Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мнозинството от феновете на Тедка са от малцинствата все пак. Според мен Теди няма фенове. Но да, основните консуматори на нейната музика и плът са малцинствата :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Няма ли право да работи с Флори? Наистина преди се отличаваше страшно много- На ти ми говори, В чужда кола влизам сега, Твоя тотално, Той не е за мен, Близо до мен, Важно ли ти е... и хората много я възприемаха, въпреки, че беше по-встрани от комерсиалното. Толкова се е забила в един стил от 2 години насам, че не е истина. Дори не мога да си спомня песните й, всички са ми еднакви без Моят рай. Да, Мояа рай беше мн добре. НАСО пак трябва да и напише нещо. Той е автора на Im the Queen, но умишлено е прикрит под псевоним. Изришно желание на баща и. Малкия Касъмов вече и той има телевизия,но з бг музика. Много добър ход от страна на Касъмовите, които загубиха позиции в чалгата, но и без това бг музиката е в разжвет в момента. А и чалгаджиййките виждаме , че и те умеят да влизат в този стил. Гаджето на Денис Касъмов и тя стана рапърка - Ivy... Все ми е тая и за двете песни, и на Преслава е тъпа и на Деса, коя ще има малко повече от другата - не ми пука. Тъпа е за тъпите хора... Все пак е музикантско парче и иска нколко слушания, за да може чалга глвиците ви да я възприемат. На първо слушане ми дойде безлична, но Деса с начина си на изпълнение ще я наложи. за 30 мин - 10000 гледани Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Няма да си кривя душата и ще кажа че ми харесва баладата на Деси,но не мисля че ще има успеха на В друг живот.Харесва ми и тази на Алисия и Илиян,но брат много изтъркана музика... И що само в Ара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Няма да си кривя душата и ще кажа че ми харесва баладата на Деси,но не мисля че ще има успеха на В друг живот.Харесва ми и тази на Алисия и Илиян,но брат много изтъркана музика... И що само в Ара? То реално двете песни са в различна жанрова стиистика. Едното е рнб балада,а другото е попфолк балада. В друг живот е иновациа, а тази е просто пореднатаи силна балада на Деси. В началото на годината имаше мн упреци, че смо комерсиални песни прави в Пайнер. Радвам се, че пак няколко месеца по късно се оказах прав. Много добре балансира между комерса и хубавата музика. Дори като се замсля е единствената. Основните и конкурентки работеха само за клубовете, а не з феновете и лично удоветворение. Ето как може да ти се получват нещат и с 2 балади годишно - Деса не робува на пйнерските клишета. Поедната нейна авторска песен без да е ft. 16 000 za 1 час - дори по добре тръгва от В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Когато Анелия мачкаше с хитове, присъствие и клипове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Когато Анелия мачкаше с хитове, присъствие и клипове! Анелия никога не еспирала да мачка с хитове. поне по мегахит вади годишно,, но отдавна я няма онази Анелия от 2003. Не случайно приемите и сА ТАка слаби,а концертите с по 300 човека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Анелия никога не еспирала да мачка с хитове. поне по мегахит вади годишно,, но отдавна я няма онази Анелия от 2003. Не случайно приемите и сА ТАка слаби,а концертите с по 300 човека От последните й песни ( в последните 5-6 години) само тази до днес я слушам почти всяка седмица, уникална е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Анелия е певицата с 2 самостоятелни мегахита тая година и отделно още 2 големи хита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Анелия е певицата с 2 самостоятелни мегахита тая година и отделно още 2 големи хита Кои са другите 2 големи хита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кои са другите 2 големи хита Моят мъж, Колеги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кои са другите 2 големи хита В моят ум, разбира се - мегахит на мегахитовете, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мале, брутална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кои са другите 2 големи хита Моят мъж и Колеги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Моят мъж и Колеги Те популярни не са, те за хитове ми говорят.....особено за втората. Да ти олекне на Галена, която плюете е много по-популярна от тези двете. Да не говорим за онзи дует, който трябваше да е хит от сорта на тези на Ищар - В моя ум или там каквото беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Те популярни не са, те за хитове ми говорят.....особено за втората. Да ти олекне на Галена, която плюете е много по-популярна от тези двете. Да не говорим за онзи дует, който трябваше да е хит от сорта на тези на Ищар - В моя ум или там каквото беше. Глупости, "Да ти олекне" е класи над "Моят мъж", но втората определено стана голям хит - почти 8 млн има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Анелия е певицата с 2 самостоятелни мегахита тая година и отделно още 2 големи хита Факт, ама всиките и песни от тази година са и мн мазни и члгаджийски - нетипично за нея. Може би само Гот ми е става за слушане да си я пуснеш по всяко време. Реално тя е пуснала 2 проекта. В останалите е гост звездата. Появява се 2 пъти годишно изсрелва хитовете, но аз си мисля, че име от нейния ранг може да си позволи повече стойостни парчета репертоара си, защото хитовете отминават през 3 месеца. Има нужда от новторско парче или нещо по поп за душта А кво стна с парчето и от Драганински. изплаши ли се да го пусне, след провалите на Преса и Галя с негови парчета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аня може и за 80 млн да плати или мангалите да й докарат, но освен Гот ми е друго няма. Тази новата турско-циганска ще отшуми по-бързо и от Вашия мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аня може и за 80 млн да плати или мангалите да й докарат, но освен Гот ми е друго няма. Тази новата турско-циганска ще отшуми по-бързо и от Вашия мъж. Моят мъж е много готино турбо фолк парче, без да е вулгарно и гнусно мазно. Кристал и Кристали са сред основоположниците на жанра. Певици са им били Тони Дачева, Бони, Марияна Калчева, Рейхан. Повече от 20 год на сцена. Анелия мож само да е благодарна, че се е докоснала до магията и намазала хита. Но проекта не е неин, точно така както и Чужда стая на Деси с Устата. Ако броим хитове - да можем да ги броим като техни, но да ги поставим като аргументи за големите призове - не е справедливо Песните на Кристали не отшумяват. Стават си класики в жанра. Сега се сещам за Телефони с Мара и Ток по тялото от последните години. Иначе баладите от 90са мн големи. СЪДБА е химн на баладите на оркестри и групи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Моят мъж е брутален хит между другото, освен, че още се пуска по дискотеките, покрай празниците ходих в 3 различни кръчми в Студентски град и във трите я пяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Разкрих мистерията - Фики е с Преслава и изразява любовта си към нея, изпявайки Издислав на езика от Ин кънчрол! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Разкрих мистерията - Фики е с Преслава и изразява любовта си към нея, изпявайки Издислав на езика от Ин кънчрол! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Познайте коя песен чух в дискотека.. МИНУТА ЖИВОТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Познайте коя песен чух в дискотека.. МИНУТА ЖИВОТ! И аз съм я чувала още като излезе, даже не знаех на кой е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Даже и видеото е кавър, тя тази година само кавъри. Поне не прави кавъри на собтвените си песни като Глория. Знам, че ти се иска Гло да разбие със собтвена авторска продукция, но като потрбител, който е оставил впечатление в мен, че е ценител на авторската стойностна музика, не ти прави чест да злобееш и злорадстваш така. В друг живот ти пречеше Мангава Ту, В Отново се родих и И на всички като теб те дразнеше, че се сливала с масата. Сега какъв ти е проблема. Знаеш ли какво е кавър изобщо? Разликата между музика и аранжимент да ти е ясна случайно... Има си термин за "кавър на видео" ама от много слушане на ДМ сат и сръбски гнусотии, сме побравили българсия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Моят мъж е много готино турбо фолк парче, без да е вулгарно и гнусно мазно. Кристал и Кристали са сред основоположниците на жанра. Певици са им били Тони Дачева, Бони, Марияна Калчева, Рейхан. Повече от 20 год на сцена. Анелия мож само да е благодарна, че се е докоснала до магията и намазала хита. Но проекта не е неин, точно така както и Чужда стая на Деси с Устата. Ако броим хитове - да можем да ги броим като техни, но да ги поставим като аргументи за големите призове - не е справедливо Песните на Кристали не отшумяват. Стават си класики в жанра. Сега се сещам за Телефони с Мара и Ток по тялото от последните години. Иначе баладите от 90са мн големи. СЪДБА е химн на баладите на оркестри и групи Тони, Марияна и Рейхан бяха с Кристал, не с Кристали. Иначе другото си е така. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари