Gomez Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Вече и в официалния канал на Деса.. хммм После гледанията на официалния клип са били малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Десислава сериозно пречи на някои хора тук, което отвсякъде си е показател само за едно- тя надмина очакванията на всички и нечии чужди фенове изобщо не бяха подготвени за това... Все пак, не се приема току-така фактът, че жанрът си има певица, която въпреки дългогодишната липса на компания, след 20 години на сцена пак е редом до най-младите актуални- абсолютен феномен, който надали скоро ще си има еквивалент. Вече и в официалния канал на Деса.. хммм Явно ДС и Пайнера имат някаква доста особена уговорка, щом дори и актуалната "И на всички като тебе" беше качена там като аудио... Странно, че чак сега се сещат за "Отново се родих", но щом са решили... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Десислава сериозно пречи на някои хора тук, което отвсякъде си е показател само за едно- тя надмина очакванията на всички и нечии чужди фенове изобщо не бяха подготвени за това... Все пак, не се приема току-така фактът, че жанрът си има певица, която въпреки дългогодишната липса на компания, след 20 години на сцена пак е редом до най-младите актуални- абсолютен феномен, който надали скоро ще си има еквивалент. На никой не пречи Деса, точно обратното, хората й се радват, като направи яка песен и доста народ тук отчете факта, че има сериозен напредък в кариерата й през последната година. Проблемът е във феновете й. Сещам се за трима (в това число и ти), които я бутате малко повечко от нужното. Получава се нещо от сорта на случая с Татяна, която целия форум не може да трае заради един единствен човек. Виж анкетата за най-антипатични певици и ще ти стане ясно. Някаква си треторазрядница с 1 хит за 15 години я води пред мразени имена като Преслава и Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На никой не пречи Деса, точно обратното, хората й се радват, като направи яка песен и доста народ тук отчете факта, че има сериозен напредък в кариерата й през последната година. Проблемът е във феновете й. Сещам се за трима (в това число и ти), които я бутате малко повечко от нужното. Получава се нещо от сорта на случая с Татяна, която целия форум не може да трае заради един единствен човек. Виж анкетата за най-антипатични певици и ще ти стане ясно. Някаква си треторазрядница с 1 хит за 15 години я води пред мразени имена като Преслава и Галена. Аз съм наясно и съм признавал, че феновете понякога се изсилваме в някои неща, но съвсем не смятам, че сме единствените. Достатъчно е човек да се върне назад и да погледне какво възхваляване е падало за Преслава и Галена през последните години, все едно са някакви световни звезди... Даже конкретно аз се опитвам да съм по-сдържан и аргументиран, а не директно да кажа 'Номер 1 е и точка!', даже откакто се е върнала в Пайнер не мисля, че съм го твърдял като ясен факт- само съм загатвал, че тя постепенно си отива там, където й е мястото... А и нека отбележим, че основна част от нещата, с които Десовите по един или друг станахме сред антипатичните на форума, бяха наши твърдения от миналата година, които през 2016 се реализираха. Миналата година ни се смееха, че я бутахме за ТОП име, въпреки че на нея всеки проект й беше мнооооого по-успешен от проектите на колежките й от едно време. Твърдяхме също така, че дуетите й не са хитове само заради партньора, а също така и че feat-овете, в които участва, са успешни главно заради нейните партии. През 2016 тя просто доказа, че е имало защо да ги говорим тези неща- все пак аз, Слави, GiorgioCalla, ENJOY и т.н. (по-активните), опознаваме изпълнителят Десислава вече 10-15 години и понякога предварително знаем на какво всъщност е способна тя. Та това е изпълнителката, която най-много е експериментирала във фолка и която през годините е пускала и проекти като My Pleasure, My Pain, Славатроника и с или без компания и телевизия е скандализирала с талант и усет как да е най-различна от всичките... та един връх в чалга компания ли ще й се опре... Иначе със сигурност съм радостен да видя, че Десислава става все по-призната в този форум- именно затова казах, че само 'някои хора' не могат да приемат еди-какво си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На 3:34, коя е тази до Райнето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Хах, Анелия до няколко месеца ще е единствената певица с три песни с над 10 млн. гледания, издадени през 2016. Една от тия песни е най-големият самостоятелен хит на годината. Калифорния - балон? Тва е най-големия хит на първото полугодие. Изкърти всички дискотеки и гръмна по-силно от основния си конкурент Като теб, но втората се задържа по-дълго във времето. На концерта Калифорния също се прие повече от добре - 10 месеца след дебюта си. Докато не видя тоя пословичен прием от концерта на Калифорния, за мен е балон. Както беше с първия дует с Ави Бенеди. Къртеше по чалготеките и накрая на концерта - прием нулев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На 3:34, коя е тази до Райнето? Мариана от дуета Мариана и Виктория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На мен Деса ми беше една от любимите. Откакто се върна в Пайнер и започнахте да я бутате навсякъде, не я дишам. Друг е въпросът, че чалга слушам само ако съм на купон или дискотека вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На никой не пречи Деса, точно обратното, хората й се радват, като направи яка песен и доста народ тук отчете факта, че има сериозен напредък в кариерата й през последната година. Проблемът е във феновете й. Сещам се за трима (в това число и ти), които я бутате малко повечко от нужното. Получава се нещо от сорта на случая с Татяна, която целия форум не може да трае заради един единствен човек. Виж анкетата за най-антипатични певици и ще ти стане ясно. Някаква си треторазрядница с 1 хит за 15 години я води пред мразени имена като Преслава и Галена. Много сте си повярвал ти и подлогите ти, ако се мислите за целия форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много сте си повярвал ти и подлогите ти, ако се мислите за целия форум. Не знаех, че имам почти 50 подлоги във форума. Вдигаш ми самочувствието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На мен Деса ми беше една от любимите. Откакто се върна в Пайнер и започнахте да я бутате навсякъде, не я дишам. Друг е въпросът, че чалга слушам само ако съм на купон или дискотека вече. Ееее, бива ли само заради феновете-защитници от любимка да стане неприятна? При мен всъщност е нещо такова с Преслава (без това, че ми е била една от любимите), която не само във форума ми налагат като най-великата, но въпреки това се опитвам да я оценявам, когато има какво да й се оценява... Успешен, неуспешен, този проект си остава най-доброто от нея от "На тебе не отказвам" насам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не знаех, че имам почти 50 подлоги във форума. Вдигаш ми самочувствието. Вече знаеш. Ама нали си гласувал от другия си профил HUNTER кво те бърка, а уж си беше забравил паролата...оф спи ми се и не ми се занимава да ти разведрявам ежедневието, утре някои хора работим, а други сън не спите да плюете по-успелите от вас. Лека нощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ееее, бива ли само заради феновете-защитници от любимка да стане неприятна? При мен всъщност е нещо такова с Преслава (без това, че ми е била една от любимите), която не само във форума ми налагат като най-великата, но въпреки това се опитвам да я оценявам, когато има какво да й се оценява... Успешен, неуспешен, този проект си остава най-доброто от нея от "На тебе не отказвам" насам... А "Няма да ри пиша"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Вече знаеш. Ама нали си гласувал от другия си профил HUNTER кво те бърка, а уж си беше забравил паролата...оф спи ми се и не ми се занимава да ти разведрявам ежедневието, утре някои хора работим, а други сън не спите да плюете по-успелите от вас. Лека нощ. Като не ти се занимава да ми разведряваш ежедневието, въобще не ме цитирай оттук нататък. Неприятен си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 А "Няма да ри пиша"? За мен лично "Без теб" е по-добрият проект. Всъщност, и "In Control" можеше да е много яка песен ако не беше английският... :1000 (29): Същата работа като с Издислав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ееее, бива ли само заради феновете-защитници от любимка да стане неприятна? При мен всъщност е нещо такова с Преслава (без това, че ми е била една от любимите), която не само във форума ми налагат като най-великата, но въпреки това се опитвам да я оценявам, когато има какво да й се оценява... Успешен, неуспешен, този проект си остава най-доброто от нея от "На тебе не отказвам" насам... Вие не сте защитници, вие ни натрапвате всичко свързано с нея. Противно е. Камелия по същата причина ми е анти. Пс: Чийзкейк, тия изблици в чата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Вие не сте защитници, вие ни натрапвате всичко свързано с нея. Противно е. Камелия по същата причина ми е анти. Пс: Чийзкейк, тия изблици в чата! Е, не натрапваме чак всичко... А и тази тема все пак е за споделяне на всевъзможни неща около фолк звездите, нормално е всеки фен да изтъква своята любимка когато има с какво. А при Десислава има мноооого за изтъкване- и старо, и ново... Но на теб може би ти е по-трудна цялата тази работа, защото си модератор и постоянно трябва да триеш нещо... :1000 (29): Както и да е, аз се опитах да се насоча към Пресли- има моменти като този, в които спонтанно започвам да й се кефя повечко... Една от най-добрите й песни! Но и тя като ДС понякога зарязва потенциални супер хитове без клип... :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 17 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Десислава сериозно пречи на някои хора тук, което отвсякъде си е показател само за едно- тя надмина очакванията на всички и нечии чужди фенове изобщо не бяха подготвени за това... Все пак, не се приема току-така фактът, че жанрът си има певица, която въпреки дългогодишната липса на компания, след 20 години на сцена пак е редом до най-младите актуални- абсолютен феномен, който надали скоро ще си има еквивалент. Явно ДС и Пайнера имат някаква доста особена уговорка, щом дори и актуалната "И на всички като тебе" беше качена там като аудио... Странно, че чак сега се сещат за "Отново се родих", но щом са решили... :1000 (29): Никой няма нищо против Деса, не знам защо си мислиш, че на някой му е трудно да приеме успеха на Деса. Но твоето поведение, и като цало на ваща банда е адски дразнещо, особено ти. Хората ти казват,че дразниш с поведение, ти продължаваш да говориш за Деса, кой ти говори за Деса? Дръж се, като момче/мъж моля ти се, не се дръж, като някаква ошипана госпожица, която се плюнчи и обяснява все едно е 15 годишна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 VBOX7 - Топ 20 Попфолк : Годишна класация 1. Деси Слава и Галин - Нека да е тайно 2. Алисия - Мой 3. Емануела ft Константин - Съкровище 4. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 5. Ванеса - Говори бившата 6. Крум ft. Галена - Както желаете, мис 7. Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - California 8. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 9. Галена - #МамаУраган 10. Джордан - На колене 11. Джена - Дразни ме пак 12. Алисия и Борис Соларийски - В кого да се влюбя 13. Преслава - Няма да ти пиша 14. Преслава - Чуплива и влюбена 15. Деси Слава - В друг живот 16. Емануела - Като теб 17. Алисия - Красавицата спяща 18. Анелия - Гот ми е 19. Галин ft. Азис - На Египет Фараона 20. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш https://www.vbox7.com/top20_2016:top20_bgpopfolk&pos=ec Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Бъдещите победители на наградите: Концертна сцена - Десислава заради MAD концерта през 2008. Клубна сцена - Десислава защото Митко така е решил. Успехи зад граница - Десислава заради участието си на Евровизия преди няколко години. Дискотечен хит- Отново се родих на Десислава. Има ли по-пускана песен от нея ? НЕ МИСЛЯ! Баладичен хит - В друг живот на Десислава. Тази песен е по-голям хит и от ''Стари рани''! Прогрес - Десислава. Албум - Послушай сърцето си на Десислава. Най-гледан клип в Ютуб/ Най-гледан изпълнител в Ютуб- Десислава защото я гледат дори на места където няма ток и компютри! Видеоклип - И на всички като тебе на Десислава. Артистично присъствие - Отново се родих на Десислава. Не е лесно да ходиш на 15см ток! Ако това не е артистичност... Дует - Нека да е тайно на Десислава и Галин! Хита на 2016 и на новото десетилетие! Песен - И на всички като теб на Десислава! Певец мъже - Десислава облечена като мъж Идол мъже - Пак Десислава Певица жени - Коя друга освен Десислава ? Идол жени - Десислава разбира се! Идол за малки и големи! Крал! :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На пресовите ви се върна с Без теб, дето половин година се подигравахте на Да ти олекне. Между другото, аз се радвам, че се престрашават да рискуват с по-некомерсиални песни. Без теб мен супер много ме кефи и изобщо не ми пука дали има 10 милиона или 1000 гледания. Но клипът наистина е потрес- не вярвах, че може да има нещо по-посредствено от Чуплива и влюбена, но ето на. Мисля, че трябва да се радваме сега на Без теб, че не ща да си помисля какво предстои. п.п. Тая песен е голям хит, на ретрото я пускаха 2 пъти. Също и Завинаги твоя се прие много добре, не знам защо се е вкопчила в Лъжа е само, трябва да си налага старите песни още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Никой няма нищо против Деса, не знам защо си мислиш, че на някой му е трудно да приеме успеха на Деса. Но твоето поведение, и като цало на ваща банда е адски дразнещо, особено ти. Хората ти казват,че дразниш с поведение, ти продължаваш да говориш за Деса, кой ти говори за Деса? Дръж се, като момче/мъж моля ти се, не се дръж, като някаква ошипана госпожица, която се плюнчи и обяснява все едно е 15 годишна... Да каже човек, че правим нещо, което никой друг не практикува тук... Ама не, братче... В последните месеци се обаждаме значително по-малко и всеки ден форума чете едно и също за Преслава и Галена, отвреме-навреме и за други... Ама това не е дразнещо, нали... Но ние че се активирахме повечко в края на най-силната година на ДС от доста време насам е ужасяващо... Да не говорим как форумът на моменти тотално замира точно защото тук постоянно се обвинява някой в нещо и на човек просто му се отщява да пише. Заради такива вечно мрънкащи, които постоянно недоволстват, че еди-кой си бил дразнещ задето в Поп-фолк скандали бил налагал любимият си изпълнител... Ами какво да прави- да стои и да гледа как само другите налагат своите си ли? Рамания = No Logic Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На пресовите ви се върна с Без теб, дето половин година се подигравахте на Да ти олекне. Между другото, аз се радвам, че се престрашават да рискуват с по-некомерсиални песни. Без теб мен супер много ме кефи и изобщо не ми пука дали има 10 милиона или 1000 гледания. Но клипът наистина е потрес- не вярвах, че може да има нещо по-посредствено от Чуплива и влюбена, но ето на. Мисля, че трябва да се радваме сега на Без теб, че не ща да си помисля какво предстои. п.п. Тая песен е голям хит, на ретрото я пускаха 2 пъти. Също и Завинаги твоя се прие много добре, не знам защо се е вкопчила в Лъжа е само, трябва да си налага старите песни още повече. Аз чак не мога да повярвам, че тази година и двете- Преслава и Галена- пуснаха по един невиждан и крайно неочакван за техните стандарти флоп... :1000 (29): Някой помни ли за колко време "Да ти олекне" направи първия милион? Мисля, че беше за по-дълго време от "Без теб", който го наближава, макар и доста бавно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Някой помни ли за колко време "Да ти олекне" направи първия милион? Мисля, че беше за по-дълго време от "Без теб", който го наближава, макар и доста бавно... 2-3 седмици... Но преса има и друг още по голям флоп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари