ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И трите са гледали от световната мода. Пеца и мода в едно изречение :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 На Преслава колко ли й се иска да е като Галена.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И? Ми нищо. Всички са с плитки, но видиш ли Преслава точно от Галена видяла. :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми нищо. Всички са с плитки, но видиш ли Преслава точно от Галена видяла. :1000 (34): То не са само плитките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ми нищо. Всички са с плитки, но видиш ли Преслава точно от Галена видяла. :1000 (34): очевидно и стайлинга и прическите са 1:1 :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тя вече не е краварка, раздели се с фермера. Сега е чисто и просто - едно нищо. Пайнер организират "Краварка търси фермер" В това тя е най- добрата !!! Да пасе крави и да дой бика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 За стайлинга съм съгласен, но не и за косата. То даже прическите са различни, сега забелязах :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 За стайлинга съм съгласен, но не и за косата. То даже прическите са различни, сега забелязах :1000 (29): я пак? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 я пак? Тук да, но и да са същите, то пак си е модерно в цял свят в момента. Ако Галена е една от първите или първата с тях, окей, ама по морето правят подобни прически за 10лв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 За стайлинга съм съгласен, но не и за косата. То даже прическите са различни, сега забелязах :1000 (29): Не са различни, просто при Преса са използвали дълги екстеншъни, а при Галена цветни въженца/конци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да ви имам драмите, още преди 10 години се появиха с еднакви прически на концерт - пак бяха с едни конци в главата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз се чудя Преслава с къв акъл се е навила на тая прическа, след като много добре знае кой е снимал фотосесия и видеоклип с нея преди 2 месеца. В клюкарските сайтове случката вече беше отразена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да ви имам драмите, още преди 10 години се появиха с еднакви прически на концерт - пак бяха с едни конци в главата Да, но тогава бяха приятелки и Галена не беше на върха. Сега са скарани и са двете най-вървежни певици в чалгата. Не върви да се копират една друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Мачкат Това е сигурно най-доброто изпълнение на Галош в цялата й кариера Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да, но тогава бяха приятелки и Галена не беше на върха. Сега са скарани и са двете най-вървежни певици в чалгата. Не върви да се копират една друга. Поздрав, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Поздрав, :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да ви имам драмите, още преди 10 години се появиха с еднакви прически на концерт - пак бяха с едни конци в главата Да, в периода 2005-2006. Този път Преса беше първа. Мисля, че беше за някаква фотосесия около албума Дяволско желание през есента. После Галош се появи с подобна на РД на Планета с Амет и Хабиби ( :1000 (29): ), в новогодишната програма, наградите на Планета и в клипа на Чупката. На наградите на НФ Преса пак беше със същата. Кама й връчваше наградата. И двете бяха супер кич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да, в периода 2005-2006. Този път Преса беше първа. Мисля, че беше за някаква фотосесия около албума Дяволско желание през есента. После Галош се появи с подобна на РД на Планета с Амет и Хабиби ( :1000 (29): ), в новогодишната програма, наградите на Планета и в клипа на Чупката. На наградите на НФ Преса пак беше със същата. Кама й връчваше наградата. И двете бяха супер кич. Както се казва По- добре кич, отколкото хич ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да, в периода 2005-2006. Този път Преса беше първа. Мисля, че беше за някаква фотосесия около албума Дяволско желание през есента. После Галош се появи с подобна на РД на Планета с Амет и Хабиби ( :1000 (29): ), в новогодишната програма, наградите на Планета и в клипа на Чупката. На наградите на НФ Преса пак беше със същата. Кама й връчваше наградата. И двете бяха супер кич. Не, Ивана беше първа, след това Галена във фотосесията за албума й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Когато тук се налагат обичайните имена като новаторки, а една друга пак се оказва преди тях... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Моля, запазете минута мълчание! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 1 година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Моля, запазете минута мълчание! ама моля ти се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не, Ивана беше първа, след това Галена във фотосесията за албума й. Галена кога е я е снимала фотосесията? Не е ли с излизането на албума преди лятото? Тези снимки са от 2005. http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1 http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1 http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1 http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1 http://preslava-world.com/gallery/displayi...&fullsize=1 Сега като се поразрових, Преса с тази коса е била на наградите на Планета, не на НФ, така че с Галош наистина са били с еднакви визии на концерта. Когато тук се налагат обичайните имена като новаторки, а една друга пак се оказва преди тях... Кристина Агилера й праща много поздрави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 ама моля ти се! Изумително изпълнение! Искам да видя как би написала текста на песента! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари