Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не е вярно. Предварително й беше обяснено, че излиза една година в почивка, за да не стане overexposure и да писне на хората. Тя затова казва, че няма да е номинирана. След това обаче от Пайнер осъзнаха, че ще настане възстание, ако най-вървежната им певица я няма в номинациите и я бутнаха за цвят. Никой не си е мислил да я пенсионира за постоянно, та тя тогава беше на 26 години.

Пайнер умишлено или не създадоха ситуацията, а Преслава отнася хейта. Колко удобно за всички.

Факт е, че гадаете какво може да се е случило, защото дори и на вас ви е странно малко метал да скара две приятелки. Вероятно Митака е ползвал старата комунистка концепция "Разделяй и владей".

И аз да бях избран от всички медии за певец, идол и най харесван изпълнител и аз нямаше да я дам на друг. Все едно да не уважа правото на избор на феновете.

Колкото и заслуги да има през годината Галена, няма истерията и фенската маса около/на Преслава. На Галена няма ли да и е обидно да вземе топ наградите, а да не получи нито бис, нито аплодисменти... В нета Галена има мн фенове, но на концерти минава незабелязано като Ани Хоанг. Преслава не е виновна, че без да се старае, хората си я искат. Нарича се харизма.

image.png

Сподели в други сайтове

Не е вярно. Предварително й беше обяснено, че излиза една година в почивка, за да не стане overexposure и да писне на хората. Тя затова казва, че няма да е номинирана. След това обаче от Пайнер осъзнаха, че ще настане възстание, ако най-вървежната им певица да я няма в номинациите и я бутнаха за цвят. Никой не си е мислил да я пенсионира за постоянно, та тя тогава беше на 26 години.

Ами тя самата категория Мегазвезда поначало уж беше за изпълнителки, които са били Певица на годината 3 или 4 пъти, не помня. През 2010 Преслава вече имаше цели 4- 2006, 2007, 2008, 2009 и беше време и за нея да се появи статуетка 'Пенсиониране'. И може би си го е знаела. Иначе и Ивана можеше да не рухне така ако манипулативно не я бяха избутали от върха, налагайки на хората, че по-младата е по-успешната. Или ако с Преслава поне ги бяха оставили да са в равна битка за статуетката.

Сподели в други сайтове

Ами тя самата категория Мегазвезда поначало уж беше за изпълнителки, които са били Певица на годината 3 или 4 пъти, не помня. През 2010 Преслава вече имаше цели 4- 2006, 2007, 2008, 2009 и беше време и за нея да се появи статуетка 'Пенсиониране'. И може би си го е знаела. Иначе и Ивана можеше да не рухне така ако манипулативно не я бяха избутали от върха, налагайки на хората, че по-младата е по-успешната. Или ако с Преслава поне ги бяха оставили да са в равна битка за статуетката.

Ивана започна да рухва още преди да вземе Мегазвезда, така че и да не я беше взела, натам отиваха нещата.

Още след лятното турне през 2006 Преслава започна да надделява над нея, а въпросната награда я взе чак февруари следващата година.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Колкото и заслуги да има през годината Галена, няма истерията и фенската маса около/на Преслава. На Галена няма ли да и е обидно да вземе топ наградите, а да не получи нито бис, нито аплодисменти... В нета Галена има мн фенове, но на концерти минава незабелязано като Ани Хоанг. Преслава не е виновна, че без да се старае, хората си я искат. Нарича се харизма.

Прав си. И не само харизма, ами и гласови данни. Преса дори вече да не пее както едно време, като извиси гласа си, пленява хората, докарва ги до еуфория и те искат още и още. Галена миналата година се наложи да презаписва изпълненията си от концерта....

Но да кажеш, че Галена е нямала дори аплодисменти - е голямо преувеличение. Тя и бисове е имала.

И в крайна сметка тия награди за какво са - кой има най-голяма харизма и глас, или кой е изкарал най-големите хитове през годината? Ако е първото - по тая логика трябваше Певица на годината да се дава на Глория вече 20 години подред.

Сподели в други сайтове

Ивана започна да рухва още преди да вземе Мегазвезда, така че и да не я беше взела, натам отиваха нещата.

Още след лятното турне през 2006 Преслава започна да надделява над нея, а въпросната награда я взе чак февруари следващата година.

Не мисля, че Ивана е рухвала още от 2006. "Това е парчето", "Дъжд от рози", "Празник всеки ден" и т.н. дънеха отвсякъде- бяха идеалното продължение на серията й хитове от предишните години. Само покрай "Най-добрата" получи доста бъзици заради закачката с Мадона, но то това вече си се причисляваше почти към 2007 и беше точно по времето, по което Преслава действително надделя с доста по-силната "Лъжа е". И все пак, на наградите реално пак можеше победител да е Ивана, ако не я бяха лишили от възможността да се бори с Преслава.

Сподели в други сайтове

Прав си. И не само харизма, ами и гласови данни. Преса дори вече да не пее както едно време, като извиси гласа си, пленява хората, докарва ги до еуфория и те искат още и още. Галена миналата година се наложи да презаписва изпълненията си от концерта....

Но да кажеш, че Галена е нямала дори аплодисменти - е голямо преувеличение. Тя и бисове е имала.

И в крайна сметка тия награди за какво са - кой има най-голяма харизма и глас, или кой е изкарал най-големите хитове на годинта? Ако е първото - по тая логика трябваше Певица на годината да се дава на Глория вече 20 години подред.

РАЗБИРА се че получава аплодисменти, но не като за певица на годината. Има ли концерт, на който да е била по добре приета от Преса?

Като искаме да са обективни - да намалят категориите, но всяка категория да бъде разделена на Жури и на Зрители. 10 категории по 2 - поне ще са ясни критериите. Сега уж гласуваме, а вероятно гласовете ни се хвърлят, без да се погледнат, а после после това им е паравана, зад който се прикриват задкулисните игри...

image.png

Сподели в други сайтове

Не мисля, че Ивана е рухвала още от 2006. "Това е парчето", "Дъжд от рози", "Празник всеки ден" и т.н. дънеха отвсякъде- бяха идеалното продължение на серията й хитове от предишните години. Само покрай "Най-добрата" получи доста бъзици заради закачката с Мадона, но то това вече си се причисляваше почти към 2007 и беше точно по времето, по което Преслава действително надделя с доста по-силната "Лъжа е". И все пак, на наградите реално пак можеше победител да е Ивана, ако не я бяха лишили от възможността да се бори с Преслава.

Ами ако не се лъжа имаше открито гласуване в НФ. Ивана едва се вреди трета след Преслава и ДесиСлава. Ама Ивана вече беше станала досадна. Дори Азис агитираше да изберем Певица, която да не свързваме с кюфтета и кебапчета... Която стане певица повече т пъти, задължително става трън в очите...

image.png

Сподели в други сайтове

Още към октомври Преслава мачкаше с "Уморих се", "Заклевам те", "Първи в сърцето", а Ивана нямаше нищо пуснато.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ами ако не се лъжа имаше открито гласуване в НФ. Ивана едва се вреди трета след Преслава и ДесиСлава. Ама Ивана вече беше станала досадна. Дори Азис агитираше да изберем Певица, която да не свързваме с кюфтета и кебапчета... Която стане певица повече т пъти, задължително става трън в очите...

Е, аз говоря за изпълнителите в Пайнер, иначе е ясно, че ако нашата беше там щеше да им е страшен конкурент с албум като "Сладки сънища"... :1000 (29): Дори не мисля, че Преслава някога щеше да е това, което е, ако ДС не беше напускала гнездото. Едната чисто и просто е правена по схемата на другата, дори и ти мисля че го беше казвал.

Както и да е, през 2006 Ивана със сигурност е имала доста голяма конкуренция, но все още си беше номер 1 през по-голямото време- с кебапчета или не, хората все още си я възприемаха като певицата на народа.

Още към октомври Преслава мачкаше с "Уморих се", "Заклевам те", "Първи в сърцето", а Ивана нямаше нищо пуснато.

Да, към края на годината Преслава се засили, това го признах. Но като цяло по-силната за годината си беше Ивана- нещо като случаите от последните години, в които Галена през цялото време е била номер 1, а Преслава към края се е присетила, че иска голямата награда... :1000 (29):

Към изброените от мен песни на Ивана веднага мога да добавя и "Полужива", "Седем дни", "Животът продължава"... Абе непоклатимо си беше Ванчето преди края на 2006...

Сега се сетих обаче, че през 2006 и Анелия беше основен претендент за наградата...

Сподели в други сайтове

Сега гледам по "Планета" дават Мария Петрова и толкова ме хваща яд за нея... Толкова хубав глас, а натикана някъде там, в ъгъла, само защото няма излъчването на кучка/ку*ва, няма просташки песни (засега) и няма скъпи клипове. Толкова потенциал да има тази жена, а от "Пайнер" толкова да не виждат това...

Сподели в други сайтове

Сега гледам по "Планета" дават Мария Петрова и толкова ме хваща яд за нея... Толкова хубав глас, а натикана някъде там, в ъгъла, само защото няма излъчването на кучка/ку*ва, няма просташки песни (засега) и няма скъпи клипове. Толкова потенциал да има тази жена, а от "Пайнер" толкова да не виждат това...

Аман от превъзнасянето на това кръчмарско дърво. Не, Мария Петрова няма потенциал, не, Мария Петрова няма харизма. Иначе досега поне да беше придобила поне някаква известност. Една Юнона има по-известни песни от нея.

Сподели в други сайтове

Аман от превъзнасянето на това кръчмарско дърво. Не, Мария Петрова няма потенциал, не, Мария Петрова няма харизма. Иначе досега поне да беше придобила поне някаква известност. Една Юнона има по-известни песни от нея.

Защо има известни песни?

Защото е като куpва и пее за курви в песните и клиповете си.

Сподели в други сайтове

Мария можеше да стане звезда и да се нареди до топ имената, но не мисля, че би изместила Преслава или Галена. Определено трябваше малко бутане от Пайнер и малко повече хъс от нея, за да стане нещо... Псевдонима също трябваше да смени. Нищо лично към нея и хората с такива имена, просто не грабва масата.

Защо има известни песни?

Това са артисти, а не монахини. Ако е искала да държи морал да не е влизала в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Защо има известни песни?

Мне, не ти върви аргумента. И Мария Петрова опита с по-разсъблечен имидж, но просто беше плачевно, защото реално в кадри с нея даже една муха е по-интересна от нея. Опита с Оцко - яка песен, хит не стана. Опита със стила на Джена - цък, и там удари на камък. То просто някой като не става звезда от него, каквото и да прави, просто не става и не става.

Юнона е долна курвентия, да, но дори и тя с песен като "Удобна" например, където е много по-премерена, а песента е брутална добра, истинска поп-фолк песен, постигна популярност.

Сподели в други сайтове

Мария можеше да стане звезда и да се нареди до топ имената, но не мисля, че би изместила Преслава или Галена. Определено трябваше малко бутане от Пайнер и малко повече хъс от нея, за да стане нещо... Псевдонима също трябваше да смени. Нищо лично към нея и хората с такива имена, просто не грабва масата.

Това са артисти, а не монахини. Ако е искала да държи морал да не е влизала в Пайнер.

Тук има секси визия

В клипа към "Ще го преживея" пак е обесила яки цици...

Не е като монахиня

Юнонна трябваше да се е*е няколко пъти в клиповете за да бъде успешен продукта

И беше успешен.

Кефя се на Юнона също и на Мария..

Просто Мария не си намери спонсор..

Сподели в други сайтове

Мне, не ти върви аргумента. И Мария Петрова опита с по-разсъблечен имидж, но просто беше плачевно, защото реално в кадри с нея даже една муха е по-интересна от нея. Опита с Оцко - яка песен, хит не стана. Опита със стила на Джена - цък, и там удари на камък. То просто някой като не става звезда от него, каквото и да прави, просто не става и не става.

Юнона е долна курвентия, да, но дори и тя с песен като "Удобна" например, където е много по-премерена, а песента е брутална добра, истинска поп-фолк песен, постигна популярност.

Постигна малко популярност

За съжаление не се оцени от публиката..

След това зацикли и изкара бози

Ако беше пуснала още подобни тупалки.. щеше да е малко под нивото на Яница

Сподели в други сайтове

Джорджано е по-изврстен от половината треторазрядни в "Пайнер", и какво от това? Да не би да е големият певец?

Стига с този довод за харизмата. Каква харизма имаше Преслава в "Нежен рекет"?

Тъпото е, че, за да се котора днес дадена изпълнителка като нещо повече от обикновена, то трябва да има скандално поведение, клипове, за които да се пишат префърцунените възклицания от сорта на: "Смаза/разби ги" и "Кралица"...

И Мария Петрова, да, има потенциала, защото притежава най-важното - глас и умение да борави добре с него, сиреч - да пее добре на живо. Другото за мен са подробности. Но масата иска зрелище, не скучно седяща на сцената певачка, това ми е ясно. И на въпросната не й липсва толкова харизма, колкото достатъчно силни песни, които да са по-масово харесвани, макар че тълпата днес се кефи на много различни песни, от тази отпреди 10 години например, и повече подкрепа/побутване от страна на продуцентите.

Сподели в други сайтове

Постигна малко популярност

За съжаление не се оцени от публиката..

След това зацикли и изкара бози

Ако беше пуснала още подобни тупалки.. щеше да е малко под нивото на Яница

Дори и тази действително малка популярност пак е по-голяма от всичките песни на кръчмарката, взети заедно.

Сподели в други сайтове

Защо толкова я мразиш? :D :3fdb8960598fa63e:

Или е:

Ми не че я мразя, но винаги са ми абсурдни коментарите в този форум за нея. Все едно е някаква невероятна певица, която е щяла да направи новия ренесанс в чалгата, ама видиш ли, Митьо залагал на курви вместо на нея. А реално тя е една кръчмарска певица, каквато можеш да откриеш във всяка една кръчма. Гласът ѝ е страшно дразнещ, тя самата е много дървена и нехаризматична и напълно разбирам защо вече 5-6 години няма никакви успехи. Иначе не е като да не я харесвам - ок си е, песните ѝ са приятно, кажи-речи, но нулевата ѝ популярност е напълно разбираема, предвид личността ѝ.

п.п.: Тази песен, която си линкнал, ми е страшно любима, жалко, че тогава всяка втора песен беше от Оцко и не можа да се открои.

Сподели в други сайтове

Представили се за журналисти и имали пропуск за backstage

Намерили пристягащо бельо

Галена заседнала пред гримьорната на Преслава :D

Сложили стол специално пред гримьорната на Преса и Галена седнала там цяла вечер :D

И Преслава напуснала последна "Арена Армеец", защото Галена била заседнала пред гримьроната и Преслава не излезнала :D

Никакви поздрави между чалгарите.. ( все едно са непознати )

Галена се оплакала, че концерта за нова година бил пълна тъпотия

Сподели в други сайтове

Аз направо се изненадах като видях коя песен е най-гледана тая седмица :1000 (29): :1000 (29):

А песента на Малина колко много се е сринала не е истина. За два месеца е напът да отпадне в топ100 :1000 (29):

От 34то на 84то място. МАй някой е заредил с гледания. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Нямаше и нужда да пуска, трите песни от лятото не спираха да гърмят навсякъде и да са първи в класациите. Дори в-к Уикенд имаха класация за най-слушаните песни и първите две бяха на Ивана. :D

2006 си беше годината на Ивана, тя си беше реалния победител в категорията певица на годината. На турнето беше връх просто, после и на концерта в НДК с микса изкърти и хората скандираха като луди преди да излезе на сцената.

Златни времена бяха за поп-фолка, и за Ивана.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...