SantaCloud Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Преса през 2006та, беше нещо като Ивана през 2001. Имаше хитове, ама още не й беше дошло времето за ПЕВИЦА на годината. Нищо, че я получи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сори хора, но тук не съм съгласен. Много добре помня, че 2006 Ивана нямаше мегахит, който да бие "И когато съмне" и "Всичко води към теб". Отделно Преслава се въртеше с почти всичко, а Ивана само с 1/2 песни. 2006 си беше годината на Преслава поне в клубовете. Няма да коментирам, че към края вече с "Лъжа е" тотално седна на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сори хора, но тук не съм съгласен. Много добре помня, че 2006 Ивана нямаше мегахит, който да бие "И когато съмне" и "Всичко води към теб". Отделно Преслава се въртеше с почти всичко, а Ивана само с 1/2 песни. 2006 си беше годината на Преслава поне в клубовете. Няма да коментирам, че към края вече с "Лъжа е" тотално седна на върха. Не съм съгласен и аз, но с твоя коментар. Истерията по Ивана 2006та беше пикова. Трите песни от лятото гърмяха навсякъде, нямаше човек, който да не ги знае. Още с "Това е парчето" превзе всички класации, и на Планета, и на Нов фолк, годишната на Сигнал плюс пък беше оглавена от "Празника". На турнето беше тоталния лидер. Песните от началото на годината също и затвърждаваха позициите. Тогава имаше и проучване за най-обичаните личности в България и Ивана беше втора след Лили Иванова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не съм съгласен и аз, но с твоя коментар. Истерията по Ивана 2006та беше пикова. Трите песни от лятото гърмяха навсякъде, нямаше човек, който да не ги знае. Още с "Това е парчето" превзе всички класации, и на Планета, и на Нов фолк, годишната на Сигнал плюс пък беше оглавена от "Празника". На турнето беше тоталния лидер. Песните от началото на годината също и затвърждаваха позициите. Тогава имаше и проучване за най-обичаните личности в България и Ивана беше втора след Лили Иванова. То истерия по Ивана имаше, но Преслава държеше най - големият хит. Това мога да си заложа главата! И съм объркал песента на Анелия, беше ти си слънцето. Но гарантирам, че хита на лятото беше на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Страхотно попадение на Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То истерия по Ивана имаше, но Преслава държеше най - големият хит. Това мога да си заложа главата! И съм объркал песента на Анелия, беше ти си слънцето. Но гарантирам, че хита на лятото беше на Преслава. Ти си слънцето в мен е от 2007 До зори и Само за миг са й от лято'06 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Възможно е, при Анелия годините са ми объркани много. А и като цяло този спор е малко мех. Това са минали времена, който каквото е бил, бил е. Важното е, че към днешната дата има яки песни. Емануела, Анелия и ДесиСлава са пример за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :whistling: Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :whistling: Анелия мачка, с две песни в Топ 5, едната от която е на първо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Новата на Емануела се очертава хит, обаче. Не очаквах да се наложи, определено не гръмна така както други песни, но се върти по клубовете и хората я харесват. Истинска Певица на 2016 :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Я я коя песен номер 1 ?? Любимият сайт на ФОКСА Ми да КАМЕЛИЯ - МИНУТА ЖИВОТ е най-гледаният клип на годината ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Я я коя песен номер 1 ?? Любимият сайт на ФОКСА Ми да КАМЕЛИЯ - МИНУТА ЖИВОТ е най-гледаният клип на годината ! Още едно доказателство, че "Нека да е тайно" не е балон, какъвто го изкарват някои. Не че Вбокс е по-силен пример от Ютуб, но и това си е постижение. Десислава на Коледа ли ще пуска баладата? По мои наблюдения гледаемостта не е много голяма тогава, хората празнуват със семействата, но... кой знае. Все пак ще е добър подарък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Който може нека публикува това в новини,защото на мен не ми дава. Регламент за избор на българската песен и представител в Международния песенен конкурс на Евровизия 2017 в Киев, Украйна Българската национална телевизия търси партньор за участие в Международния песенен конкурс на Евровизия 2017. Кандидати могат да бъдат продуцентски компании или професионални екипи, които трябва да представят цялостно предложение за участието, което да включва песен, изпълнител и концепция за сценично представяне на песента, както и свързаните с това разходи, които продуценската компания или екип е готов/а да поеме. Срок за представяне на предложенията – 20 януари 2017г. Начин на представяне – по електронна поща на адрес eurovision2017@bnt.bg (за прикачени файлове в размер до 3 MB) или на електронен носител. Предложенията да бъдат придружени от кратко писмо, което съдържа списък на представените докумeнти и електронни носители и което да бъде входирано в деловодството на БНТ на ул. „Сан Стефано“ 29. За допълнителни въпроси кандидатите могат да се обръщат към Йоана Левиева-Сойър, делегиран продуцент „Специални проекти” на е-mail: eurovision2017@bnt.bg Всички постъпили предложения ще бъдат обсъдени от специално назначена комисия с участие на представители на БНТ, представители на музикалния бранш и чуждестранни експерти с опит в Евровизия. Решението на комисията е окончателно и не подлежи на обжалване. Поверителността на учасниците е гарантирана. Изисквания към кандидатите: През последните 2 години да са продуцирали не по-малко от 3 музикални проекта, които да са придобили публичност. Да имат регистриран в ПРОФОН репертоар като музикални продуценти. Опитът в менажирането на артисти-изпълнители и в организирането на музикални събития би бил предимство. В подкрепа на всичко посоченото по-горе е необходимо кандидатите да подготвят презентация за дейността и екипа си. Изисквания към песента: Да отговаря на изскванията на правилата за провеждане на Конкурса (които са публикувани в сайта на БНТ) В авторския екип, създал песента, да има българско участие. Да бъде представена демо версия на записа на песнта във формат wav или mp3, както и текстови файл на текста на песента. Изисквания към изпълнителя: Да отговаря на изскванията на правилата за провеждане на Конкурса (които са публикувани в сайта на БНТ). Да е български гражданин. Да има сценичен опит и участия на живо. Да бъде представен с кратка биография и снимка. Изисквания към сценичната концепция: Кратко текстово описание на идеите за сценично представяне, придуржено от визуални референции – скици, снимки, видео и линкове към тях, стори бордове. Информация за брой изпълнители, костюми, хореография, музикални инструменти (ако има такива), настроение, доминиращи цветове и образи в осветлението и графиката на ЛЕД стените Информация за креативния екип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това е най-ужасната обложка, която някога съм виждал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това е най-ужасната обложка, която някога съм виждал... :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Тази обложка от Пайнер ли са я правили? :1000 (10): Теди е много хубава, но всичко е провалено. Фон, шрифт... всичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Тази обложка от Пайнер ли са я правили? :1000 (10): Теди е много хубава, но всичко е провалено. Фон, шрифт... всичко! Да, това ще е обложката на новия албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да, това ще е обложката на новия албум. Оле, ужасна е!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Оригиналната снимка само да бяха изрязали в един квадрат пак щеше да е по-добре от това. Не разбирам как от фирмата одобряват това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това е най-ужасната обложка, която някога съм виждал... Докато не го видя на живо няма да повярвам, че това нещо може да е обложка на албум!! Теда иначе бая е надула устните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Оригиналната снимка само да бяха изрязали в един квадрат пак щеше да е по-добре от това. Не разбирам как от фирмата одобряват това? То по-скоро фирмата са я направили, аз не знам как Александрова я одобрява... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То по-скоро фирмата са я направили, аз не знам как Александрова я одобрява... :1000 (29): Ама каква фирма... един човек я е направил, другите слепи ли са? Теди също... Леле мале ме тресе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Повечето обложки на Пайнер в последните години са под всякаква критика... :1000 (29): Само тази на Фики е добра. А преди уж се опитваха да гонят някакво ниво при албумите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Теда иначе бая е надула устните. А носа и ми е някак....странен. Като на боксьорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То като се замислиш, Теди не влага много в продукцията си. Музика, текст, тя си ги прави, клиповете винаги не са кой знае какво, за албумите не се старае особено, важното е да има мармалад. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То като се замислиш, Теди не влага много в продукцията си. Музика, текст, тя си ги прави, клиповете винаги не са кой знае какво, за албумите не се старае особено, важното е да има мармалад. :1000 (29): Тя обича всичко да е нейно производство... може пък и обложката й да е съвместна работа с Боби Павлов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари