Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Деса е изкарала егати яката песен!

През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА!

Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Циганската махала за 1155 път ще кажа, че сме я гледали и преди. Да им дадат дезинфектанти за награда.

Ако ще взима клип, то трябва да е за #МамаУраган. Да ти олекне мен ме кефи, но клипът е краден от Sia.

И все пак бих дал на Галена Певица на годината.

Сподели в други сайтове

През първото денонощие ще направи повече гледания отколкото новата на Преслава! СМЯХ В ЗАЛАТА!

Вече съм убеден, че я гласят за Идол. В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29):

За Певица, идол ще е Аня :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? :3fdb8960598fa63e:

Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

МАЛКО КОТЕ си е хит. Не всички хитове имат по над 5 милиона. А и аз я слушам без видео, защото ми е противен Наско. Не харесвам смешни клипчета с луди. Чудя се онези,които ги намират за забавни, осъзнават ли, че това са болестни състояния и не им ли става малко жал... Не говоря за клипа на Тоти, ами за клипчетата на Наско, които от години обиклят пространството. А и Нако е пореднуя такъв образ. не е първия

Според мен Татяна се повлия от критиките, а трябваше да я включи в микса си в Арена Армеец, сигурен съм, че щеше да получи още по-мощен бис. Иначе си прав за подигравките относно такива като Наско, но е хубаво това което Татяна направи, даде му положителна емоция и възможност за изява. Много дръзко от нейна страна, но на мен ми допадат експериментите. И до днес слушам Малко коте.

Сподели в други сайтове

Е, песента на Деса е много по-силна от тази на Преслава. Забелязваш ли, че самата Деса игра на Преси номерцата? :3fdb8960598fa63e:

Цялата година тиха и кротка с една балада, един дует и някакъв малък хит и накрая пуска два брутално силни проекта. :1000 (29):

Само, че на Преси номера не мина този път :д

Сподели в други сайтове

Да ти олекне ли допълва Топ 5 :1000 (29): Галена като бълваше като луда, било за кефа й, са на Деса е за награди :3fdb8960598fa63e:

Ще видим топ 5 като са готови годишните класации на Сигнал. Джена умря и си заприпадал по Анелия сега, ама то от Глория да минеш на Емануела и Фики......

Емануела ще вземе дует и някоя незначителна ще и дадат още - медийното вероятно.

Тя милата не се постара за нито един клип от како е в Пайнер. Само в мазата снима. Единствения Мегахит и е дуетен, а другия и диискотечен хит - помалколайкове и почти същите гледания като на Баладата на Деса,която излезе и 2 месеца по късно. Първи места по класациите - само с Не ме заслужаваш.

Общо взето само многото участия и дуетния мегахит мога да спомена като заслуги. Новата не върви зле като гледания, но тази седмица по коледните партита така и не я чух.

Според мен и той самия не вярва на написаното. Просто не можеше да спомене само Галена, защото тя с 2 проекта не изглежда сериозна конкуренция

image.png

Сподели в други сайтове

За Певица, идол ще е Аня :3fdb8960598fa63e:

Оф, аман! Галена не трябваше да го казва това, че повече няма да стъпи на наградите, иначе щяха да й се реваншират тая година. И все пак се надявам Пайнера да я придума.

Верно, че и Анелия ще тропа по масата да иска своето.

И btw видях, че си писал, че Моя мъж не била хит. По дискотеките я спукваха лятото и есента.

Сподели в други сайтове

Само, че на Преси номера не мина този път :д

Че Пресито ти не се е напрягала тази година да го прави този номер. Миналата година, както и 2014, 2013, 2012, 2011 с албума... И винаги накрая е пускала силните и комерсиални песни. "Без теб" със сигурност не е такава и тя го знае.

Сподели в други сайтове

Преси просто й е през пеперудката за на колежките хитовете, тя и без хитове може да държи така бленуваната стуетка.

Сподели в други сайтове

Оф, аман! Галена не трябваше да го казва това, че повече няма да стъпи на наградите, иначе щяха да й се реваншират тая година. И все пак се надявам Пайнера да я придума.

Верно, че и Анелия ще тропа по масата да иска своето.

И btw видях, че си писал, че Моя мъж не била хит. По дискотеките я спукваха лятото и есента.

Галена се прави на велика, забрави кога лижеше гъза на Преса, вместо още тогава да й го начука.

Миналата година не дадоха награда за Една жена, а тая тръгнали да награждават бълхите и крастата в махаличката, ай сиктир.

Янева пак ще тропа с крак за клип обаче :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Преси просто й е през пеперудката за на колежките хитовете, тя и без хитове може да държи така бленуваната стуетка.

Точно на Преса й е най-вътрешно, като не изкара хит и изпада в депресии. Тя сама го е казвала, че каквато и харизма и талант да имаш - нямаш ли хитова песен - си никой. Още 2009 мисля, че разправяше нещо от сорта на "Не знам дали вечно ще имам късмета да попадам на силни парчета".

Сподели в други сайтове

В Чипровци сигурно си скубят косите от яд. :1000 (29):

Дреме й на катеричката на Камелия! Не мисля, че ерудирана, с достатъчно умствен капацитет изпълнителка и жена, обръща някакво внимание на такива награди и следи схемите им. Като я питат по интервюта си отговаря, каквото мисли, но винаги с точна преценка, без злоба! А й сега е на много добра духовна вълна, всеки ден качва страхотни снимки в Инстаграм. :whistling: Както Деса цитира Оскар Уайлд - "Да познаваш себе си - това значи да откриеш вечната любов"!

Сподели в други сайтове

Дреме й на катеричката на Камелия! Не мисля, че ерудирана, с достатъчно умствен капацитет изпълнителка и жена, обръща някакво внимание на такива награди и следи схемите им. Като я питат по интервюта си отговаря, каквото мисли, но винаги с точна преценка, без злоба! А й сега е на много добра духовна вълна, всеки ден качва страхотни снимки в Инстаграм. :whistling: Както Деса цитира Оскар Уайлд - "Да познаваш себе си - това значи да откриеш вечната любов"!

Дреме й, дреме й, само че се прави, че не й пука.

Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията, обаче тая година направи най-масираната реклама, която попфолк парче е виждало някога.

И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата.

Сподели в други сайтове

Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията, обаче тая година направи най-масираната реклама, която попфолк парче е виждало някога.

И за наградите й дреме. Но като не вземеш нито една голяма награда за 12 години, не ти остава нищо друго освен да демонстрираш, че си над нещата.

Взимала е три пъти Песен на годината, което е голяма награда, но мъката й знаем коя е.

Сподели в други сайтове

Взимала е три пъти Песен на годината, което е голяма награда, но мъката й знаем коя е.

Да, де това имам предвид...

И говорех за ведомствените награди на Пайнер - там взе само за Залеза. И тва беше. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Тя преди време прокламираше, че не й пука за гледанията обаче, тая година направи най-масираната реклама, което попфолк парче е виждало някога.

Според мен не можеш да вникнеш в емоционалното й състояние. Ако си правиш такива снимки и се разхождаш във вас почти или без дрехи, тогава би бил усетил физическата свобода, превръщаща се и в духовна такава. Това е естествен метод за произвеждане на повече хормон на щастие, препоръчвам ти всеки ден да отделяш по малко време и за това, понеже установявам недостиг! Промените бързо ще са налице, обмисли варианта!

Сподели в други сайтове

С кое беше тиха Деса? Дуета с Галин, този с Устата, баладата, после там няква лятна, после тая дето сега била хит, още една балада. Очевидно си напъва за награди. Няма лошо, де.

Тази година и без това е бозава някаква, нека наградят Деса за завръшането й в кокошарника.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Склонен съм Деса да вземе Певица - поне откъм глас е най-добрият възможен вариант, има силна година, а и не е втръснала от претенции и бутане като Преслава, Галена и Анелия.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Навлезе се в лични теми, аз съм свързал поп- фолк дискусияа с препоръка и личен просперитет! Вашите коментари са само клюкарски! Нямам никаква представа какво иска да коментира, но и вие сте за наказание.

Сподели в други сайтове

Май се пренесоха на лични да се обяснсяват :1000 (29):

Тъпо ;д

Реално погледнато, беше слаба година и няма ясно изрязен номер 1. Половината забременяха, другите от 3 песни, 1 им се получава. За клипове пък даже не мога да измисля кои да са номинирани....

Пс: Ще изчистя спама.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Склонен съм Деса да вземе Певица - поне откъм глас е най-добрият възможен вариант, има силна година, а и не е втръснала от претенции и бутане като Преслава, Галена и Анелия.

Щом ти си склонем то аз нямм възражения... :whistling:

Сподели в други сайтове

Щом ти си склонем то аз нямм възражения... :whistling:

Ами то реално няма кой да стане. Емануела нещо си загуби инерцията след Брадъра, очаквах че ще пусне най-големия си хит в края на годината, но не го направи. Другите или ще раждат, или са втръснали, или са залезли ... :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...