са двете най-вървежни певици в чалгата. Не върви да се копират една друга.

Поздрав,

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, в периода 2005-2006. Този път Преса беше първа. Мисля, че беше за някаква фотосесия около албума Дяволско желание през есента. После Галош се появи с подобна на РД на Планета с Амет и Хабиби ( :1000 (29): ), в новогодишната програма, наградите на Планета и в клипа на Чупката. На наградите на НФ Преса пак беше със същата. Кама й връчваше наградата. :3fdb8960598fa63e:

И двете бяха супер кич. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Да, в периода 2005-2006. Този път Преса беше първа. Мисля, че беше за някаква фотосесия около албума Дяволско желание през есента. После Галош се появи с подобна на РД на Планета с Амет и Хабиби ( :1000 (29): ), в новогодишната програма, наградите на Планета и в клипа на Чупката. На наградите на НФ Преса пак беше със същата. Кама й връчваше наградата. :3fdb8960598fa63e:

Както се казва По- добре кич, отколкото хич ! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не, Ивана беше първа, след това Галена във фотосесията за албума й.

photo_big_114.jpg

preslava-mariia-i-galena-se-sramuvat-ot-tezi-retro-snimki-shte-gi-poznaete-li-10.jpg

Сподели в други сайтове

Моля, запазете минута мълчание!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не, Ивана беше първа, след това Галена във фотосесията за албума й.

photo_big_114.jpg

preslava-mariia-i-galena-se-sramuvat-ot-tezi-retro-snimki-shte-gi-poznaete-li-10.jpg

Галена кога е я е снимала фотосесията? Не е ли с излизането на албума преди лятото?

Тези снимки са от 2005. :dontknow:

http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1

Сега като се поразрових, Преса с тази коса е била на наградите на Планета, не на НФ, така че с Галош наистина са били с еднакви визии на концерта.

Когато тук се налагат обичайните имена като новаторки, а една друга пак се оказва преди тях... :whistling:

t5_847646.jpg

Кристина Агилера й праща много поздрави. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

ама моля ти се!

Изумително изпълнение! :3fdb8960598fa63e:

Искам да видя как би написала текста на песента!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...