Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Каква е тази нощница за Бога? И е без сутиен :mf_surrender:

https://www.instagram.com/p/BOXiLgqARRw/?ta...anelia_official

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОБНОВИ СТАРИТЕ, А И НОВИТЕ ЛИНКОВЕ В ТОЗИ ФОРУМ??? ХАРЕСАХ СИ НЯКОЛКО АЛБУМА И НЕ МОГА ДА СИ ГИ ДРЪПНА! :1000 (27):

За кои албуми става въпрос? Евентуално ако ги имам мога да ги кача.

Сподели в други сайтове

Фоксан още не се е включил по темата.

Преслава окраде Камелия в новия си клип

Толкова тупане в гърдите, че била първа, че клипът бил нещо иновативно и невиждано... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Супер яка мацка става малкото девойче. Диневото семе явно е качествено.

Те за това толкова му се натискат - да имат красиви деца. :3fdb8960598fa63e:

Каква е тази нощница за Бога? И е без сутиен :mf_surrender:

https://www.instagram.com/p/BOXiLgqARRw/?ta...anelia_official

Рекламира VOGEX.

Сподели в други сайтове

Толкова тупане в гърдите, че била първа, че клипът бил нещо иновативно и невиждано... :1000 (29):

О, пак медиите са ме преписали. Истинска кралица съм :Vishenka_05:

Тази констатация я направих още в деня на излизането на "Без теб". :1000 (19):

Сподели в други сайтове

баладата на Деса освен , че е номер 1 в набиращи популярност, за последните 23 часа е регистрирала над 130 000 гледания. Не очаквах повече от 80 ка наден. Браво. Това е доказателство, че има интерес към баладите, стига да са качествено направени.

image.png

Сподели в други сайтове

Ама каква мадама при 13 годишно дете?!?!!??!

Да е на 16-17 ок.. ама на 13? На всяка снимка е надула джуките, фасоните.. с 5 пласта грим по себе си... Много жалко, че одобрявате такова нещо от такава малка възраст. Няма спор, че е симпатична де, ама има си време за тези неща..

Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

Ивон яко се е разхубавила и разкурвила - кралица!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ама каква мадама при 13 годишно дете?!?!!??!

Да е на 16-17 ок.. ама на 13? На всяка снимка е надула джуките, фасоните.. с 5 пласта грим по себе си... Много жалко, че одобрявате такова нещо от такава малка възраст. Няма спор, че е симпатична де, ама има си време за тези неща..

Сега.. аз отчитам как изглежда... Не знаех, че е на 13. На по-голяма прилича.

А и знаеш, че всяко следващо поколение се развива по-бързо от предното. ;)

Сподели в други сайтове

На Ивон още като беше на 9-10 й личеше какво голямо самочувствие има, а сега не знам как е. Визията й е ОК, но за 15 годишна, не 13.

Още по-голяма лигла, как да е.. То човек не вземе ли на време мерки, положението става по-зле. И в комбинация, че е хубава не ми се мисли просто какво леке е.

Сега.. аз отчитам как изглежда... Не знаех, че е на 13. На по-голяма прилича.

А и знаеш, че всяко следващо поколение се развива по-бързо от предното. ;)

Аха.. и значи е нормално това? Че то значи след още някое десетилетие ще ви бъде нормално и 9 годишните да слагат грим и правят фасончета надули устничките и въртят момченцата..

Сподели в други сайтове

Още по-голяма лигла, как да е.. То човек не вземе ли на време мерки, положението става по-зле. И в комбинация, че е хубава не ми се мисли просто какво леке е.

В комбинация с майка, имаща мозъчен капацитет по-малък от на врабче :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аха.. и значи е нормално това? Че то значи след още някое десетилетие ще ви бъде нормално и 9 годишните да слагат грим и правят фасончета надули устничките и въртят момченцата..

Всеки си има собствена представа за нормално. Факт е, че преди 40-50 години хората са почвали да правят секс, след като се оженят, а днес се проебават на 14-15.

Анелия да си възпитава детето, както намери за добре. Тя ще си понася последствията след това.

Сподели в други сайтове

Всеки си има собствена представа за нормално. Факт е, че преди 40-50 години хората са почвали да правят секс, след като се оженят, а днес се проебават на 14-15.

Анелия да си възпитава детето, както намери за добре. Тя ще си понася последствията след това.

Там е работата, че при нея възпитание няма :)

Щом света почна да величае някакви с извинение за израза пикли (ама си е баш такава, я има цикъл я няма все още) дето сложила повече грим от колкото някоя булка за сватбата си, положението наистина не е добре. Сега си давам сметка защо всички плюят чалгата и го използват за обида.

Сподели в други сайтове

Нищо лично, но намирате ли за добре да критикувате 13 годишно момиче, което тепърва навлиза в реалността и ще узнава кое е правилно и кое не е ?

Такива снимки от снапчат , разни физиономии , прави всяко дете на нейната възраст, няма значение нормално или не, просто поколението след 2000 г. е коренно различно.

Сподели в други сайтове

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Сподели в други сайтове

Нищо лично, но намирате ли за добре да критикувате 13 годишно момиче, което тепърва навлиза в реалността и ще узнава кое е правилно и кое не е ?

Такива снимки от снапчат , разни физиономии , прави всяко дете на нейната възраст, няма значение нормално или не, просто поколението след 2000 г. е коренно различно.

По-добре критика, от колкото да се превърне в Монито Загорова :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Първо ги даваха по Планета и постепенно ги качваха в тубата.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...