Dinnev Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пак ли ще пенсионират Преси? Милата, за кой ли път й се случва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Март месец, като пенсионират Пеца почват да я налагат. Видяха, че се харесва на по-непретенциозната публика и ще поеме щафетата (Ивана-Преслава). С Мария Петова не им се получи, но Жулиетка ги умее нещата :1000 (29): Това, че Фичката я е плющаял само ще й е в плюс Бях сигурен, че това ще е новата Преслава, още не мога да повярвам какъв провал се оказа. В началото все си мислех, че е скована от притеснение, не съм подозирал, че може да съществува толкова нехаризматичен човек ...дори и най-нисшия слой чалгарки са по-артистични, като краварката например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пак ли ще пенсионират Преси? Милата, за кой ли път й се случва? Минимум трети :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Пак ли ще пенсионират Преси? Милата, за кой ли път й се случва? Този път е за последно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Март месец, като пенсионират Пеца почват да я налагат. Видяха, че се харесва на по-непретенциозната публика и ще поеме щафетата (Ивана-Преслава). С Мария Петова не им се получи, но Жулиетка ги умее нещата :1000 (29): Това, че Фичката я е плющаял само ще й е в плюс Мисля, че преди време ти беше казвал, че ще дадат на Преслава Идол, за да я пенсионират. Още ли е такава схемата, защото ми се струва нелепо да й дадат едната от двете големи награди при наличието на поне 3-4 певици, които са над нея? И как въобще е възможно наградата за Идол да е пенсиониране, вместо напомпване? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Този път е за последно. Тежки времена настъпиха на Преси Фенс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ама как ще я пенсионират с Идол, чувате ли се? :1000 (29): Това е ежегодна награда за конкретна година, не е като Мегазвезда да се дава веднъж за цялостна кариера. Все едно да те пенсионират с Певица на годината :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мисля, че преди време ти беше казвал, че ще дадат на Преслава Идол, за да я пенсионират. Още ли е такава схемата, защото ми се струва нелепо да й дадат едната от двете големи награди при наличието на поне 3-4 певици, които са над нея? И как въобще е възможно наградата за Идол да е пенсиониране, вместо напомпване? Ти верно ли се опитваш да търсиш логика и смисъл в наградите? Недей, не си губи времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Тежки времена настъпиха на Преси Фенс. Иронизирай, колкото искаш. Има го и варианта това пенсиониране да е само за година-две, както вече се е случвало. Пайнера е влюбен в нея, допускам, че след време пак ще й набута някоя Певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Иронизирай, колкото искаш. Ама аз не иронизирам, наистина смятам, че настъпиха тежки времена за нас. Година с три песни, един хит, нито един одобряван клип от масата, слаб прием на единственият й хит за годината, плюенето около наградите - лесно ли ти се вижда? :1000 (29): Като цяло няма да е зле наистина да я спрат за малко Преслава. Колкото и да не ми се иска, добре е за самата нея, като артист. Току-виж срещне любовта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ти верно ли се опитваш да търсиш логика и смисъл в наградите? Недей, не си губи времето. Прав си, как посмях да потърся логика и смисъл... :1000 (29): И все пак ще е тотална небивалица да се опитват да я пенсионират с... едната от двете най-големи статуетки. Иначе Джулия ако наистина плануват да я напомпат да измести Преслава (доколкото може да е изместена певица, която от няколко години не е лидер), мисля че имат сериозен шанс да им се получи. Но мисля, че тук ще имат голям проблем с ди джеите по дискотеките, които сигурно ще изгледат странно всеки, който ги помоли да пуснат някоя си Джулия... :1000 (29): А за жалост клубовете се водят някакъв супер фактор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Преслава тази година е абсолютен топ, всеки един от клиповете й заслужава клип на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Иронизирай, колкото искаш. Има го и варианта това пенсиониране да е само за година-две, както вече се е случвало. Пайнера е влюбен в нея, допускам, че след време пак ще й набута някоя Певица на годината. Ами най-вероятно ще стане така. Например за 2012 и 2013 не стана Певица на годината и после като взе за 2014, хората доста се зарадваха. Тя вярно, че зацикли откъм продукция тази година, но щом прави по 200 участия годишно, постоянно е в медиите, било то и с негативни писания и щом й скандираха мощно името в Арена, явно все още не е изчерпана и безинтересна. Другото, което е, че няма младо поколение, което да я замести. Топ имената са едни и същи от 10 години с едно-две размествания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ама аз не иронизирам, наистина смятам, че настъпиха тежки времена за нас. Година с три песни, един хит, нито един одобряван клип от масата, слаб прием на единственият й хит за годината, плюенето около наградите - лесно ли ти се вижда? :1000 (29): Миличките! Така го описа, че чак ми стана мъчно за вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Страшно интересни са резултати в топа на Галена засега - който не е гласувал, веднага да си поправи грешката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В последните дни пак ме зариби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ама аз не иронизирам, наистина смятам, че настъпиха тежки времена за нас. Година с три песни, един хит, нито един одобряван клип от масата, слаб прием на единственият й хит за годината, плюенето около наградите - лесно ли ти се вижда? :1000 (29): Като цяло няма да е зле наистина да я спрат за малко Преслава. Колкото и да не ми се иска, добре е за самата нея, като артист. Току-виж срещне любовта. Всички бъзици на страна и аз мисля, че й е време за пауза на Преслава. 1-во, личния й живот е тотал щета и няма да е лошо да си обърне повече внимание и второ за 2-3 години ще й се отрази добре на кариерата ако го дава по-спокойно и се подръпне от гребена комерсиалната вълна. През това време може да си прави песни като "Ако утре ме губиш", защо не и един хубав албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В последните дни пак ме зариби Оо, ама то е имало период, в който те е била отрибила?? Провал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Оо, ама то е имало период, в който те е била отрибила?? Е да, от много слушане ми беше омръзнала и сега пак ме зариби Провал! МегаХит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хайде един интересен въпрос за размисъл- смятате ли, че Яница все още има шанс да се затвърди в А отбора, след като тази година проектите й не бяха толкова хитови като миналогодишните? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Е да, от много слушане ми беше омръзнала и сега пак ме зариби МегаХит! Мегахитовете правят по 100К на ден след втория месец, не по 20К. ПС: Мани, че от следене на гледанията й, и мен нещо ме позариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Хайде един интересен въпрос за размисъл- смятате ли, че Яница все още има шанс да се затвърди в А отбора, след като тази година проектите й не бяха толкова хитови като миналогодишните? Да, има повече участия от миналата година, успя да поддържа ниво без Оцко и направи 2 уникални клипа! Можеше да пусне и трета песен, но догодина живот и здраве май ще пусне 4! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мегахитовете правят по 100К на ден след втория месец, не по 20К. Ама то дори "Пей, сърце" не правеше по толкова :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ама то дори "Пей, сърце" не правеше по толкова :1000 (29): За Пей сърце ти ги следеше нещата, но съм сигурен, че Не ме заслужаваш имаше дни и с по 100 в третия си месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 За Пей сърце ти ги следеше нещата, но съм сигурен, че Не ме заслужаваш имаше дни и с по 100 в третия си месец. Тая песен насила се опитах да я харесам, не ми се получи! Ужасна е. Грам не ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари