Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Аман от Анелия и бълването й на дуети! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Демото на "Калифорния" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Гринго и Софи Маринова - ... Софи Маринова,Гринго и Анелия - .... #Soon! Ужас, егати бълването и циганизацията при тая жена. :1000 (27): Сега като е разбрала, че Преслава и Галена са изключени от сметките за големите награди, ще драпа до последно за Певица/Идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ужас, егати бълването и циганизацията при тая жена. :1000 (27): Сега като е разбрала, че Преслава и Галена за изключени от сметките за големите награди, ще драпа до последно за Певица/Идол. Поне с хубави песни да драпаше, а не с колаборации на ниво Джорджия и Адриана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Анелия продължава с циганиите? Моят мъж, Дай ми още с мазен отсвир, клип в Турция, циганията с Живко и Илиян, турската версия на Дай ми още и сега със Софка Дано изпеят някоя балада... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Анелия продължава с циганиите? Моят мъж, Дай ми още с мазен отсвир, клип в Турция, циганията с Живко и Илиян, турската версия на Дай ми още и сега със Софка Дано изпеят някоя балада... Едвали, това й е целта на Старозагорската завалийка - да е актуална по клубовете с цигански шитни, а после да приказва, че "творенията" й били "стойностни" и оставали във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Когато за първи път я слушах, все чувах "На тавана на капака ти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Стефан Илчев да не би да има популярността на Акцент или хитовете му. Понякога пишете с гъза си. Но пък това е най-нехитовата песен на Акцент, така че. Te Галеновите основно хвалят фаворитката си с дуетни проекти - Те куеро, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Кой. Какво е общото - не са самостоятелни. Ето това е дуетен изпълнител. Да не можеш защитиш кариерата си със самостоятелни проекти и да имаш големи претенции... в Смядово може да минават тези номера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Когато за първи път я слушах, все чувах "На тавана на капака ти". Един от топ проектите на Кралицата на провокацията - Яница. С нетърпение очаквам следващото й предложение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Te Галеновите основно хвалят фаворитката си с дуетни проекти - Те куеро, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Кой. Какво е общото - не са самостоятелни. Ето това е дуетен изпълнител. Да не можеш защитиш кариерата си със самостоятелни проекти и да имаш големи претенции... в Смядово може да минават тези номера Дуетите на Галена винаги са били със замисъл, не са правени умишлено с даден изпълнител, за да види хит. Това е разликата. Не разчита на дуетния си партньор , за да види хит, за разлика от други. На Деси най-големият й хит в Пайнер е в Твоите очи и надали ще има по-голям от него в близките години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На Деси най-големият й хит в Пайнер е в Твоите очи и надали ще има по-голям от него в близките години. Най-големият й хит в ПАЙНЕР? Деси Слава до 2003 къде беше? На Галена къде са й хитовете тип Мъжете всичко искат, Мистерия, Завинаги и т.н. Харесвам на Галена продукцията, но да казвате, че на Деса най-големия й хит в Пайнер е дуета с Галена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Говори за след завръщането й в Пайнер. През 2017 Галена щяла да се включи като ft. в песен на СкандаУ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Мразя споровете между Деси Слава и Галена, примерете се, моля ви! И двете имат успешен дует и двете си помагат по идеи за песни и т.н .. нелепо е и смешно е да се нападате... Много ме кефи това парче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Говори за след завръщането й в Пайнер. През 2017 Галена щяла да се включи като ft. в песен на СкандаУ Не знам защо ще го прави, тези нямат хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не знам защо ще го прави, тези нямат хитове. Е според теб защо са извикали Галена? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Е според теб защо са извикали Галена? :1000 (29): Е тя трябва да си знае цената, не може като Анелия да се лепи на всичко, що мърда, само и само защото са я извикали. Не очаквам нищо от този проект, но знам, че Галена пак ще изненада приятно. Чакам дуета с Гери Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Е тя трябва да си знае цената, не може като Анелия да се лепи на всичко, що мърда, само и само защото са я извикали. Не очаквам нищо от този проект, но знам, че Галена пак ще изненада приятно. Чакам дуета с Гери Никол.Какъв пък дует с Гери, това са нечии фантазии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Най - хубавите и истински години на поп-фолка...нямаше конкуренция, нямаше надпреварване..всяка имаше мечта и това е да пеят, а днес да станат ей така звезди в кавички и да се надуят до небесата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Аз дори не знам как се допускат толкова бездарни певци в момента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Какъв пък дует с Гери, това са нечии фантазии. Нали лятото се говореше, че подготвяли дует, даже визии за клипа били избрали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Аз дори не знам как се допускат толкова бездарни певци в момента... Имаш ли гръб (спонсор) или самият изпълнител има пари, но няма глас...става звиздЪ, а пък кадърните и талантливите натъкани в ъгъла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Най-гледаната песен на Джена Стоева за тази година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Имаш ли гръб (спонсор) или самият изпълнител има пари, но няма глас...става звиздЪ, а пък кадърните и талантливите натъкани в ъгъла! Виновни са такива като Оцко, дето и да си най-бездарния, прави ти гласа роботизиран и пак имаш хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Виновни са такива като Оцко, дето и да си най-бездарния, прави ти гласа роботизиран и пак имаш хит. Не винаги е така, виждаш, в компанията му само Кристиана, Лорена и Адриана имат хитове - другите са леш! Айде и на Зоя песента можем да я причислим към хитовете... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не винаги е така, виждаш, в компанията му само Кристиана, Лорена и Адриана имат хитове - другите са леш! Айде и на Зоя песента можем да я причислим към хитовете... И само 1-2 са с глас, другите?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари