DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Изводът е, че от брака няма смисъл, това е. Така говорят старите моми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Имаше един филм "Аз" и даваха откъси от песните, влюбих се в "Не пред хората" и чаках с нетърпение да излезе - естествено беше сред последните, ако не се лъжа през 3 дни бяха премиерите, даже дали "Не пред хората" не излезе направо с албума. После Мария как я изимитира с "13" Наистина беше голямо събитие това за чалгата. Евала на Галс! https://www.vbox7.com/play:d8244c5ae4 https://www.vbox7.com/play:cd62b702e6 https://www.vbox7.com/play:2216bf2513 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Толкова малко гледания...а беше хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 На мен "Тоя става" ми е сред най-малко любимите, слушах я, но помня, че по дискотеките я въртяха повече от "Не пред хората" и се дразнех. Сеньор, това не го бях забелязала, но да, има нещо такова. И Галена въобще не реагира, това ако беше някоя друга, щеше да пропищи на мига. Ами тя Галена не беше и много в правото си да пропищява, защото на всички клипове от "Аз" им излезе първоизточника (не за кражба, но по-скоро вдъхновение като визия и обстановка). Но да - тогава направи невероятен фурор с този албум. Цял ноември, декември, януари всички говориха и слушаха само нея. Това беше първата ѝ наистина сериозна стъпка към лидерството, което затвърди година по-късно с "Пак ли". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Толкова малко гледания...а беше хит! Защото има възрастово ограничение, по някаква незнайна за мен причина. Сигурно щеше да е близо до милиона вече - всички песни от "Аз" имат доста високи гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Защото има възрастово ограничение, по някаква незнайна за мен причина. Сигурно щеше да е близо до милиона вече - всички песни от "Аз" имат доста високи гледания. "Тоя става" е с 300 и няколко, а е баси бруталната. Иначе тази "Искам да останем будни" е най-противната песен в целия албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ами тя Галена не беше и много в правото си да пропищява, защото на всички клипове от "Аз" им излезе първоизточника (не за кражба, но по-скоро вдъхновение като визия и обстановка). Но да - тогава направи невероятен фурор с този албум. Цял ноември, декември, януари всички говориха и слушаха само нея. Това беше първата ѝ наистина сериозна стъпка към лидерството, което затвърди година по-късно с "Пак ли". Интересно ми е защо никой не закача Мария, която е изкопирала половината видеография на Бионсе или пък Теди Александрова с Майли Сайръс, при Галена мисля, че единственото копие е "За последно", но то си го пише и в клипа, така че си е направо римейк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "Аз съм дявола" много напомня на "Създай игра". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Интересно ми е защо никой не закача Мария, която е изкопирала половината видеография на Бионсе или пък Теди Александрова с Майли Сайръс, при Галена мисля, че единственото копие е "За последно", но то си го пише и в клипа, така че си е направо римейк. При Галена наглите кражби са при "Много ми отиваш", "За последно" и части от "Запали" и "Да ти го дам ли", където е 1:1 с първоизточника. Другото е по-скоро прилика във я визия, я обстановка, я някой кадър. Реално когато я изкарват крадла, преувеличават, и то много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 При Галена наглите кражби са при "Много ми отиваш", "За последно" и части от "Запали" и "Да ти го дам ли", където е 1:1 с първоизточника. Другото е по-скоро прилика във я визия, я обстановка, я някой кадър. Реално когато я изкарват крадла, преувеличават, и то много. "Много ми отиваш" пък е един от най-добрите клипове в България изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Интересно ми е защо никой не закача Мария, която е изкопирала половината видеография на Бионсе или пък Теди Александрова с Майли Сайръс, при Галена мисля, че единственото копие е "За последно", но то си го пише и в клипа, така че си е направо римейк. Да, бе. Да ти го дам ли е копие на украинска група. А има и много други. Точно Галена е една от най-големите копирачки. "Аз съм дявола" много напомня на "Създай игра". А Създай игра напомня на клип на Кристина Агилера от 2003. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Една от любимите ми песни на Мария! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 https://itunes.apple.com/us/album/znam-kak/...090?i=489177153 Галена в Айтюнс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 https://itunes.apple.com/us/album/znam-kak/...090?i=489177153 Галена в Айтюнс? И Преслава https://itunes.apple.com/us/artist/preslava/id335943580 И като цяло целият Пайнер :1000 (33): За жалост не виждам новите песни... Емануела утре при Гала в "На Кафе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 При Галена наглите кражби са при "Много ми отиваш", "За последно" и части от "Запали" и "Да ти го дам ли", където е 1:1 с първоизточника. Другото е по-скоро прилика във я визия, я обстановка, я някой кадър. Реално когато я изкарват крадла, преувеличават, и то много. Милата тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Песента започна да ми харесва 8 761 Like 45 832 Dislike Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Гери-Никол на 01:19 :1000 (29): Не знаех за този кавър на песента на Емилия и Ави, не е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песента започна да ми харесва 8 761 Like 45 832 Dislike Да, но не в изпълнение на Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Татяна се пусна на пазара официално. Трябваше само да остави телефон, да могат потенциалните спонсори да се свързват с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Татяна се пусна на пазара официално. Трябваше само да остави телефон, да могат потенциалните спонсори да се свързват с нея. Ей го и тоя се изказа. Поне в такива моменти не пишете простотии, толкова ли е трудно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 В какви моменти? Не го ли направи тя достояние на целия свят. Това си е чиста реклама, хората като имат лични проблеми не ги размятат на ляво и на дясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Според мен добре направи Татяна, че излезе и си каза публично как стоят нещата от първо лице. Така или иначе жълтите медии нямаше да спрат да пишат какво ли не, по-добре хората да го чуят от нея. Много са ми смешни като почнат да увъртат и се чудят как да мажат и лъжат. Мария преди да се разведе на хиляда места каза, че няма такова нещо, а цялата преса гърмеше. Емилия и тя преди да си обяви връзката с Коко мълчеше като мишка и след това заяви в Горещо, че била бременна от него. Сега пак мълчи като я питат за изневерите му, а не е тайна за никой, че вършее де що види. След като са избрали да са публични личности, трябва да са наясно, че няма да имат личен живот. За сметка на това никой освен тях не прибира по 2-3 бона за час два. То не може всичко да имаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Значи до момента е лъгъла за това, че има стабилно семейство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Значи до момента е лъгъла за това, че има стабилно семейство. Ами явно. Аз ако бях щях да го изоблича веднага, нека всички разберат що за стока е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 В какви моменти? Не го ли направи тя достояние на целия свят. Това си е чиста реклама, хората като имат лични проблеми не ги размятат на ляво и на дясно. Ква реклама бе човек, ако е искала реклама още при първата изневяра щеше да си я направи. Този човек заслужава публично Татяна да си каже всичко, той докато я е наранявал едва ли е мислил за чувствата й. Значи до момента е лъгъла за това, че има стабилно семейство. Или просто е вярвала, че има такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари