Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деса е изкарала егати яката песен! През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА! Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Циганската махала за 1155 път ще кажа, че сме я гледали и преди. Да им дадат дезинфектанти за награда. Ако ще взима клип, то трябва да е за #МамаУраган. Да ти олекне мен ме кефи, но клипът е краден от Sia. И все пак бих дал на Галена Певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деса е изкарала егати яката песен! През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА! Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29): За Певица, идол ще е Аня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деса е изкарала егати яката песен! През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА! Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 МАЛКО КОТЕ си е хит. Не всички хитове имат по над 5 милиона. А и аз я слушам без видео, защото ми е противен Наско. Не харесвам смешни клипчета с луди. Чудя се онези,които ги намират за забавни, осъзнават ли, че това са болестни състояния и не им ли става малко жал... Не говоря за клипа на Тоти, ами за клипчетата на Наско, които от години обиклят пространството. А и Нако е пореднуя такъв образ. не е първия Според мен Татяна се повлия от критиките, а трябваше да я включи в микса си в Арена Армеец, сигурен съм, че щеше да получи още по-мощен бис. Иначе си прав за подигравките относно такива като Наско, но е хубаво това което Татяна направи, даде му положителна емоция и възможност за изява. Много дръзко от нейна страна, но на мен ми допадат експериментите. И до днес слушам Малко коте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29): Само, че на Преси номера не мина този път :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Да ти олекне ли допълва Топ 5 :1000 (29): Галена като бълваше като луда, било за кефа й, са на Деса е за награди Ще видим топ 5 като са готови годишните класации на Сигнал. Джена умря и си заприпадал по Анелия сега, ама то от Глория да минеш на Емануела и Фики...... Емануела ще вземе дует и някоя незначителна ще и дадат още - медийното вероятно. Тя милата не се постара за нито един клип от како е в Пайнер. Само в мазата снима. Единствения Мегахит и е дуетен, а другия и диискотечен хит - помалколайкове и почти същите гледания като на Баладата на Деса,която излезе и 2 месеца по късно. Първи места по класациите - само с Не ме заслужаваш. Общо взето само многото участия и дуетния мегахит мога да спомена като заслуги. Новата не върви зле като гледания, но тази седмица по коледните партита така и не я чух. Според мен и той самия не вярва на написаното. Просто не можеше да спомене само Галена, защото тя с 2 проекта не изглежда сериозна конкуренция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 За Певица, идол ще е Аня Оф, аман! Галена не трябваше да го казва това, че повече няма да стъпи на наградите, иначе щяха да й се реваншират тая година. И все пак се надявам Пайнера да я придума. Верно, че и Анелия ще тропа по масата да иска своето. И btw видях, че си писал, че Моя мъж не била хит. По дискотеките я спукваха лятото и есента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Само, че на Преси номера не мина този път :д Че Пресито ти не се е напрягала тази година да го прави този номер. Миналата година, както и 2014, 2013, 2012, 2011 с албума... И винаги накрая е пускала силните и комерсиални песни. "Без теб" със сигурност не е такава и тя го знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Преси просто й е през пеперудката за на колежките хитовете, тя и без хитове може да държи така бленуваната стуетка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Оф, аман! Галена не трябваше да го казва това, че повече няма да стъпи на наградите, иначе щяха да й се реваншират тая година. И все пак се надявам Пайнера да я придума. Верно, че и Анелия ще тропа по масата да иска своето. И btw видях, че си писал, че Моя мъж не била хит. По дискотеките я спукваха лятото и есента. Галена се прави на велика, забрави кога лижеше гъза на Преса, вместо още тогава да й го начука. Миналата година не дадоха награда за Една жена, а тая тръгнали да награждават бълхите и крастата в махаличката, ай сиктир. Янева пак ще тропа с крак за клип обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Преси просто й е през пеперудката за на колежките хитовете, тя и без хитове може да държи така бленуваната стуетка. Точно на Преса й е най-вътрешно, като не изкара хит и изпада в депресии. Тя сама го е казвала, че каквато и харизма и талант да имаш - нямаш ли хитова песен - си никой. Още 2009 мисля, че разправяше нещо от сорта на "Не знам дали вечно ще имам късмета да попадам на силни парчета". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29): Дреме й на катеричката на Камелия! Не мисля, че ерудирана, с достатъчно умствен капацитет изпълнителка и жена, обръща някакво внимание на такива награди и следи схемите им. Като я питат по интервюта си отговаря, каквото мисли, но винаги с точна преценка, без злоба! А й сега е на много добра духовна вълна, всеки ден качва страхотни снимки в Инстаграм. Както Деса цитира Оскар Уайлд - "Да познаваш себе си - това значи да откриеш вечната любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дреме й на катеричката на Камелия! Не мисля, че ерудирана, с достатъчно умствен капацитет изпълнителка и жена, обръща някакво внимание на такива награди и следи схемите им. Като я питат по интервюта си отговаря, каквото мисли, но винаги с точна преценка, без злоба! А й сега е на много добра духовна вълна, всеки ден качва страхотни снимки в Инстаграм. Както Деса цитира Оскар Уайлд - "Да познаваш себе си - това значи да откриеш вечната любов"! Дреме й, дреме й, само че се прави, че не й пука. Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията, обаче тая година направи най-масираната реклама, която попфолк парче е виждало някога. И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дреме й, дреме й, само че се прави, че не й пука. Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията, обаче тая година направи най-масираната реклама, която попфолк парче е виждало някога. И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата. Взимала е три пъти Песен на годината, което е голяма награда, но мъката й знаем коя е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Взимала е три пъти Песен на годината, което е голяма награда, но мъката й знаем коя е. Да, де това имам предвид... И говорех за ведомствените награди на Пайнер - там взе само за Залеза. И тва беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Каква носталгия ме обхвана Особено на първата последната. Елена ако пееше все още, щеше да ги смазва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дреме й, дреме й, само че се прави, че не й пука. Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията обаче, тая година направи най-масираната реклама, което попфолк парче е виждало някога. И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата. Според мен не можеш да вникнеш в емоционалното й състояние. Ако си правиш такива снимки и се разхождаш във вас почти или без дрехи, тогава би бил усетил физическата свобода, превръщаща се и в духовна такава. Това е естествен метод за произвеждане на повече хормон на щастие, препоръчвам ти всеки ден да отделяш по малко време и за това, понеже установявам недостиг! Промените бързо ще са налице, обмисли варианта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29): С кое беше тиха Деса? Дуета с Галин, този с Устата, баладата, после там няква лятна, после тая дето сега била хит, още една балада. Очевидно си напъва за награди. Няма лошо, де. Тази година и без това е бозава някаква, нека наградят Деса за завръшането й в кокошарника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Склонен съм Деса да вземе Певица - поне откъм глас е най-добрият възможен вариант, има силна година, а и не е втръснала от претенции и бутане като Преслава, Галена и Анелия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Навлезе се в лични теми, аз съм свързал поп- фолк дискусияа с препоръка и личен просперитет! Вашите коментари са само клюкарски! Нямам никаква представа какво иска да коментира, но и вие сте за наказание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Май се пренесоха на лични да се обяснсяват :1000 (29): Тъпо ;д Реално погледнато, беше слаба година и няма ясно изрязен номер 1. Половината забременяха, другите от 3 песни, 1 им се получава. За клипове пък даже не мога да измисля кои да са номинирани.... Пс: Ще изчистя спама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Я кажи в последните седмици кой води Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Склонен съм Деса да вземе Певица - поне откъм глас е най-добрият възможен вариант, има силна година, а и не е втръснала от претенции и бутане като Преслава, Галена и Анелия. Щом ти си склонем то аз нямм възражения... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Щом ти си склонем то аз нямм възражения... Ами то реално няма кой да стане. Емануела нещо си загуби инерцията след Брадъра, очаквах че ще пусне най-големия си хит в края на годината, но не го направи. Другите или ще раждат, или са втръснали, или са залезли ... :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари