Gadinata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много тъпа песен. Всеки с мнението си. Андрейка за мен,а и не само, си е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Всеки с мнението си. Андрейка за мен,а и не само, си е класа! Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Голяма работа, те всички използват retouch. Андреа винаги се старае, не знам защо не се оценява. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Така е преценила - така е направила. Въпреки всичко и двете много се стараят за проектите си. Отделно, че и на двете чуждоезичните проекти, и по-специално изпяването на английски в сравнение с други нашенски поп-фолк изпълнители е на много високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Голяма работа, те всички използват retouch. Андреа винаги се старае, не знам защо не се оценява. :/ Всеки се старае. Този проект е хубав и до там.. Песента на мен не ми харесва Проекта е много слаб... Вдигна летвата с "Полудей", но тук се изложи Така е преценила - така е направила. Въпреки всичко и двете много се стараят за проектите си. Отделно, че и на двете чуждоезичните проекти, и по-специално изпяването на английски в сравнение с други изпълнители е на много високо ниво. На Андреа английските проекти са ми любими.. Като се почне от "Love is mine" и се стигне до дуета с Mario Winans.. Просто този проект на мен лично не ми харесва ( говоря за "Всичко ми взе" ) Това е моето мнение и никой не ангажирам с него. Няма да коментирам Деса Феновете на Деса достатъчно я бутаха цяла седмица :1000 (10): Плесни се още веднъж За никой не е тайна, че Пайнер са много зле Работят някакви мега некадърници там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 :1000 (10): Пълен леш са тези от Пайнер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Издислав пак в Новините. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Още нещо.. Гледанията на изпълнителите през 2016 на песните им издадени през 2016. 1.Фики{3песни(без ти си ми сърцето)=28,705,000 гледания. Средно:9,568,000} 2.Галена(3 песни=27,167,000 глгледания. Средно:9,055,000) 3.Галин(5 песни=38,697,000 гледания. Средно:7,739,000) 4.Деси Слава{4 песни(без новата балада)=28,716,000 гледания. Средно:7,180,000} 5.Емануела(5 песни=32,280,000 гледания. Средно:6,455,000) 6.Анелия(4 песни=25,721,000 гледания. Средно 6,430,000) 7.Преслава(4 песни=14,262,000 гледания. Средно: 3,565,000) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Галин - най-гледаният изпълнител Деси Слава - втората най-гледана жена Само тези 7 изпълнители са направили общо над 180 милиона в канала на Планета. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Песента ми се струва по-различна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Честита Коледа на всички! Обожавам да я слушам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 Преслава и Ивелина Колева в момента в Българската Коледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Преслава и Ивелина Колева в момента в Българската Коледа. На плейбек, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 На мен ми харесаха Преслава и Ивелина. Очаквах Преси да изпее "Без теб", за да си я рекламира, но в крайна сметка добре са решили да представят нещо фолклорно с носии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 На плейбек, разбира се. Всички са на плейбек. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Има 3 клипа на Поли единия 11млн другия 4,8м4,8млн и 700К 2 песни в топ 10,дай боже на всеки подобно издишване Но са от лайфове, което не би трябвало да го броим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Галин - най-гледаният изпълнител Деси Слава - втората най-гледана жена Само тези 7 изпълнители са направили общо над 180 милиона в канала на Планета. Браво! Преси падна надолу, миналата година имаше над 21 милиона, а през 2014-та - над 16 милиона. Дано догодина е по-ползотворна откъм хитове и гледамост за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Всички са на плейбек. Говориш глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Всъщност в реалните кадри няма нищо смущаващо.. :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Дара е мн по-яка от Гери Сопол, но и двете са добър избор за Евровизия. Камелия отдавна е с отстъпки и договорки, в което няма нищо лошо, бизнесът е такъв. При един познат пя за 3000. Някъде може да е за повече, на други места за по-малко. Без работа няма да остане. Огромен + й беше да е по масовките с останалите, защото и старите песни и самата тя като атрактивност и контакт с публиката, изпъкваше и й се получаваха нещата. Сама обаче е по-трудно. За концерт пък изобщо сигурно и не мисли, т.к. не е проста и знае в кои зали би имала някакъв успех. Вече няма масовки и видно няма смисъл да стои в Пайнер. И както ви сметнах на предните страници, за 2 години чукна милиончето, ама не измисленото в You Tube, а онова в банката. И нито един път не каза, че и е трудно или кой знае колко неприятно, че не е в Пайнер, за разлика от мрънкалниците Емануела и Деса, които не спряха да реват. Този твой познат го знаем. Същият е като познатите на другите измислени коментаторчета тук. Не идат да видят какво мъртвило е при 90% от чалгарките, а дрънкат ли дранкат как при тая мъка в чалгата, баш най-яката мадама на сцена ще пее без пари. Ай сиктир, не знаете на кой свят сте.... Като се появи в Търговския регистър ще си говорим. Последно като гледах имаше до 2013та. Тогава оборотите й са били 50к... нещо от тоя сорт. Като вероятно това са чистите пари от Пайнер. Което за година ми звучи супер малко. А може би това са били участия, които сама си е уреждала. Но пък като се замисля, тя в тоя период имаше по 5 участия на месец. Да е била на 30% за Митьо... 5х12м = 60у... не излизат сметките така. Излиза, че е имала или по-нисък хонорар от обявения, или е имала по 2 участия на месец. А може да е отчитала 50%, а не 25% както Фокса се обяснява. При всички обстоятелства, мен ме вълнуват отчетите за 2015-2016... които едва ли скоро ще публикуват. 4к... никак не вярвам. ходи по големите клубове и сигурно дава огромни отстъпки, ако например я поканят 5 пъти в годината. Общо взето, дето плюеше срещу Ивана и Преса и сега прави същото. Кама никога не е имала по-малко от 10 участия на месец и никога не е била на друг договор, освен онзи от 1997-ма, със 75% за нея. Тя е нещо като ходеща касичка, банкомат без засечки, предвидима инвестиция и затова пенсионера толкова много рева, като и свърши договора. СВЪРШИ и пенсията не предложи нищо атрактивно, за да я задържи. А и пращаше SMS-и за Каледа и Нова година в края на 2014, за 8 март 2015, за да се натисне, но като видя, че няма да стане, изригна на 1 април 2015, ден преди "Неповторим". Хайде да не сме толкова касопаменти и да помним фактите, а не измислиците на мелето 2 години по-късно. Все ми се ще да питам такива като теб следното: - Какво по-точно загуби Камелия, като не е в Пайнер, че нещо не се сещам? Би ли припомнил, на стария Фокс, че да го оставиш в размисъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Бахти и аматьорите! Дори не се потрудват да изрежат кадъра както подобава. Те сложили изпънатия кадър върху оригиналния. То по-зле и от на Ивана записите с разпънат екран от турнетата от 2005 г. 11 години по-късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Стария Фокс пак в лъжа....Гарга нямала по-малко от 10 участия месечно никога ...дали😂 Искаш факти-ок Деса е месец номер 1 в сигнала.Кама е пълна нула.Факт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари