Mr. Greshen Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Яни няма ли да пуска хита вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 абе Малина си е Малина на 50 г. пак мачка ! БАЛАДА НА ГОДИНАТА ! ДЕСА ДА НЕ БУТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 скоро и двата със 7 милиона! К Р А Л И Ц А !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? Не! Слушаме Каралайна: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? Тая песен + клип е върха на тъпотията, най-слабият й проект от "ПП" насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Алисия вече е руса. http://signal.bg/uploads/photos_more/201612/path_5525.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Тая песен + клип е върха на тъпотията, най-слабият й проект от "ПП" насам. Говориш глупости Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Алисия вече е руса. http://signal.bg/uploads/photos_more/201612/path_5525.jpg Изобщо не й отива. Ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Алисия вече е руса. http://signal.bg/uploads/photos_more/201612/path_5525.jpg това ми прилича на перука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? Още от миналата седмица. Пусни си лайв изпэлненията й и изпадни във възхищение! Невероятна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Някой може ли да ми обясни как стана така, че "Красавицата спяща" на Алисия едва направи милион и половина, а тая последната "Ти ли" вече е с над 4 млн. и ще направи поне 7-8, при положение, че и двете песни са един дол дренки и, че Алисия не предлага нищо ново от сума ти време? А статистиката на "Красавицата" е фрапираща... Поне да я бяха скрили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Още с първата си песен показа,че е за Пайнер ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Още от миналата седмица. Пусни си лайв изпэлненията й и изпадни във възхищение! Невероятна. Мигом пускам Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Някой може ли да ми обясни как стана така, че "Красавицата спяща" на Алисия едва направи милион и половина, а тая последната "Ти ли" вече е с над 4 млн. и ще направи поне 7-8, при положение, че и двете песни са един дол дренки и, че Алисия не предлага нищо ново от сума ти време? А статистиката на "Красавицата" е фрапираща... Поне да я бяха скрили. "Красавицата" е много по-добра според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 "Красавицата" е много по-добра според мен. Абсолютно! Лисугера яко пазарува гледания и симулира интерес и точно тая издънка с въпросната песен го доказва. Аз иначе по друг начин не си обяснявам нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Слушаме ли хитовете на страхотната Е.П. ? Жестока! В топа ми е на Елена заедно с ''Първата-последната'', ''Още'', ''Дай ми още'', ''Тук и сега'', ''Безумна лудост'', ''Безсрамна'' и ''Пия за теб''. :Vishenka_05: Кели, какво мислиш за ''Безсрамна'' и ''Дай ми още'' (на Лени Паришева) ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Жестока! В топа ми е на Елена заедно с ''Първата-последната'', ''Още'', ''Дай ми още'', ''Тук и сега'', ''Безумна лудост'', ''Безсрамна'' и ''Пия за теб''. :Vishenka_05: Кели, какво мислиш за ''Безсрамна'' и ''Дай ми още'' (на Лени Паришева) ? Харесвам ги. Напоследък преоткривам някои от първите ѝ песни - мигом пусни "Ако ме обичаш" - страхотна е! Тръпнем ли в очакване да качат изпълненията от концерта? Нямам търпение да чуя фразата "Мисля, че вече идва един момент в който трябва, ама наистина трябва да сте най-шумните" + навеждането напред и пищенето на микрофона - кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Някой може ли да ми обясни как стана така, че "Красавицата спяща" на Алисия едва направи милион и половина, а тая последната "Ти ли" вече е с над 4 млн. и ще направи поне 7-8, при положение, че и двете песни са един дол дренки и, че Алисия не предлага нищо ново от сума ти време? А статистиката на "Красавицата" е фрапираща... Поне да я бяха скрили. Нали ви се оплаквах, че постоянно ми започва автоматично тази песен, каквото и да слушам... не знам дали се броят тези гледания, но има много голяма логика. Песента е тъпа, Красавицата е тъпа, последната хубава самостоятелна песен на Ася е "Не пропусна", а ако броим и дуетните - "Моят рай" и "Не си ти". На страшна инерция я кара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 абе Малина си е Малина на 50 г. пак мачка ! БАЛАДА НА ГОДИНАТА ! ДЕСА ДА НЕ БУТА Стига сте бутали резила с купени гледания. На Деса и двете са по достойни и по харесвани. Сама си е конкуренция в тази категория. Дори с ноата за 5 дни я е минала по лайкове и коментари. Прилепа пак е унижаван... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Някой да ми обясни как това има толкова гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Стига сте бутали резила с купени гледания. На Деса и двете са по достойни и по харесвани. Сама си е конкуренция в тази категория. Дори с ноата за 5 дни я е минала по лайкове и коментари. Прилепа пак е унижаван... С таза балада, Деса просто разби отвсякъде. Не съм очаквал да ми хареса до такава степен някоя нейна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 https://m.facebook.com/desislavastar/photos...type=3&fs=1 -Това синовете ти ли са? -Не, внуците ми. Деси смаза с коментар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 С таза балада, Деса просто разби отвсякъде. Не съм очаквал да ми хареса до такава степен някоя нейна песен. В началото ми дойде безлична, но вече мога да я наредя в топ 3 на баладите и. Евала за искреността. Забелязвалсъм през годинитепо форуми, че не я харесваш Деса, но никога не си и злобял като някои други... https://m.facebook.com/desislavastar/photos...type=3&fs=1 -Това синовете ти ли са? -Не, внуците ми. Деси смаза с коментар! С глас се смея. Уби с ирония :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари