Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Нали в началото на месеца беше снимала нещо ново. Много тъпо така да си представи албума без нови песни и след два месеца нова песен. Трябваше да включи сега новата песен, да пусне албума след Коледните празници и после чак за лятото. Сега е пуснала албум, който никой няма да забележи. Не, че иначе щеше да има голям интерес, но щеше да се пише за това. Предполагам, че и промоция няма да има... Тя едвам пари за клипове събира, камо ли за промоция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тя едвам пари за клипове събира, камо ли за промоция. Глупости. На дебютния албум имаше промоция, помня, че беше поканила Галин да я води. Мисля, че беше в Plazza Dance Sofia, ако не се лъжа. Жалко, че не се е постарала за още една балада... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Глупости. На дебютния албум имаше промоция, помня, че беше поканила Галин да я води. Мисля, че беше в Plazza Dance Sofia, ако не се лъжа. Жалко, че не се е постарала за още една балада... И снимана ли е? НЕ МИСЛЯ! :gun_bandana: И все пак ще има нещо интересно! Ще чуем оригиналната версия на "Дай ми свобода", не ремикса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И снимана ли е? НЕ МИСЛЯ! :gun_bandana: И все пак ще има нещо интересно! Ще чуем оригиналната версия на "Дай ми свобода", не ремикса. Да не би това да е оригинала? "Блондинка на народа" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да не ви това да е оригинала? "Блондинка на народа" :1000 (29): Това е! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да не ви това да е оригинала? "Блондинка на народа" :1000 (29): Да, това е първата версия. Мега аматьорска обложка, мега тъпо заглавие...поне да беше Няма проблем, какво е това Ня'а проблем Едно Няма кой да ме спре или Няма кой да ме спре да те обичам е много по-подходящо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да, това е първата версия. Мега аматьорска обложка, мега тъпо заглавие...поне да беше Няма проблем, какво е това Ня'а проблем Едно Няма кой да ме спре или Няма кой да ме спре да те обичам е много по-подходящо. За мен най-яко ми изглеждаше "Коледни желания" и да излезе на 25-ти :1000 (29): По-подходящо също е "Много ми е луд" или "Чалга пеперудки". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :mf_surrender: Нито една нова песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :mf_surrender: Поредната фирмена тъпотия. Напоследък нищо качествено и адекватно изпипано като продукт за продажба. Албуми, календари ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Магазините на Пайнер май не предлагат календари с Глория. Irina Ignatova Искам и на ГЛОРИЯ <3 Харесвам · Отговор · 3 · 17 декември в 13:14 Музикален магазин "Планета"- Варна За календари на Глория можете да проверите в личната й интернет страница :-) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Магазините на Пайнер май не предлагат календари с Глория. Irina Ignatova Искам и на ГЛОРИЯ <3 Харесвам · Отговор · 3 · 17 декември в 13:14 Музикален магазин "Планета"- Варна За календари на Глория можете да проверите в личната й интернет страница :-) Да, те и миналата година не предлагаха и изобщо не правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деси Слава по Планета HD с "И това ще преживея". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деси Слава по Планета HD с "И това ще преживея". Не е от най-хубавите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не е от най-хубавите Десковите ще се скъсат да я хвалят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Десковите ще се скъсат да я хвалят Абсолютно. Филмите започват след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Абсолютно. Филмите започват след малко. Деси Слава ми е голяма любимка , но ДА прекалено много я бутат тук и направо ми втрисва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пак непозахте. Много ми е тегава. По БТВ ми хареса откъса, но сега едно безлично ми дойд такова. И все пак това е коледен пдарък за феновете. Няма ЗА ЦЕЛ да се конкурира с В друг живот. Деси Слава ми е голяма любимка , но ДА прекалено много я бутат тук и направо ми втрисва! Нека да се бута качественото. Няма 5 години само за отношенията на Галена и Преслава да пишем. През 2-3 дни едно исъщо се пише Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И двете песни днес са тотал щета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Алисия какви песни правеше до преди 3-4 години. Уникални модерни парчета... Много лошо това ограничение на композиторите в Ара. Пак ми се иска д работи с Флори. Късаше ги всички Пайнерки по гледания в този период. Сега една ткаа еднообразна, евтини тв версийки, приятни песнички, но и тя нещо е забравила колко близо е Вакарел... за нищо не става дуета с тупалката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И двете песни днес са тотал щета. Като мине Без теб по гледания да не запееш "ЛудаТА ДОЙДЕ" :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пак непозахте. Много ми е тегава. По БТВ ми хареса откъса, но сега едно безлично ми дойд такова. И все пак това е коледен пдарък за феновете. Няма ЗА ЦЕЛ да се конкурира с В друг живот. Нека да се бута качественото. Няма 5 години само за отношенията на Галена и Преслава да пишем. През 2-3 дни едно исъщо се пише Няма спор ,че е качествена Деса , даже баладата е уникална ,но е прекалено бутана тук и все пак мисля ,че все още неможе да се нареди до Галена и Преслава колкото и да се бута! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Алисия какви песни правеше до преди 3-4 години. Уникални модерни парчета... Много лошо това ограничение на композиторите в Ара. Пак ми се иска д работи с Флори. Късаше ги всички Пайнерки по гледания в този период. Сега една ткаа еднообразна, евтини тв версийки, приятни песнички, но и тя нещо е забравила колко близо е Вакарел... за нищо не става дуета с тупалката Няма ли право да работи с Флори? Наистина преди се отличаваше страшно много- На ти ми говори, В чужда кола влизам сега, Твоя тотално, Той не е за мен, Близо до мен, Важно ли ти е... и хората много я възприемаха, въпреки, че беше по-встрани от комерсиалното. Толкова се е забила в един стил от 2 години насам, че не е истина. Дори не мога да си спомня песните й, всички са ми еднакви без Моят рай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Няма спор ,че е качествена Деса , даже баладата е уникална ,но е прекалено бутана тук и все пак мисля ,че все още неможе да се нареди до Галена и Преслава колкото и да се бута! Не се бута, а работи. самата Деси знае , че пайнерките години наред са правили по 3-4 клипа годишно и са потдържали имидж. Не се опитва да мине никой. Но добе знаете, че и ако следващите години работи с този хъс, може да бъде пряка конкуренция и с двете А като певица е обида да ги сравняваме. И те си го знаят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Като мине Без теб по гледания да не запееш "ЛудаТА ДОЙДЕ" :1000 (6): Все ми е тая и за двете песни, и на Преслава е тъпа и на Деса, коя ще има малко повече от другата - не ми пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сериозно ли има коли без СД...? Мнозинството от феновете на Тедка са от малцинствата все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари