Blueberry Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Вижте на 3:39 колко е неадекватна, не стига, че си изпуска репликата ми и все едно фъфли, как може да влезе в монтажа този кадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Аз пък днес се загледах в танците на Фики- 2:43... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Имитира Дрейк успешно дори и в неловките движения! П.П. Може ли някой модератор да изтрие тирето от заглавието, трябва да е Антинагради... http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=102912 Не пиша на никой, че не знам кой ще влезе пръв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Дори и на плейбек Елена е мачкала с приеми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Дори и на плейбек Елена е мачкала с приеми! Тук също... цял стадион пее Първата-последната. Да не коментираме, че това се случва един ден след като и двамата й братя умират. Бетон на живо и невероятен прием- Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тук също... цял стадион пее Първата-последната. Да не коментираме, че това се случва един ден след като и двамата й братя умират. Бетон на живо и невероятен прием- Кралица! От какво са умряли двамата и братя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От какво са умряли двамата и братя? + и аз за първи път чувам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 + и аз за първи път чувам Нали си споделил това в чата преди малко http://www.blitz.bg/article/6288 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От какво са умряли двамата и братя? 37-годишният Пламен Ангелов-Стършела, който бе взет за курбан от Свети Илия на плажа Силистар край Синеморец в събота, е брат на фолкпевицата Елена Паришева, съобщава в. "Нощен Труд". Двамата са родственици по бащина линия и за последно са се видели на концерта на Пайнер във Велико Търново на 23 юли. Тогава Стършела навестил сестра си (тя за първа година участва в певческия тур на фирмата), изгледал е представянето й и се е похвалил, че отпрашва за морето. 21-годишният Минко Генчев, който също загина при инцидента, е техен прероден брат. Нещастието стана на 2 август, навръх рождения ден на Елена. За трагедията тя научава от медиите и изпада в шок. "Елена още не може да се съвземе. Много е разстроена, но се държи мъжки", довери мениджърът на ТВ Планета Хари Янакиев вчера в Стара Загора. Превъзмогвайки скръбта, Елена излезе на сцената за поредния концерт от турнето, облечена в черен лачен тоалет. Певицата стисна зъби, изпя си парчетата и не позволи на публиката да узнае за мъката й. Зад кулисите обаче сподели пред колегите си, че посвещава изявата на удавените си братя. п.п. Тя дори е пяла на 2 август- самия ден. Не знам колко силен човек трябва да си, за да стиснеш зъби и да излезеш пред 30-хилядна публика в такъв момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Няма омръзване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 37-годишният Пламен Ангелов-Стършела, който бе взет за курбан от Свети Илия на плажа Силистар край Синеморец в събота, е брат на фолкпевицата Елена Паришева, съобщава в. "Нощен Труд". Двамата са родственици по бащина линия и за последно са се видели на концерта на Пайнер във Велико Търново на 23 юли. Тогава Стършела навестил сестра си (тя за първа година участва в певческия тур на фирмата), изгледал е представянето й и се е похвалил, че отпрашва за морето. 21-годишният Минко Генчев, който също загина при инцидента, е техен прероден брат. Нещастието стана на 2 август, навръх рождения ден на Елена. За трагедията тя научава от медиите и изпада в шок. "Елена още не може да се съвземе. Много е разстроена, но се държи мъжки", довери мениджърът на ТВ Планета Хари Янакиев вчера в Стара Загора. Превъзмогвайки скръбта, Елена излезе на сцената за поредния концерт от турнето, облечена в черен лачен тоалет. Певицата стисна зъби, изпя си парчетата и не позволи на публиката да узнае за мъката й. Зад кулисите обаче сподели пред колегите си, че посвещава изявата на удавените си братя. п.п. Тя дори е пяла на 2 август- самия ден. Не знам колко силен човек трябва да си, за да стиснеш зъби и да излезеш пред 30-хилядна публика в такъв момент. Риска на професията, но все пак и беше първото турне, показа страшна дисциплина. Повечето, може би не биха се качили на сцената. Евала и правя, желязна е на самото представяне. Според мен публиката я е заредила страшно много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 37-годишният Пламен Ангелов-Стършела, който бе взет за курбан от Свети Илия на плажа Силистар край Синеморец в събота, е брат на фолкпевицата Елена Паришева, съобщава в. "Нощен Труд". Двамата са родственици по бащина линия и за последно са се видели на концерта на Пайнер във Велико Търново на 23 юли. Тогава Стършела навестил сестра си (тя за първа година участва в певческия тур на фирмата), изгледал е представянето й и се е похвалил, че отпрашва за морето. 21-годишният Минко Генчев, който също загина при инцидента, е техен прероден брат. Нещастието стана на 2 август, навръх рождения ден на Елена. За трагедията тя научава от медиите и изпада в шок. "Елена още не може да се съвземе. Много е разстроена, но се държи мъжки", довери мениджърът на ТВ Планета Хари Янакиев вчера в Стара Загора. Превъзмогвайки скръбта, Елена излезе на сцената за поредния концерт от турнето, облечена в черен лачен тоалет. Певицата стисна зъби, изпя си парчетата и не позволи на публиката да узнае за мъката й. Зад кулисите обаче сподели пред колегите си, че посвещава изявата на удавените си братя. п.п. Тя дори е пяла на 2 август- самия ден. Не знам колко силен човек трябва да си, за да стиснеш зъби и да излезеш пред 30-хилядна публика в такъв момент. Евала. Винаги съм знаел, че е мъжко момиче. Наистина трябва да си много силен за такова нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Доста приятна песен! Жалко, че не се забеляза много .. тогава помня, че повечето я сметнаха за прекалено слаба като за Джена, но сега спешно има нужда от нещо поне толкова добро Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Няма омръзване. +1 Страшно много ме зариби, ей тва е хита на зимата до момента! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Няма омръзване. Брутална песен , хитът отново е при Анелия Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бях на концерта 2008 в Стара Загора. Стадион "Берое" щеше да се срути на "Първата-последната". Не съм сигурен, че клипчето покава цялата емоция и колко голям хит беше тази песен. Целият й микс е много силен.Изпя си песните, получи си биса, уважи си публиката и поплака. Никога не ми е харесвала, даже съм я намирал леко безлична, но това е един от най-добрите ни лайв изпълнения... емоция, прием, песни.. Обърнете внимание на "Достатъчно" в микса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Уникален дует са двамата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Уникален дует са двамата! Тази песен навява толкова спомени... Много истинска!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тази песен навява толкова спомени... Много истинска!!! На мен това ми липсва към днешна дата. Такъв тип песни с послание, смисъл..иначе това си е хит за всички времена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 37-годишният Пламен Ангелов-Стършела, който бе взет за курбан от Свети Илия на плажа Силистар край Синеморец в събота, е брат на фолкпевицата Елена Паришева, съобщава в. "Нощен Труд". Двамата са родственици по бащина линия и за последно са се видели на концерта на Пайнер във Велико Търново на 23 юли. Тогава Стършела навестил сестра си (тя за първа година участва в певческия тур на фирмата), изгледал е представянето й и се е похвалил, че отпрашва за морето. 21-годишният Минко Генчев, който също загина при инцидента, е техен прероден брат. Нещастието стана на 2 август, навръх рождения ден на Елена. За трагедията тя научава от медиите и изпада в шок. "Елена още не може да се съвземе. Много е разстроена, но се държи мъжки", довери мениджърът на ТВ Планета Хари Янакиев вчера в Стара Загора. Превъзмогвайки скръбта, Елена излезе на сцената за поредния концерт от турнето, облечена в черен лачен тоалет. Певицата стисна зъби, изпя си парчетата и не позволи на публиката да узнае за мъката й. Зад кулисите обаче сподели пред колегите си, че посвещава изявата на удавените си братя. п.п. Тя дори е пяла на 2 август- самия ден. Не знам колко силен човек трябва да си, за да стиснеш зъби и да излезеш пред 30-хилядна публика в такъв момент. + това на 2-ри август Елена има Рожден ден. Много силна жена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво стана с клипа на Тони и Цура - голямо бавене... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Аз пък днес се загледах в танците на Фики- 2:43... Мъжете и опитите им да правят две неща наведнъж "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тези антинагради си кажете, че ги направихте, за да може да бъдат отличени Тотя и Яница. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тези антинагради си кажете, че ги направихте, за да може да бъдат отличени Тотя и Яница. :1000 (29): :1000 (29): Ти пък къде видя Яница? Всичко е заплюто за Татяна, аз даже предлагам да затворите темата и да и дадете наградите, че да сте възможно най-щастливи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Емилия е снимала нов клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари