Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? :Vishenka_05:

Тая песен + клип е върха на тъпотията, най-слабият й проект от "ПП" насам.

Сподели в други сайтове

Тая песен + клип е върха на тъпотията, най-слабият й проект от "ПП" насам.

Говориш глупости ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Още от миналата седмица. Пусни си лайв изпэлненията й и изпадни във възхищение! Невероятна. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми обясни как стана така, че "Красавицата спяща" на Алисия едва направи милион и половина, а тая последната "Ти ли" вече е с над 4 млн. и ще направи поне 7-8, при положение, че и двете песни са един дол дренки и, че Алисия не предлага нищо ново от сума ти време?

А статистиката на "Красавицата" е фрапираща... Поне да я бяха скрили.

Сподели в други сайтове

Още от миналата седмица. Пусни си лайв изпэлненията й и изпадни във възхищение! Невероятна. :Vishenka_05:

Мигом пускам :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми обясни как стана така, че "Красавицата спяща" на Алисия едва направи милион и половина, а тая последната "Ти ли" вече е с над 4 млн. и ще направи поне 7-8, при положение, че и двете песни са един дол дренки и, че Алисия не предлага нищо ново от сума ти време?

"Красавицата" е много по-добра според мен.

Сподели в други сайтове

"Красавицата" е много по-добра според мен.

Абсолютно!

Лисугера яко пазарува гледания и симулира интерес и точно тая издънка с въпросната песен го доказва. Аз иначе по друг начин не си обяснявам нещата.

Сподели в други сайтове

Жестока!

В топа ми е на Елена заедно с ''Първата-последната'', ''Още'', ''Дай ми още'', ''Тук и сега'', ''Безумна лудост'', ''Безсрамна'' и ''Пия за теб''. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Кели, какво мислиш за ''Безсрамна'' и ''Дай ми още'' (на Лени Паришева) ?

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Жестока!

В топа ми е на Елена заедно с ''Първата-последната'', ''Още'', ''Дай ми още'', ''Тук и сега'', ''Безумна лудост'', ''Безсрамна'' и ''Пия за теб''. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Кели, какво мислиш за ''Безсрамна'' и ''Дай ми още'' (на Лени Паришева) ?

Харесвам ги. Напоследък преоткривам някои от първите ѝ песни - мигом пусни "Ако ме обичаш" - страхотна е!

Тръпнем ли в очакване да качат изпълненията от концерта? Нямам търпение да чуя фразата "Мисля, че вече идва един момент в който трябва, ама наистина трябва да сте най-шумните" + навеждането напред и пищенето на микрофона - кралица! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Нали ви се оплаквах, че постоянно ми започва автоматично тази песен, каквото и да слушам... не знам дали се броят тези гледания, но има много голяма логика. Песента е тъпа, Красавицата е тъпа, последната хубава самостоятелна песен на Ася е "Не пропусна", а ако броим и дуетните - "Моят рай" и "Не си ти". На страшна инерция я кара.

Сподели в други сайтове

абе Малина си е Малина на 50 г. пак мачка !

:Vishenka_05: БАЛАДА НА ГОДИНАТА ! ДЕСА ДА НЕ БУТА

Стига сте бутали резила с купени гледания. На Деса и двете са по достойни и по харесвани. Сама си е конкуренция в тази категория. Дори с ноата за 5 дни я е минала по лайкове и коментари. Прилепа пак е унижаван...

image.png

Сподели в други сайтове

Стига сте бутали резила с купени гледания. На Деса и двете са по достойни и по харесвани. Сама си е конкуренция в тази категория. Дори с ноата за 5 дни я е минала по лайкове и коментари. Прилепа пак е унижаван...

С таза балада, Деса просто разби отвсякъде. Не съм очаквал да ми хареса до такава степен някоя нейна песен.

Сподели в други сайтове

С таза балада, Деса просто разби отвсякъде. Не съм очаквал да ми хареса до такава степен някоя нейна песен.

В началото ми дойде безлична, но вече мога да я наредя в топ 3 на баладите и. Евала за искреността. Забелязвалсъм през годинитепо форуми, че не я харесваш Деса, но никога не си и злобял като някои други...

https://m.facebook.com/desislavastar/photos...type=3&fs=1

-Това синовете ти ли са?

-Не, внуците ми.

:roll1:

Деси смаза с коментар! :roll1:

С глас се смея. Уби с ирония :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...