-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ани Хоанг скоро ще скандализира с клип. Жалко, че песента пак е поп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Що не казвате, че "Жадни за любов" на Ивана и Деса била голям хит, бре? Гледам някакви стари фолк списания и навсякъде е първа, след нея "Вик" и "Жените са цветя". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Вече качена и в официалната страница на Деси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Що не казвате, че "Жадни за любов" на Ивана и Деса била голям хит, бре? Гледам някакви стари фолк списания и навсякъде е първа, след нея "Вик" и "Жените са цветя". Аз като казвам, че е хит някои ми твърдяха, че е била само популярна и до там.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Изумително изпълнение! Искам да видя как би написала текста на песента! ХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кристина Агилера й праща много поздрави. Е, от световните сигурно доста ѝ пращат поздрави... :1000 (29): Но тук говорим за поп-фолка, където ДС е преди останалите обсъждани. Тя усвои тази мода още 2002, в Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ани Хоанг скоро ще скандализира с клип. Жалко, че песента пак е поп. Луда обич е песента, в нов вариант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Луда обич е песента, в нов вариант. Така ли ? Тази е луда! Първия албум беше брутален, но после почна да пропада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Хоанг е уникална - има 30 песни и нито един хит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Хоанг е уникална - има 30 песни и нито един хит "Лекарство за мъж" и "Загасете светлините" бяха популярни, но дотам. 5 години наливане от пусто в празно. Мислех, че може да се наложи заради нестандартната визия, но просто не се получава. Иначе "Луда обич" вече има един ремикс, даже го пя на наградите, където взе Дебют. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Просто е абсолютно бездарна и няма никаква харизма. Андреа поне успя да продаде пошлост и скандал, тази девойка за нищо не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Хоанг е уникална - има 30 песни и нито един хит е моля ти се , тази песен си беше хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 е моля ти се , тази песен си беше хит Колкото беше хит и "А уж не бях такава" на Татяна - за 2 месеца. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Това й беше хита на виетнамката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И все пак нека си признаем, че повечето песни на Ани Хоанг изобщо не са в чалга стил. ''Имам новина'' има над 5 милиона гледания - не е провал в никакъв случай. С песни като ''Няма да те бавя'' и ''На см'' няма как да стане. Мен тази ме кефи доста: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 "Няма да те бавя" е много яка песен, която аз все още си пускам понякога. Иначе любимата ми нейна е "Луда обич", невероятна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И все пак нека си признаем, че повечето песни на Ани Хоанг изобщо не са в чалга стил. ''Имам новина'' има над 5 милиона гледания - не е провал в никакъв случай. С песни като ''Няма да те бавя'' и ''На см'' няма как да стане. Мен тази ме кефи доста: Вярно, че "Имам новина" като по чудо й беше успешна. И все пак 3 популярни песни за 5 години е зле. Просто не грабва хората, колкото и да се налива в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Обаче и 4-те песни на Ани Хоанг от Оцко са жестоки! ''Загасете светлините'' ми е една от любимите песни за 2014. ''Имам новина'' е най-добрия кавър на ''Не си ти'' ''Като нощ и ден'' заслужаваше да стане тотален хит! Жестока мелодия. ''Ако от теб си тръгна'' ми напомняше на хитове на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Хоанг е уникална - има 30 песни и нито един хит Още малко и ще настигне краварката Тая песен е много готина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 5,5 млн !! :о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Още малко и ще настигне краварката Тая песен е много готина. Да, не знам защо не се забележи. Според мен тва е една от най-добрите песни на Хоанг. Изпълнението обаче е много зле. Как Яница не я е чула преди нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Да, не знам защо не се забележи. Според мен тва е една от най-добрите песни на Хоанг. Изпълнението обаче е много зле. Как Яница не я е чула преди нея. Изпълнението проваля всичко според мен, това "с тебе да се съберем" е трудно за слушане Но иначе всичко друго е топ, голяма мацка е в клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Изпълнението проваля всичко според мен, това "с тебе да се съберем" е трудно за слушане Но иначе всичко друго е топ, голяма мацка е в клипа. Все едно ражда докато го пее. Абе добре изглежда ама няма да е лошо да качи няколко килограма. Аз най я харесвам в ''Загасете светлините''. Там ми напомня страшно на Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари